Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Жените са слаби в домакинството,  защото няма ни една домакиня от тях в реалния живот.  Имам предвид жена със семейство , за което да се грижи.  Само една Дарина - май само тя има мъж и деца. Другите са кифли , които съм сигурна , че дори и кафе не си правят в къщи,  а го пият навън и ги вълнува само грим и външен вид. 

# 61
Явно прчината не е само това, а това, което е станало в автобуса, защото и самата Вили ревеше как се е изложила и как баща ѝ щял да се срамува. Така че там се е случило нещо, което им е обрънало отношенията. А той го каза пред всички, за да им покаже един вид, че той досега я е подкрепял, но вече и той се отрича от нея.

Алек иначе ми е много симпатичен, обаче такъв като него не бих търпяла, въобще не си представям някой да ми виси на врата.

И да допълня и постоянно да те целува.

# 62
Уф, верно, сега ме е яд, че не не ни показват какво е ставало в рейса.  Twisted Evil Какъв ли грандиозен скандал е било, опущихме сеира.  Twisted Evil  Joy Joy

Аз пък си викам- може ли шофьора на автобуса да няма лична камера.  Онзи с фърчилото имаше. ...

# 63
Не смогвам да ви изчета /емоджи с букет от старата версия/.

Явно прчината не е само това, а това, което е станало в автобуса, [b]защото и самата Вили ревеше как се е изложила и как баща ѝ щял да се срамува.[/b] Така че там се е случило нещо, което им е обрънало отношенията. А той го каза пред всички, за да им покаже един вид, че той досега я е подкрепял, но вече и той се отрича от нея.

Алек иначе ми е много симпатичен, обаче такъв като него не бих търпяла, въобще не си представям някой да ми виси на врата.

В подчертаното е разковничето. След двубоя, където публично И&А порицаха Виолета за грубия тон, в автобуса също е станало нещо, вероятно поредния агресивен тон от Виолета.
Тя осъзнава недостатъка си, явно избухлива и словесно агресивна. Тюхкаше се, че нищо не е взела от баща си и майка си.

Присъединявам се към общата досада от любовната история.
Другарския съд също беше не на място в разочарования в личен план Алек, който не може да види по-далеч от носа си, че е здравословно да се дистанцира от Валерия на този етап.

Супер съм щастлива, че Елена не е фермер. Харесвам Станислав или поне образа, който ни монтират, но оставам с включена червена лампичка заради миналото му.

Като бях млада мома смятах, че е "селско" да говориш на диалект, да мякаш, екаш, икаш и т.н. Сега обожавам диалектите във всичките им форми, невероятно място е България! Малко ми е още детето иначе ей сега отивам да живея в някое селце, с къщичка и градина и да си бърборя на местния диалект. Аз съм от онази група хора, които веднага започват да говорят диалектно според мястото и компанията. Най забавно е в трънско и петричко Simple Smile

# 64
Уф, верно, сега ме е яд, че не не ни показват какво е ставало в рейса.  Twisted Evil Какъв ли грандиозен скандал е било, опущихме сеира.  Twisted Evil  Joy Joy

Аз пък си викам- може ли шофьора на автобуса да няма лична камера.  Онзи с фърчилото имаше. ...
Даа, той изобщо не беше от екипа  Naughty , само кадрите от личната камера са му иззети.  Joy hahaha  Joy
Може да си пазят автобусния скандал за някое следващо предаване. Изведнъж, съвсем ненадейно, ще се появи запис от нечия камера.  hahaha  Joy

# 65
  • Другата България
 bouquet за темата.
Нямам време за коментари, връщам се да ви чета. Grinning
И мисля, че може и Ивонката да е ратай, въпреки, че не ми се иска. Дано греша.

# 66
Ами съвсем правилно пишеше иззети кадри, след като се извини човека, сигурно са го нападнали да му вземат камерата Joy ее ако не се появи запис от шофьора на автобуса, дано поне шофьора се включи в нашата тема да ни разкаже Joy

# 67
Ее, не знам, аз не мога да повярвам, че парапланеристът няма нищо общо с екипа на предаването.  Mr. Green
Само фермерите не са били предупредени, та да са им по-спонтанни реакциите, като го видят.  Mr. Green

# 68
  • Буркина Фасо
Ее, не знам, аз не мога да повярвам, че парапланеристът няма нищо общо с екипа на предаването.  Mr. Green
Само фермерите не са били предупредени, та да са им по-спонтанни реакциите, като го видят.  Mr. Green
абе има нещо. не е случайно , макар че няма причини някой си да хвърчи над фермата.

# 69
  • София
Искам ратай Бентлито и да си ходи после при Пешко.  hahaha

# 70
  • Другата България
С имунитет е.Simple Smile

# 71
  • София

Съвсем забравих... newsm78 Нищо другата седмица, че тази мелодрама вече ми втръсна.  Crossing Arms

# 72
абе има нещо. не е случайно , макар че няма причини някой си да хвърчи над фермата.
Е, как да няма причини, Пьешо и Шушето, които си липсват взаимно, малки причини ли са, а? Stuck Out Tongue Satisfied

# 73
  • Вестерос
Иска ми се Виолета да избере Елена за втори дуелист, ама едва ли.  Rolling Eyes
След като излезе Ани ми е такъв пресантимана, че ще е Елена и тя ще излезе. Сетих се , че с Ани са дружки във фейса Grinning

# 74
  • София
Тиф, какъв си инспектор 😄 Ха дано! Ще е епичен дуел Виолета/Елена.

Иначе miraxi спомена по-горе, че само Дарина има семейство и деца и затова не домакинстват добре - Виолета има две дечица също, едното е мъничко още дори.

Общи условия

Активация на акаунт