Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Снощи някои казаха, че частта Марина и сина ѝ е снимана по-напред. Снощи понеже косата ѝ беше на две плитки забелязах колко много са ѝ израстнали корените, а днес забелязвам че се е боядисала, няма как за седмица-две да и израснат два пръста корените.
Ооо ще ни покажат Пешо Flushed

# 331
Сега за не разбралите, И&А ще ни разкажат за Пешо
Познах най-сетне за И.С.!
И пак не разбрах за Пешо, ще тр. да го изгледам после...
Поздравявам Ви със следващата македонска песен.

# 332
  • Вестерос
Божидара добре каза, че Калоян има дрехи от втората употреба за по 2лв, ХАХАХАХА.
И кое му е смешното, че не разбрах?!
И????? С дънки и суитчът за по 100 лв ли да влезе? Вчера си купих чисто нов елек Mexx за 50ст. Не е като да нямам пари. Много грозно изказване правиш!

# 333
  • Вестерос
Снощи някои казаха, че частта Марина и сина ѝ е снимана по-напред. Снощи понеже косата ѝ беше на две плитки забелязах колко много са ѝ израстнали корените, а днес забелязвам че се е боядисала, няма как за седмица-две да и израснат два пръста корените.
Ооо ще ни покажат Пешо Flushed
Да, защото със синът и е поне 3,4 седмици напред от това в момента, което показват.

# 334
Айдее бе Пешо, ела да те видим бе.
Сега тоя ако не се появи значиии...

# 335
Айдее бе Пешо, ела да те видим бе.
Сега тоя ако не се появи значиии...
Ау, сакън, нИдей! Пак ще има сълзи, сополи, драми.... не ми се мисли

# 336
  • Вестерос
И гледаме някакъв нацепен батка на 40+

# 337
Пешо няма да се появи и Валерка пак ще духа супата .Станислав шегаджия Satisfied

# 338
На Вили питката е най-хубавата сигурно, най-меко и хубаво  ми се видя тестото. На повечето от другите ми се струват бая дървени. Simple Smile
Хаха - най-сръчна - Божидара. Simple Smile

# 339
Аз да съм казал нещо за Калоян? Стана ми смешно заради Божидара. Нито съм казвал, че няма възможност, нито нищо. ПУ.

# 340
Харесаха ми изказванията на Божидара и Станислав.
Иначе Станислав си ме кефи

# 341
  • Бургас
И гледаме някакъв нацепен батка на 40+
И на мен ми е любопитно как изглежда бай Пешо, дето нямал  "база за сравнение" с Алек...жал ми е за него

# 342
Ами прав е Станко.Има нещо гнило около тоя Пешо.Каква е тая скрита връзка- не се пиказва с него, не се снима с него.

# 343
И аз гласувам за това, че наш Пешо нЕма да дойде!!

# 344
Оф, сега колко време ще ни занимават с тежката разделба.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт