Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
И аз не мисля, че ще е Яни, не защото е нечестно Simple Smile , а защото е много силен противник. По-бърз, по-пъргав от Гинчев, по умения не му остъпва. Гинчев не може и да дои.. Simple Smile Но, както казах и преди, Гинчев може да ни изненада с избора си, ще видим. Simple Smile

Малко неточно се изразих с това "нечестно", разбира се, че  тук няма честност и нечестност, по-скоро си мисля, че продуцентите няма да го позволят, защото е банално вече все той да е на пангара и да реве Smiley. Освен това съм 98% сигурна, че може да бие Гинчев с лекота, още повече, че евентуално той ще избира игрите и точките.

# 301
  • Варна
Ензим, то и аз сериозно не го мисля, но реших да цъкна там нещо и като видях другите варианти... някак ми дойде Яни като избор... дори сама на себе си учудих. Основния ми довод сама пред мен самата беше, че хем търси достоен противник, за да не излезне путьо, хем няма топки към най-силните да посегне. Алек ясен, все едно Давид срещу Голиат, не ще да е той изборът, по-добре да се самозаколи. По-възрастния и вечно препасан през кръста Гечо също ще му нарани някак си мъжкото его, кльощавото келешче Калоян... не би желал, че току виж се окаже Киндер Юберашунг, за неговорещите немски, на английски - Киндер Сюрприз. Остана ми Яни по метода на изключването. Пък и него вече са го виждали в дуели как се справя, виждали са както силните, така и слабите му страни. Не бих се учудила ако го емнат оттук нататък за вечния втори дуелист и от страх да посегнат към непознатото или да нагазят в мътните води, да заложат на веднъж играната и визуализирана вече картинка.

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 17:55 от Spirit Crusher

# 302
Е, той ако от трети дуел се измъкне и продължи едва ли ще отиде на четвърти, ако съм аз, ще си кажа: Леле, явно това момче носи лош късмет на противниците, я да си викна аз някой друг, да  не предизвиквам съдбата излишно. Не знам защо всички си мислят, че Алек е силен противник, едва ли не най-силния, защото има мускули  може би? Видяхме и Анита, която също е в отлична спортна форма, но отпадна от Божидара, игрите не искат само мускули, а и хитрост, която не се знае, дали Алек притежава и ако да, дали тази на противника не е по-голяма. Вижте Станислав наистина ми изглежда много тежък противник.

# 303
  • Варна
... което наистина ще е някак си не много честно. Не желая да го тормозят това момче, но този формат смели вече един такъв участник. Не му помня името, но имаше един, който беше редовен на дуелите. Прекалено много ги дразнеше ли, прекалено много се разкриваше ли, но вечно на дуел. Ония като стършела му се хвърляха. Той пък баси сървайвъра се оказа. Не могат и не могат да го елиминират. Даже да не стигна до финал...

# 304
Е, той ако от трети дуел се измъкне и продължи едва ли ще отиде на четвърти, ако съм аз, ще си кажа: Леле, явно това момче носи лош късмет на противниците, я да си викна аз някой друг, да  не предизвиквам съдбата излишно. Не знам защо всички си мислят, че Алек е силен противник, едва ли не най-силния, защото има мускули  може би? Видяхме и Анита, която също е в отлична спортна форма, но отпадна от Божидара, игрите не искат само мускули, а и хитрост, която не се знае, дали Алек притежава и ако да, дали тази на противника не е по-голяма. Вижте Станислав наистина ми изглежда много тежък противник.

Абсолютно! Момчето не е толкова просто, колкото се представя според мен. В ситуации, в които се попада в дуелите той 100% ще успее да си измисли най-лесния начин, за да направи задача по-бързо. Също така е работлив и има опит във всичко, до колкото го виждаме. Според мен той е сигурен финалист, но дали заслужава да победи? newsm78 newsm78

# 305
И защо примерно Станислав да не победи.
Работлив е, не се скътава, засега играе честно, не хитрува, не прави тънки сметки на чужд гръб, заявява открито действията си и не влиза в конфликти.

# 306
Смятам Алек за силен противник, защото умее всичко, което е необходимо във фермата - сечене/цепене на дърва, рязане с трион, доене, какво още... Техните са имали ферма някога, не е градско чадо, Герман е като квартал на София, ама си е село. Та не го смятам за силен, защото има хубава фигура, а защото показва умения. Simple Smile Аа, и никак не ми изглежда глупав, което не значи и хитър задължително, разбира се, но все пак. Simple Smile
Аз мисля, че Калоян много хора го подценяват, защото е по-малък на възраст от другите мъже.

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 18:50 от Ензим

# 307

Представяте ли си Алек следващата седмица Баш фермер и заради наранени чувства (по-скоро - его) - праща Валерия ратай и дуелист. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes Каква съм гаднярка. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това вече ще е прекрасно. Размечтах се.  Laughing А още по-голям купон би станало, ако Алек се прехвърли веднага на някоя друга девойка.  Mr. Green

Виолета. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 308
  • София
Не ми се ще да победи Станислав, нещо не мога да го харесам и това е.  Simple Smile

# 309
  • София
Аз пък Гечо не харесвам, много мрънка и нарежда, като сверъква ми е. Другите мъже също се сцепват от работа, но са някак по-ведри и шеговити.

# 310
То е и много важно кои ще се доберат до финалс.Защото ако са  две жени и който и да е мъж,то ще съм за мъжа.Изключение ще направя ако едната жена е Марина, а мъжът Сапунджиев.Тогава има малък шанс да съм на страната на Марина.

# 311
Аз Яни го искам финалист и победител.

# 312
Аз Яни го искам финалист и победител.
Съгласна съм.

# 313
Аз също стискам палци за Яни, ако не е той, ми се иска да е Калоян.

# 314
От малкото което съм гледала , защото не съм като вас редовна в сериите
за победители ми допадат Станислав и Алек .
Станислав е доста оправен , кадърен , открит , позитивен със тази усмивчица ..със здрав ген който е минал
през какво ли не и не се предава. Няма сълзливост, драми при него.устойчив психически човек. Ще му отива наградата .
Алек е приятен , бива го в борбите и работата , но малко ми падна в очите със тази чувствителност заради Валерия.
Унижава се ..за няколко седмици и вече хлътна и потъва от любов . А момичето си говори за Пешо -не заслужава чак така да се унижава . Язък му за татуировките ..уж мачо , ама не .
В тази ферма няма някой който да ме дразни както в миналата . Няма интриганти, силиконки, манекенки с претенции и без покритие . Всичко е по открито и хората до един са по качествени .

Общи условия

Активация на акаунт