Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Понеже Ленчето говори само за стратегии, а не съм гледала предишните сезони, та колко човека остават накрая и как се развива последната седмица?

# 91
Добре де Дарина да не би да си е мислила, че няма да е ратай никога и че все ще се измъква от дуели.Те другите не пасат трева та да не се усетят.И пак се изкара жертва.

# 92
Понеже Ленчето говори само за стратегии, а не съм гледала предишните сезони, та колко човека остават накрая и как се развива последната седмица?
Първият сезон бяха 3-ма финалистите, а вторият четирима.Предполагам, и че сега ще са четирима.Миналият сезон двама директно се класираха на финала(един мъж и една жена), а другите се класираха след битки във самата ферма.

# 93
Уффф с това мляко Гечо се показа егати у.тьото!
Като не знаеш какво да кажеш поне си мълчи!
Не стига че не им е дал задачи и не е накарал никой да се заеме ами и нарочно било, да ги научи..

Райно, Райнооооо,

# 94
  • София
На Божидара любовта и вибрациите вече ми идват прекалени. Лозето не иска молитва, а мотика, както и млякото. Защо някой трябва да ти казва, че нещо трябва да се прави с него, да не си слабоумна ? Да се беше поинтересувала как се кваси и се прави сирене, за един месец щеше да се научи, това да не е висша математика...

# 95
Как не ги е грях, толкова мляко да иде зян. Права беше Бети да им кряска, а трябваше и кравите да им вземе веднага, не да ги чака още мляко да попилеят.
Жени, мъже, мърлява работа.
Как въобще може да им хрумне, че по-добре да изхвърлят, отколкото да направят нещо. Макар че те веднъж направиха и свършиха в болница. Mr. Green

# 96
Тия сериозно ли никога не са плели?? Жената дошла , обяснява им, Елена мрънка. Айде да свърши малко работа и тя!

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 22:57 от PeacockLove

# 97
Аз пък не упреквам Гечо.Още повече, че при него са се развалили 5 литра.Ами до 28.
Колкото и да скачат и да се репчат някой да се е поинтерсувал как да обрабори млякото.Сега изведнъж айде пак друг виновен че не ги е помолил учтиво докато ей  така си се протягат.

# 98
Очаквам след малко Марина да каже на куката тутурутка Joy
П.С. тутурутник Joy

# 99
Очаквам след малко Марина да каже на куката тутурутка Joy
Каза го.
И на куката и на плетката.

# 100
  • Ню Йорк
Леле колко е скучнооооо  Sick

# 101
  • Вестерос
Хаха на плетката каза.

Аз съм учила по трудово и на две и на една.Как гледат като гръмнати..

# 102

а са още много бройки вътре. Представи си като останат 5ма.

# 103
  • Ню Йорк
Как пък един не ми легна на сърце тоя сезон. Чудя се кои са ми най-противни и списъка е дълъг Wink

# 104
  • Вестерос
На мен Калоян и Марина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт