Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ама как го измислиха три жени да гледат с влажен поглед след директора Wink и с вилито ще има нещо и тя ще се надъхва за шефа сигурно..

# 616
  • Там,където се събуждам щастлива.
С един епизод назад съм, но според мен Луиза се справя доста добре в сцените, когато е тъжна. Една от малкото актриси на чийто сълзи може да се повярва. Хареса ми в сцената с Банков!

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 23:13 от Kalinka

# 617
  • София
Днес и на мен ми хареса Луиза като актриса.

# 618
Много бойна таз д-р Огнянова.

# 619
Гаджето на Спартак играе.

# 620
Добрева сега си мисли, че Банков я сваля.  Crazy Flutter
Да бе, тюх, съсипА работата с Огнянова тая Вяра, еее, къ мъ'й яд. Smile

# 621
Ей, стана много интересно. Супер епизод, може би защото главно се въртеше около Банков, а Вергов играе прекрасно. Диана също и са толкова сладки. Интересна двойка са и силно се надявам, да не съсипят всичко сценаристите...отново.
Добрева дори няма да я коментирам...пълно куку. Тъкмо я похвалих миналия епизод, че се е взела в ръце, а тя даже е по-зле.

# 622

Дойде с такси, тръгва си с мотор. И той не знае кога да се движи вдървено.

Laughing а всъщност той с какво отиде в болницата вечерта? Това го пропуснах  newsm78
А нещо повече със забравената чанта на д р огнянова дадоха ли?

# 623
  • Тра-ла-ла
Покрай тези закачки на Банков с уроложката....взех, че сънувах аз и той как се сваляме на някакъв плаж Joy

# 624
  • София
Сценаристите тотално закопават Вилито. Това слухтене по коридорите е толкова смешно и нелепо, че нямам думи.  ooooh!

Много са готини Банков и Огнянова. Simple Smile

# 625
На Виолета и се объркаха плановете и е нормално да търси всячески сламка за която да се хване. Обаче наистина съвсем я свалиха на дъното по начина по който го прави. Многозначна и се стори прегръдката на Банков и дано не я изтълкува погрешно, че Огнянова ще види зор с толкова новопоявила се конкуренция. За Добрева обаче прегръдката се оказа напълно еднозначна.

# 626
Банков утре ако срещне и Стилянова в коридора да се подпре на нея ще стане интересно Joy

# 627
  • София
Защо ги правят толкова глупави тези жени? Облегнал им се един мъж и вече е влюбен в тях. Добрева много прескача от мъж на мъж. Не го направиха въобще реалистично, изведнъж скъсаха с Боби и веднага се прехвърли на директора. Има, няма един ден.

# 628
  • София
Банков утре ако срещне и Стилянова в коридора да се подпре на нея ще стане интересно Joy

Toй добре, че на Романова не се облегна, че не знам какво щяха да приказват после.  Laughing

# 629

Много са готини Банков и Огнянова. Simple Smile

Добро утро! Абсолютно си права, точно героя на Вергов и всичко около него съживи целия сериал, инак беше тръгнало спираловидно надолу.

Общи условия

Активация на акаунт