Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 032
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
За капак и Евгения. Тръгнала да му държи сметка на Калин. Мъж над 30-те, не знам точно на колко е, тая му дудне само и Калине, Калине. Ужас, тая не мога да я изтърпя, ако ми е майка.
Даа, и като започне да шепне и да гледа драматично, простооооо............Преди беше Иване, Иванееее, сега Калин е на мушката, горкия

# 511
Треперя при мисълта, че майка ми може да ми потърси сметка, с кого съм спала, не съм спала и евентуално ще спя някога...
Щото гледайте какви страшни работи стават по света. Женито Генадиева пита позастарелия си син, спал ли е, не е ли, с колежката си. Чудя се и как така не изкара окото на Романова с химикал.
И разбира се, за първи път в българска болница колеги правят секс извънбрачно.
О, ужас!
Бг сериалът стана фантастичен като мексиканските драми,
Сега остава да се роди бебето на Калин и да се окаже, че майка му, всъщност му е сестра, а баба му е първа братовчедка на Мусолини.
И накрая единственият уролог на болницата ще се превърне в болонка и Вергов ще я разхожда всяка сутрин преди визитация. И ще я качва на мотора си, а тя благодарно ще го ближе по ухото.

# 512
  • Разпиляна във въображението
Всъщност само двете мами държат сметка. За другите снощи се видя, че хич не им пука. След като е бил само един секс, без връзка, за какво ги занимават. Не закачат Калин, защото няма да им се даде. Романова от ден първи позволява на другите да й се чакат на главата.

# 513
  • Mediterraneo
Да, Романова, пък била тя и завеждащ отделение, го играе прекалено мек характер, направо мекушава една. Някак вяло преминава през събитията, независимо дали стават около нея или с нея. Може би е заради актрисата, няма никакъв живец в тази жена. Не съм я гледала на друго място, де, може и ролята й да го налага.

# 514
Не закачат Калин, защото няма да им се даде. Романова от ден първи позволява на другите да й се чакат на главата.
Точно. Никой не посмя да повдигне темата пред Калин, а търсят по-слабото съпротивление. Но и Романова го позволи. До много голяма степен обаче я оправдавам. Тя е /или поне беше/ стабилна, зряла жена, доказан професионалист, която дълги години е вървяла по утъпкания път на личния си живот и работата си. В един момент и на двете полета се случва нещо, което я срива до основи-съпругът й я изоставя заради по-млада жена, а Наталия я обвинява, че е убила баща й. Това е повече от достатъчно, за да я извади трайно от равновесие и да я подтикне към не особено разумна постъпка. След станалото тя просто не знае как да реагира, вината я смазва и може би заради това се поддаде толкова лесно. Според мен тя рухна окончателно, след като разбра за бременността на Наталия. Дотогава сякаш не изпитваше чак такава вина.

# 515
  • София
Накрая да не се окаже, че бебето на Наталия не е от Калин. Mr. Green

# 516
  • София
Накрая да не се окаже, че бебето на Наталия не е от Калин. Mr. Green
Нищо чудно, тя се изгуби известно време... и после се възмущаваше защо той не се разподскача от радост.
Сега не знаела какво ще прави...
Голяма работа като се разведат - ако е писано, може пак да са заедно, разводът не е края на света.
Да вземе да роди, да направят текст за бащинство и да се свърши тая драма, че на мен ми идва да се гръмна от тях Joy
Трябваше Романова да прихване, тогава щеше да е голям цирк

# 517
Ти да видиш! Не подхвърляй идеи на сценаристите.

# 518
  • Бургас
Аз снощи точно това си помислих. Романова като каза ,,Калине, трябва да поговорим,, и си викам край, ще има ,,бременна съм,, Joy
Не разбирам защо стана чаааак такава драма, че колеги са правили секс. Голяма работа, нито са първите, нито последните. Чак пък и молба за напускане, вижда ми се пълна глупост.

# 519
  • Разпиляна във въображението
Много тъпо снощи със съобщенията. Пропуснах им началото и трябваше да се ориентирам кой какво пише. Наталия вече се не трае. "Какво ще правим?" Че ти си беше ясна бе  Crossing Arms

# 520
  • София
Ти да видиш! Не подхвърляй идеи на сценаристите.
Номерът е не само да забременее, но и да го задържи  Joy
Всъщност, нали Калин се ожени фиктивно за една пациентка - лесбийка, за да стане настойник на детето й, след като тя почина

# 521
  • София
Е, дано не е бременна Романова.   Laughing

А уроложката в кой театър играе?

# 522
  • София
Много тъпо снощи със съобщенията. Пропуснах им началото и трябваше да се ориентирам кой какво пише. Наталия вече се не трае. "Какво ще правим?" Че ти си беше ясна бе  Crossing Arms
Като реплика на катаджия ми прозвуча.

# 523
Романова може и да  прихване, то некадърните им гинеколози дали ще го засекат изобщо Joy Особено както са перманентно разсеяни с лични проблеми
Наталия очакваше Калин да я чака и моли. Той би го направил, но може би и той е в труден момент в живота си- загуби баща си, който дори не му беше баща. Но Наталия изобщо не беше съпричастна към болката му. Ами...писва...
И на мен ми е тъпо, че забравиха за първия брак на Калин. Simple Smile Можеха бегло да го споменат. Подобни неща не костват пари, но ти става приятно от заплитането на детайлите Wink

# 524
  • София
Кой пък от сценаристите ти помни първия брак на Калин. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт