Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Това вече ще е прекрасно. Размечтах се.  Laughing А още по-голям купон би станало, ако Алек се прехвърли веднага на някоя друга девойка.  Mr. Green
Виолета. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нямам абсолютно никакви претенции, но Виолета е чудесен избор.  Laughing Искам да видя как ще реагира Валерия в подобна ситуация.

# 316
Страшен разговор м/у Алек и Валерия, особено изреченията на последната бяха от по 2 думи?!
Самия той каза, че жената до него тр. да е и умна, чудя се как я прецени , че е такава. Може би в затворено пространство и обкръжение нещата се виждат по-различно?!

# 317
Не може да готви Ивона. Simple Smile Чай от леща. Satisfied
Алек искАл умна жена, ха!?! Аз имам съмнения някак си относно Валерия в това отношение. Stuck Out Tongue

# 318
Как да повярвам на Алек, че обича Валерия, като казва, че търси интелект и уважение в отсрещната страна, а тя нито е толкова интелигентна, нито толкова го уважава, а той уж щял да умира за нея. Скалъпена история отвсякъде.

# 319
Така се развълнувах от развода , толкова беше истинско и драматично- тя притеснена се върти като алтава и мънка, той издембелил се на леглото страда с ръце в джобовете.Чак ми се доспа от вълнение.

# 320
  • Бургас
Как да повярвам на Алек, че обича Валерия, като казва, че търси интелект и уважение в отсрещната страна, а тя нито е толкова интелигентна, нито толкова го уважава, а той уж щял да умира за нея. Скалъпена история отвсякъде.
Според мен наистина е влюбен, но колко силно?! Не разсъждава особено трезво. А Валерия е много заблудено момиченце. И да не и е по сърце Алек , да се размечтае за бай си Пешо, заради единия транспарант...А иначе предавал я бил, и то неведнъж...втори, трети шансове. Може пък да са си лика-прилика...

# 321
Божидара добре каза, че Калоян има дрехи от втората употреба за по 2лв, ХАХАХАХА.

# 322
Този Пешо или е някаква мутра или е женен и тя му е любовница,
но това момиченце изобщо не е за Алек .

# 323
Божидара добре каза, че Калоян има дрехи от втората употреба за по 2лв, ХАХАХАХА.
И кое му е смешното, че не разбрах?!

# 324
Познахме за Сапунджиев.

# 325
Жалко, исках да е Калоян.

Просто ми е смешно, БРЕ, трябва да се аргументирам защо се смея? По-спокойно.

# 326
Ай честито да ни е на позналите втория дуелист! Simple Smile

Резултати от анкетата:

Гласували: 59

Алек - 1 (1.7%)
Гечо - 9 (15.3%)
Иван Сапунджиев - 35 (59.3%)
Калоян - 10 (16.9%)
Яни - 4 (6.8%)

# 327
Залагам Гинчев да победи.

# 328
Сега щее е шоу Сапунджиев да победи.Нищо се не знае.
Айде тия двамата да се разделят че ми писнаха.Аман.
Яя Алек не иска да се каже на масата , че са му били шута.Не иска да изглежда унизен
А той много лесно скочи срещу Вила и я унизи.

# 329
  • Вестерос
Общо взето познахме. Много се радвам за Коко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт