Храните, които не ям

• 61 965
  • 568
  •   1
Отговори
# 150
Защо ми е изтрит постът? Аз просто посочих още един вид храна, която не ям - тази която потребителката яде и с която посреща гостите си

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 18:12 от Eva111

# 151
Не ям глутен по здравословни причини.
Не ям маргарин, охлюви и не пия студен чай и водка по лични причини.
Всичко останало ям и пия, стига да не е много развалено.

# 152
  • София
Не ям само охлюви и миди. Ям всичко и по много и теглото ми е перфектно. Обичам  всичко израсло на /над /под земята и израсло на кокал ... абееее ... менюто на един мноооого голям ресторант Joy

# 153
От мазнините не ям маргарин и мас.
От месата не ям дивечово, както и карантия, ако я броим за месо.
От плодовете не ям мушмули и дюли.
От зеленчуците не ям ряпа.

# 154
Странно е, че доста хора не ядат дивечово - то може би е единственото месо пощадено от антибиотици и хормони ...

# 155
  • София
Странно е, че доста хора не ядат дивечово - то може би е единственото месо пощадено от антибиотици и хормони ...
Като не са ловджии.Аз поне не съм виждала да продават някъде дивечово.

# 156
Ние имаме близък семеен приятел ловджия,съответно многократно ни е предлагал такова месо.Но не мога и да си представя да ям сърничка,еленче или глиган.На дивите животни мястото им е в гората,не на масата,но аз съм си кукувица.Жал ми е,дори да е най полезното,не бих яла.
Иначе се намира-в София,колко е дивеч незнам,но така се води.И по някои ресторанти се предлага.
Да е по темата-и пуканки не ям Mr. GreenОт няколко години.Преди редовно консумирах,но след като ми се отчупи парче зъб от една неизпукана hahaha,не искам да ги погледна.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 14:41 от lady_gothic

# 157
То оставете дивеча, аз ям, но съм яла конски суджук. Харесваше ми докато не ми казаха от какво е. Много гнусно ми стана.

# 158
Аз пък не ям от доста време пилешко. Направо ми догнусява като го гледам.
Иначе не кусвам: карантии, глави, уши, кожи,пача,саздарма, коприва, патладжан, манджи, които не ми изглеждат добре напр. Миш-маш, фрикасе и подобни.. спанак с ориз (ям и спанак и ориз, но не и заедно), ананас, кремове всякакви, макарони(спагети ям). 'Само' за толкова се сещам в момента Joy
П.п. успокойх се, че има и други като мен Blush

# 159
Аз не харесвам комбинации от сорта на баница със сирене поръсена със захар или плънка с ориз за месо или риба, но със стафиди или сливи. Но иначе пиле в сладко-кисел сос мога да ям или диня със сирене или грозде със сирене. Странна работа...

# 160
Аз не харесвам комбинации от сорта на баница със сирене поръсена със захар или плънка с ориз за месо или риба, но със стафиди или сливи. Но иначе пиле в сладко-кисел сос мога да ям или диня със сирене или грозде със сирене. Странна работа...
Аз обратното, много ми е гадно диня със сирене, но не ям домашна баница без захар 😀

# 161
  • София
Не ям никакви морски дарове с изключение на миди един път на няколко години.
Не ям никакви модерни храни от типа на киноа, амарант, чия и прочие.
Не ям броколи, авокадо, аспержи.
Не ям овесени ядки и изгъзици от сорта на пържола от соя. Пържолата си е пържола, соята си е соя. Едното не може да има вкуса на другото.
Особено ненавиждам варени моркови.
Не пия джин, бира и ликьори от типа на пиня колада и бейлис.

# 162
Сега се сетих: мляко - прясно, кисело. Хич не знам какъв вкус имат даже. Изобщо не съществуват за мен.

# 163
Забравих саздармата и фрикасето - мега гнусни.
Също не харесвам и чай колкото, и странно да е. Само студен пия.

# 164
Аз по-добре да пиша какво ям, че другите неща са много! Crazy Crazy

Не ям:

- хляб и тестени. Дюнер съм опитвала веднъж и никога не бих повторила, не знам какво им харесват хората?
- чесън, лук, праз
- млечни - никакви. Таратор също, в тази връзка
- всичко, което се определя като манджа, т.е. "бъркочи". Sunglasses  В т.ч. и супи.
- ориз и картофи. Картофи ям много рядко, само варени, самостоятелно. Но е няколко пъти годишно. Не смесвам картофи и ориз с месо.
- туршии и разните домашни лютеници
- бобови. Не обичам и съвсем отвикнах покрай отказването от "манджите".
- не пия газирано и натурални сокове, боза и айрян също
- нищо пържено
- гъби
- месо от нежни животни - заек, сърна, агне, яре
- семки Naughty Полудявам, ако някой чопли близо до мен. Crazy Пуканки също.
- разните модерни като рукола, киноа, чия, дори и прословутия айсберг. Но пък много обичам авокадо.
Heart Eyes Heart Eyes
- не пия сладки питиета, не съм опитвала Бейлис, не ме вълнува. Харесва ми мента с тоник. Но то е инцидентно, за лятото.

Обожавам люти чушки и мога да живея с тях. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт