Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пецан прави всичко възможно да бъде натирен от Галка и после пак да обвинява колко крив му е светът.

# 496
...рецепционистката на входа, която до момента не е забъркана в нищо и с никого ... Sunglasses
Да, наистина никой не се е сетил за нея, но си мисля че поради изчерпване на всички възможни кръстоски и до рецепционистката ще се наложи да стигнат в някой от следващите сезони  Simple Smile

# 497
Не мога да се сетя за друга българска артистка, освен Буковска, която да може да изиграе толкова достоверно змия Simple Smile Как изникна зад гърба на Огнянова, която пък от друга страна - колкото и да е красива играе доста посредствено, според мен.
А аз мога - Аня Пенчева. Heart Eyes Още в началото на сериала тук си обсъждахме, че на Аня би ѝ лепнала идеално тази роля.  Heart Eyes
Хем ще е по-достоверно, когато заобяснява на Пецко (като днес), че били в такава възраст, дето намсиквоси, с една дума - дърти.  hahaha

# 498
...рецепционистката на входа, която до момента не е забъркана в нищо и с никого ... Sunglasses
Да, наистина никой не се е сетил за нея, но си мисля че поради изчерпване на всички възможни кръстоски и до рецепционистката ще се наложи да стигнат в някой от следващите сезони  Simple Smile
Йосиф е свободен.. нищо не се знае

# 499
  • Другата България
За Жекова и шофьора и аз си го помислих. Laughing

# 500
  • София
За Жекова и шофьора и аз си го помислих. Laughing
Ама другото връзкарче изчезна - синът на Рачков. 😆
Щерката на Вергов щяла да е 15-годишна пациентка, която ще е ябълката на раздора между Добрева и Тасев.

# 501
  • София
Смешно ми е точно Жени да съди хората - тя, която говореше с умрели и наръга мъжа си. Би трябвало да е малко по-смирена и да си даде сметка, че е живяла в пашкул и много неща от живота не са й ясни. Само като чуя "Калине" или "Иване" в предните сезони - вече ме втриса  Sick
С такава нагласа пак нещата опират до защо чуждото, а не моето. А това дали е по-талантливо също не е критерий. По-малко талантливите, по-малко красивите и т.н. да умират ли?
Бъзикам се, всъщност не виждам никакви подобни заложби у сина си.  Grinning Добре, да не е моето, да хванат първото дете от улицата и да му дадат ролята, а не отрочета, които си имат кой да ги бута в тези среди
Почти сигурна съм, че Шопов-младши едва ли ще практикува хирургия...

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 09:58 от Cuckoo

# 502
  • София
Вчерашната серия беше напълно излишна. Нищо не се случи. Единственото запомнящо се беше физиономията на Огнянова - като кученце, което чака да го почешат по коремчето.

# 503
  • София
Аз не мога да повярвам, че сътвориха такава драма сценаристите, от секса между Романова и Генадиев. Голям праз, както се казва. Толкова ли не можаха да измислят нещо друго логично и нормално, за да стане скандал? Големи хора правили секс, за първи път в света мъж и жена го правят, пък било и с голяма разлика в годините.

# 504
  • Другата България
Сега Наталия естествено ще се откаже от развода.....

# 505
  • София
Аз не мога да повярвам, че сътвориха такава драма сценаристите, от секса между Романова и Генадиев. Голям праз, както се казва. Толкова ли не можаха да измислят нещо друго логично и нормално, за да стане скандал? Големи хора правили секс, за първи път в света мъж и жена го правят, пък било и с голяма разлика в годините.
Така е, но когато на едно място работят свекървата, тъщата, младоженците + другата жена,  и като се има предвид загубата на Наталия и здравословното й състояние - мисля, че могат да направят цял сезон от тази история.
А както виждаш - и тук първо се започна с критиките към Романова, и то от жени.  #Crazy  #Crazy

# 506
Сега Наталия естествено ще се откаже от развода.....
Да, а непосредствено след това някой много добронамерен ще й каже какво се е случило, и тя пак ще поиска развод.

# 507
  • София
Аз искам сега Наталия да се откаже от развода, а Калин да й каже, че е спал с Романова и ще спи с Иванка, Петканка, Драганка и т.н., че не може да го разиграва както си иска, въпреки че е бременна.

# 508
Наистина голяма драма направиха от забежката на Романова и Калин. Всички се нахвърлиха да я осъждат, все едно е извършила убийство, чак до напускане на работа да се стигне. И защо никой не търси сметка от Калин? Той не участва ли? Доколкото, разбира се, страничните наблюдатели имат право да търсят сметка кой с кого спал и защо. На Стаменова й беше много лесно да заплашва Романова, но не се сети да иска обяснение от зет си. За Жени изобщо да не говорим. В качеството си на каква тя ще решава дали Романова да напусне или не? И не се отказа от грозния си навик да нахълтва в личното пространство на порасналия си син без да чука, без да звънне на вратата, просто ей така нещо се присетила и веднага при него. И като живееха с Наталия пак се натрисаше така. Но пък и Романова задълба страхотно. Държи се като ученичка, обяснява се с когото трябва и с когото не трябва. Много я харесвам и се надявам да не я махнат от сериала. Като гледам Калин не изпитва никаква вина от станалото. И няма и за какво. С молбата за развод на практика нищо не го свързва с Наталия. Още повече, че това е неин избор, не негов.

# 509
  • София
За капак и Евгения. Тръгнала да му държи сметка на Калин. Мъж над 30-те, не знам точно на колко е, тая му дудне само и Калине, Калине. Ужас, тая не мога да я изтърпя, ако ми е майка.

Общи условия

Активация на акаунт