Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Който иска, може да се срещне с актьорите на 11 ноември:
https://nova.bg/accents/view/2017/10/31/197169/%D0%B7%D0%B2%D0%B … 0%B2%D1%80%D0%B8/

# 481
И аз имам дете, що не снимат него?
Може да е по-талантливо, пък и да изкара някой лев
С такава нагласа пак нещата опират до защо чуждото, а не моето. А това дали е по-талантливо също не е критерий. По-малко талантливите, по-малко красивите и т.н. да умират ли? Изобщо не защитавам кастинга (ако е имало такъв), а казах че за второстепенни роли лично за мен е без значение кого избират стига да се справи добре с ролята. Когато не се справя няма как да се скрие това от зрителите и резултата се помни дълго, особено когато е дете на известен.

# 482
Сериалът има чудесен замисъл, декори, кастинг, идея, потенциал, актьори, всичко...само сценарият е леко шизофреничен...някои сюжетни линии и характери отиват в небитието..за известно време, после пак ги подемат Wink Жалко еи не знам защо не оправиха този съществен пропуск за 3 сезона. Понякога леко ме е срам от издънките в сценария, понякога съжалявам актьорите. Да, имало е 2-3 много силни сцени, но дори и те вероятно са крадени, а и се получиха заради харизмата на актьорите .
За участието на родата- няма лошо. Но да се понапънат и да си изкарат парите.

# 483
За жалост няма много пари в тоя сериал Simple Smile

# 484
Сцената между Банков и докторката, е, няма такъв смях. Уроложката само език дето не изплези.

# 485
  • Пловдив
Ужас...каааак не измислиха нещо стойностно!Язък!

# 486
  • София
Жекова да не я сватосат с шофьора.  Laughing

# 487
  • Разпиляна във въображението

Точно така ще си стане иначе нямаше да е този актьор.

Ама много ме е яд на Романова. Да си плюе на цялата работа, заради един мрънкалник - Женя.

# 488
и аз това си помислих Grinning

# 489
А Женито как навираше химикалката в ръцете на шефа Банков да подпише молбата за напускане на Романова Laughing Laughing Laughing Странни са ми някои майки на големи мъже, много реалистичен образ е тя. После защо момчетата ставали мъже - мухльовци. Много си навира носа в живота на сина си.

Не мога да се сетя за друга българска артистка, освен Буковска, която да може да изиграе толкова достоверно змия Simple Smile Как изникна зад гърба на Огнянова, която пък от друга страна - колкото и да е красива играе доста посредствено, според мен.

# 490
и аз това си помислих Grinning
Само това видях от сериала и точно това си помислих и аз . Wink

# 491
На мен уроложката ми е много сладка, и аз редовно в началото с ММ (а и по-нататък понякога) изпитвах притеснения да не би да ям много и да се уплаши човека. Grinning
Банков го играе много резервиран към всичко и всички, ама все някога ще се пречупи. Първоначално добре тръгна вечерята им, чак и роза ѝ подари, но накрая си тръгна едно такова... никакво. Очаквах малко повече развръзка в разговор или нещо. Реших, че нещо му е навяло спомени и е решил да си тръгне докато не се е отпуснал съвсем.

# 492
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че видя снимката в портфейла си.

Калин ме накефи на макс. Чао на дежурствата в Спешното  Laughing

# 493
Ама шофьора е Весо Ранков. Яко:)

# 494
Вилиту много взе да дразни с присъствието си на "точното" място и с интригантското си поведение. Уж финансов директор и бла бла, а видимо нищо не работи, освен да слухти и да пафка цигарки, но заплатката си тече ... Добре са пресъздали реалния живот у нас, но са забравили, че героинята винаги е била дама с много висок социален и икономически статус. След като обаче стана финансов директор развиват образа й повече от смешно и несъстоятелно а ла Пенев в предишните сезони. Той Банков хубаво й го каза в асансьора и дано успее до края на сезона да я хариже за секретарка на Антонов, който завалията как се оправя вече сезон и половина без Жениту ... Спокойно можеше да я върне в общината след смъртта на Генадиев, особено ако Вилиту се беше сетила да му каже, че Жениту е най-голямата фенка на Банков и трябва час по-скоро да я разкарат от болницата, за да върви смяната, далаверата и т.н.

Разбра се също, че не рЪкЪтЪ му е проблема на Пецамун - скоро ще си служи идеално с лявата - а малък "жорко", който явно тотално е глътнал плувката, въпреки че само преди 2-3 серии "тати имаше много работа" ...

Новото шофьорче Веселин Ранков ли е? Ако да, странно, защото в събота гостува с брат си на Люба Пашова по БНТ ХД и ми се стори съвсем различен като визия и говор. Сигурно още не може да се възстанови психически от посрещането, което му устрои сестра Жекова и последвалия тормоз Grinning Отдел човешки ресурси, пък бърза да уволнява, без да е намерил заместници и няма никаква интеграционна и консолидационна политика за персонала освен към новия си синчец Банков. Панаирите в рапорт залата, коридорите и операционните по никакъв начин не могат да заместят един хубав тийм-билдинг, след който болница Свети Кирил ще се превърне или в тотален вертеп, или в едно наистина приятно място за работа, с един единствен служител - рецепционистката на входа, която до момента не е забъркана в нищо и с никого ... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт