🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 146
  • 2 326
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в деветата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а три! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. По-късно към тях се присъедини и Васил Пенев и промени динамиката на романтичното предаване. Досега дамите разпределяха симпатиите си между Виктор Русинов и Мартин Николов, но сега балансът ще бъде променен. Изградените вече отношения и връзки ще бъдат поставени на проверка и изпитание, но ще се появи и нова възможност за още една красива любовна история.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

Васил, 29

Васил Пенев е третият Eрген. Живее и работи в София в сферата на търговията и рекламата.„Аз съм безнадежден романтик, но тази страна от мен трудно излиза наяве. Трябва да е някой специален човек, който по естествен път да я разкрие“, споделя за себе си.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН

Скрит текст:
Даниела Рупецова

Адриана Велчева

Анна-Мария Граченова

Силвия Кирова

Ферай Наджиб

Мартина Петрова

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Синтия Цицвидзе

Ивет Иванова

Любомира Христова

Бранимира Петкова

Присъединили се по-късно
Скрит текст:
Александра Колакова - включила се по-късно в състезанието със сестра си Анна

Алекса Радкова - не получава роза в София от ВИКТОР, но по-късно се присъединява към момичетата

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от ВИКТОР

Николина Цветкова - отказала роза на МАРТИН

Габриела Петрова - не получава роза от МАРТИН

Пресиана Спасова - не получава роза (първоначално избрана от ВИКТОР)

Яна Рашева - не получава роза (първоначално избрана от ВИКТОР)

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на МАРТИН

Анна Колакова - не получава роза на церемония

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин, не получава роза на първата си церемония

Диана Кабакчиева - не получава роза на церемония

Анета Славова - не получава роза в София от МАРТИН, но по-късно се присъединява към момичетата; в Шри Ланка отказва роза на Мартин

Ива Костова - първоначално не получава роза, но после е поканена в Шри Ланка; не получава роза на церемония

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби
Васил - Овен

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - Близнаци
Йоана - Стрелец
Алекса - Телец
Анета - Близнаци

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

# 1
Тъй като анкетата стана доста кратичка, реших да добавя въпроси относно предишните сезони. Идеята е да гласувате спрямо предпочитанията си тогава, а не спрямо това кого харесвате към днешна дата.

# 2
Благодаря за темата 🌺
Скучно започна сезона и скучно си върви, но аз съм инат, ще догледам.

# 3
Благодаря за темата и аз. Прекрасно оформена, както винаги. Влизам с предвкусване на нови екранни разочарования.  Даниела и Мартин - нищо красиво! Да добавя и нещо друго - аз не съм ходила в Шри Ланка, но и интересът ми към това място тотално се изпари. Щом толкова хора екип не са в състояние да открият едно смислено забавление, за нас /примерно двама/ надежда никаква. Последното шофиране по плажната ивица с банда кучета наоколо, шатрата на плажа и онова висене върху кокили в морето - не, мерси. Храмове и йоги от този калибър също отхвърлям напълно. Какво точно предлага това място освен красиви гледки? Нека някой по-компетентен да обясни. Надявам се, не е избрано само заради отдалечеността и мизерийката. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 17:34 от Miranda88

# 4
Clouded, 🪻
На тая снимка Васко изглежда като боливудски актьор 😁.
На анкетата:
Забавна отчасти.
Виктор, Васил ми е много анти.
Не че много харесвах Капитонова, но Александра изобщо не понасях.
Валерия, Елена ми беше тъжен образ.
Магдалена

# 5
Не знаех, че Ана Мария е завършила военно училище. Това обяснява доста.
Не е завършила военно училище, а гражданска специалност във Военна академия "Г. С. Раковски". (Щях да уча същото)

Благодаря за темата! 🌹

# 6
  • София
И аз не знаех за образованието на Анна-Мария, но се вижда, че има свободен изказ, добра дикция, бързи рефлекси и мисъл. Интересен образ във формата.

# 7
Не съм имала любимки или предпочитани участнички от предни сезони. Разбира се някои са ми симпатични, а други са антипатични с конкректни постъпки, не като цяло.

За спора между Васил и Виктор: въпросът беше за финансово осигуряване от страна на мъжа, но не включваше и частта за евентуална здравословна причина за невъзможност да се осигурява такова. И от там започна неразбирането между участниците и спора. Виктор можеше да се аргументира без да се хили и прекъсва.

Валерия е евъргрийн тема, каквото и да (не) направи е все обсъждана. Направо вече почвам да подозирам Ваньо, че за това я е хванал и той има полза от нея. Wink

# 8
  • София
Благодаря за новата тема, Клаудет! Simple Smile

1) Да, беше много забавна.
2) Категорично Виктор!
3) Александра
4) Елена
5) Маги

# 9
  • София

1) Да, беше много забавна.
2) Категорично Виктор!
3) Александра
4) Елена
5) Маги

Подчертаното за спора между мъжете с прекъсването ли се отнася или за допустимия срок на мъжката слабост, който се обсъждаше на срещата с жените?

# 10
Чакаме да видим дали нещо интересно ще се случи в предстоящия епизод. 😀

# 11
  • софия
Честита ни нова тема! Кло, благодаря за гостоприемството!
 Ана Мария за мен е един от интересните образи. Бърз ум,  действа си стратегически, винаги е в центъра на интригата. Добре си играе играта. Но виждам в нея една крехкост и нежност, която всячески се опитва да не покаже. Големи дувари е зидала.
 Подкастите с Анета и Ива ми бяха идеални. За сефте най-накрая от излезлите да съм доволна, че ми беше писнало от хъката-мъката.
 По анкетата:
 1. Ни една
 2. Елена
 3. Нани
 Виктор и Васил. Положението е хвани единия, удари другия.

# 12
По принцип не съм фен на Виктор, обаче в спора с Васил относно слабостта, мисля, че Виктор отговори по-осмислено, а Васил говори наизуст модерните неща. Въпреки че точно неувереността и лутането у Виктор намирам за неатрактивни (само че в случая неговите са характерни черти, а не ситуационни), в случая Виктор имаше право като подчерта, че това не е любов, а нещо друго. И подкрепям намекът му, че такова мислене не е ок.

За прекъсването - Васил преигра. И Мартин ок го отбеляза като грешка на Васил. Но, ако Мартин толкова се беше загрижил за достойнството на Виктор, можеше по друг начин да повдигне въпроса. Ясно е, че той играе същата игра като Васил - и двамата се опитват да блеснат на гърба на Виктор. С тази разлика, че Мартин поне не го излага пред момичетата.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 18:07 от Linda*kiss

# 13
Благодаря за темата🌹
Нямам очаквания към епизода довечера, ще карам на коментарите тук и евентуално после на запис частично.

# 14
И аз тук с благодарност за темата🌺 и интересните дискусии.

Не харесвам Ана- Мария, не мисля че е по- различна от останалите девойки. Просто случайно разбрахме, че има някакво образование, а почти нищо не знаем за останалите.
Ако някой все пак беше канил на срещи Синтия, Ивет или Росица и беше разменил нещо повече от три “хъкания, сумтене и хилене” с тях, може би щяха да са на едно ниво, ако не и по- високо от Ана.

А тя, по-добре да беше вложила средства от печелившия😉 си бизнес, за да коригира захапката си. Ужасно е подобни на нейните хиалуронови устни, да цъфнат на подобна тежка прогения. 😵💫😵💫😵💫

Имам усещане, че ако нещо капне или потече по лицето ѝ, не може да стигне до друга повърхност, щото ще се оттече сещате се къде🙃
Не е особено умна- по-скоро има обща култура, средно интелигентна, емоционално сдържана и много лишена от емпатия.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 18:28 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт