Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Дойде с такси, тръгва си с мотор. И той не знае кога да се движи вдървено.

Laughing а всъщност той с какво отиде в болницата вечерта? Това го пропуснах  newsm78
А нещо повече със забравената чанта на д р огнянова дадоха ли?
тия подробности ги прескочиха Wink
Сутринта на регистратурата Огнянова си беше с раницата...
Сега няма ли Жениту да иде да и каже за семейството на Банков?

# 631
  • Mediterraneo
Време е сценаристите да причинят някаква злина на Вяра, че не мога да я трая. Може ли да е толкова проста?!

# 632
  • София
Време е сценаристите да причинят някаква злина на Вяра, че не мога да я трая. Може ли да е толкова проста?!
И с налудничав блясък в очите. 😠 Направо ми бърка в стомаха като я видя. И като малоумни ходи по Вергов - и какво гонки, полиция, а! То така става, ходиш и разпитваш директора, дето вчера ти е свил сармите, как точно е сгазил лука.

# 633
Ох, разкошен Вергов. Heart Eyes Чак й завидях на Огнянова за ролята Grinning
Луиза Григорова никога не ми е допадала, а в тази си роля ми е абсолютно неприятна.

# 634
  • София

А не може ли и двете с Виолетка да ги треснат заедно, че да мирясат newsm78

Вчера сцената с целувката беше един път Blush Чак и на мен ми се прииска да го мацна Вергов Embarassed
Ето на признах си! Ужас, на тия години какви мисли ме спохождат ooooh! Хормоните са виновни обаче!  Naughty Не съм аз! Нали наближавам критическата, нещо съм се побъркала ooooh!

# 635
Аз Вергов от време оно искам да го мацна, бацна и всичко останало Grinning

Иначе Огнянова ни изглежда по-възрастна, от своите 27, защото е със много сериозно изражение. Дори като се усмихва пак остава такова впечатление.

# 636
Покрай тези закачки на Банков с уроложката....взех, че сънувах аз и той как се сваляме на някакъв плаж Joy
Не искам да те обидя ама само ти му липсваш Wink я виж колко маймуни на клона има Wink таман 3

# 637
Влизам и аз в Фен Клуба на Вергов. Винаги съм го харесвала и тук радва и с игра. Чудесен и ролята му лепна като ръкавица. Вчера както беше полегнал само за целуване си беше. Grinning

# 638
Иии ..още една маймуна  Sunglasses,ми кефи си Вергов и това е Heart Eyes,само една забележка:по-тъмни вежди,ако може Mr. Green.Точно като лежеше и я помоли за вода,един такъъв глас гърлен,готин Blush

# 639
Аз го вземам и със светли вежди Crossing Arms

# 640
В една друга тема съфорумка беше споделила, че редовно го засича в Парка да си разхожда кучетата. Сънен бил още по-готин Grinning

# 641
  • София
Влизам и аз в Фен Клуба на Вергов. Винаги съм го харесвала и тук радва и с игра. Чудесен и ролята му лепна като ръкавица. Вчера както беше полегнал само за целуване си беше. Grinning

Като полуСпящата красавица, пардон - дрогираната  Laughing Да, ролята му лепна като ръкавица. И ще си затворим очите пред някои режисьорски недомислици, защото в крайна сметка именно неговата харизма направи епизода толкова гледаем  Heart Eyes

# 642
Страхотен актьор е Вергов, две мнения няма! Как успя да изиграе и болката, и леко налудничавото поведение под влияние на упойката, и вдървената походка с раната...уникален е! Крайно време е сценаристите да измислят нещо друго за Виолета, а не само да слухти по коридорите и да се появява като призрак. Вече става досадно, тази жена друга работа няма ли, а само на всяко гърне мерудия да е?
П.П. Извинете, нещо пропускам явно, но кое е Зорничето?

# 643
  • София
И аз съм му голям фен на Вергов, неделя ще ходя да го гледам в театъра. Освен да отида на сцената и на мен да се облегне, ако има нужда човека.  Blush hahaha

# 644
  • Разпиляна във въображението
Трябва да направят следната сцена - колеги споделят нещо, което може да разбуни болницата. Зад левия ъгъл стои Банков, от другата страна Вили и после и двамата се споглеждат, изправят се и се врътват. Бива ги в подслушването.

Не припадам по Вергов. Някои от сцените му с болката не му се получиха - на едната изглеждаше неестествено вдървен, а на две други все едно нищо му няма.

Общи условия

Активация на акаунт