Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Нали затова казвам да им бяха дали тенджери, та да не перат в тях. Или те и в тях ще перат?! 😂

# 451
  • София
Точно от мързел ядат едно и също.  Peace Яйца не са ги дали да готвят, ориз, картофи, спагети имаха по едно време, толкова зеленчуци в градината... За риба никой вече не отваря и дума. Не зная за какво го правиха изобщо онова трапче /както се казва там  Blush/, но ако не върши работа, две-три жени да бяха отишли да се изтягат на брега да клюкарят с по една въдица, все нещо щеше да се хване, нищо че не разбират от риболов...  Rolling Eyes

# 452
Нали затова казвам да им бяха дали тенджери, та да не перат в тях. Или те и в тях ще перат?! 😂
Като нищо някоя ще си накисне гащите в някоя тенджера, чайник или менче.Като ги гледам какви са ще го направят като нищо.То гащите им висяха с дни овесени в банята.Пък дали са били поне изпрани или......ужас

# 453
Това, че ядат все боб и леща и мен ме изумява. Разрешение ли  чакат  или що , за да заколят кокошка. Една кокошка тъкмо за едно ядене. То стана ясно, че жените и само на цигарки могат да карат......

# 454
А салата от сурови тиквички вместо краставици, а?! Stuck Out Tongue Closed Eyes Че то само от тиквички колко манджи могат да се измислят... Както видяхме, пещта е готова, не е нужно само на огъня в казана да готвят вече, могат да разнообразят, тави имат, ама няма кой... Мързел и нежелание. Да си ядат боба и лещата и да си пърдят в хор. Smile

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 21:13 от Ензим

# 455
Могат ...ама не искат.
Нали така се казва вече.

# 456
А салата от сурови тиквички вместо краставици, а?!
И то НЕбелени тиквички!!

# 457
Замислих се, изчитайки Ви, с какво хранят кучето Hushed? Ако не е с подсигурени гранули, е умрЕло от глад с тия техни плоски питки.
Скрит текст:
И аз, си бележа чаршафи, олекотени юргани, летните одеяла с горно и долно  Smirk 
И кучето ми обича тиквички, ама на фурна, сурови - съм чела, че тр. да са супер пресни, тая беше бая застарела, кат за прасето

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 20:05 от *Mira*

# 458
  • Буркина Фасо
e, то и пералня да им дадат за да не се мъчат Simple Smile
язовирът им е на една ръка разстояние Laughing  но като ги гледам все още не са крастясали. значи се перат някъде по-качествено.
за яденето няма какво да се каже. някоя мома ако поне малко през живота си се е занимавала с готвене или поне се е интересувала щеше да се досети как да разнообрази менюто. имат доста продукти.
не само мързелът им е проблем. те не са подготвени за самостоятелен живот.  лош материал , както казва един Simple Smile
имаха градинка. не видях дали успяха ли поне маруля да отгледат ?

# 459
И кучето ми обича тиквички, ама на фурна, сурови - съм чела, че тр. да са супер пресни, тая беше бая застарела, кат за прасето
На мен първо ми заприлича на зелка, беше огромна Grinning

# 460
Относно храната - имат си всичко засадено, иска некой/я да обхожда градината, и маруля Марина засади, веднъж Дарина спомена за вадене на картофи, копривата я варят за чай /коприва с картофи е перфектно, може и баница да си направят с коприва, сигурно имат и праз, беше им застарел зеления боб, а бе варианти много. Тиквичката не са я догледали. На оная плоча да се нагрее, могат да пекът, ако нямат грил, и на жарта става. Може и да си направят лангиди/мекици - имат млеко, масло, е ако има кой да бие на бучиното, там иска яко маане за да изкараш масло. Ама ги мързи, па и жените нали са с конкурс, сигурно са ги питали:
"Можеш ли да готвиш? - Не! Ставаш!"
Сега се сетих, че Франи и Ленка се смееха, че ще готвят ребрата от агнето с картофи, даа

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 20:27 от *Mira*

# 461
Е, дали верно не е онзи кмет на Ст. З, я кажете дали е на 36-37 год? Със сини очи/ Май Пеп-чо го подсказа?
Пиша нов пост, щото в стария нешо се обърка.
Кой е Пешо??? Къде е Маги?

# 462
  • София
Е, дали верно не е онзи кмет на Ст. З, я кажете дали е на 36-37 год?
Пиша нов пост, щото в стария нешо се обърка.

Живко Веселинов Тодоров е кмет на Община Стара Загора.
Роден: 21 септември 1981 г. (възраст 36), Стара Загора

# 463
  • София
А салата от сурови тиквички вместо краставици, а?!
И то НЕбелени тиквички!!
Между другото салатата от сурови необелени тиквички е много вкусна.  Peace

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 21:17 от Reinа

# 464
И сега разбра ли се кой с Пешо
Не гледам в момента .

Общи условия

Активация на акаунт