🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 586
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата!
В спора между В и В определено заемам страната на Виктор.
Първи сезон предпочитах Александра, втори ми меше ужасно скучен с двете фаворитки, но предпочитах по- малкото зло в лицето на Елена, трети- като втори, Маги.

Косара в Казахстан била- заради гаджето си по това време. Ана- Мария пък в Москва. Знае ли се кои са тези бивши гаджета? Илидза ходя да се допитам до ChatGPT да видим той какво ще рекне? 🤣

# 16
Само на мен ли са ми ужасни джуките на Косара?

# 17
Да , забавна ми беше Анета.
Васил е много по в час от Виктор
Александра
Валерия
Магдалена

# 18
Благодаря за темата!
По анкетата
1. Радвах се на Анета, може да не е гигант на мисълта, но пък направи предаването по-забавно. Няма само да слушаме за женска и мъжка енергия
2. Виктор ми е толкова противен вече, че съм за Васил. Виктор дори не знаеше, че е обиден, докато баткото не му каза, че трябва да е обиден. Мартин се прави на защитник само защото иска да се утвърди като алфата в ергенската глутница, а другите да са бети. Нямаше за какво друго да захапе Васил, та и това се налага да му свърши работа, тия номера от Игри на Волята вече съм ги гледала.
3. Ох, никоя
4. Тогава бях за Елена, но вече не. И за Валерия не съм, но поне харесвам каузата, която защитава
5. Надежда

Тъкмо прочетох какво сте коментирали в предишната тема. За мен Валерия е сключила бизнес сътрудничество, всеизвестен факт е, че собственикът на Биомет е от другия бряг на реката. Тя получава подкрепа за животните и луксозни пътувания, той си има красиво изглеждаща "брада", за да не го одумват толкова, а в свободното време си говорят за кучета. Единствено нейното реноме страда от разликата в годините, но и не смятам, че на нея ѝ пука.

# 19
Като заговорихте за Анна-Мария, сетих се на кого ми напомня. Преди десетина години имаше един филм - брат и сестра се издържаха, като братът се женеше за богати наследници, а после ги убиваха, присвоявайки богатството им. Сестрата беше влюбена в брат си и двамата бяха любовници...(този сюжет преобръща всички морални чакри!). Живееха в замък с призраци. Мисля, че Джесика Частейн е актрисата. Беше една такава леко прегърбена, с каменно и сериозно изражение, обсебваща и ревнива. Анна на нея ми напомня. Стои винаги отстрани, влюбена тайно в Мартин. Готова да му брани гърба, въпреки че той би я изпидуркал, без много да му мисли. А филмът май се казваше "Пурпурният връх".

# 20
За Елена бях, но сега ме дразни ужасно.

# 21
Дано пак да им дадат цял ден в имението, но да им скрият таблата и картите за белот този път.

И вечерните коктейли може да са по-често (не е нужно да има церемония след всеки)...

# 22
  • София
Благодаря за темата 🌹!
Отговорих на първите 2 въпроса - другите Ергени не съм гледала 😉
Съгласна съм със zon - спореха за различни неща - Виктор пак си проектира своите комплекси. Едно е да си болен, да имаш проблеми, с които да се бориш и да ти трябва време, друго е да изпаднеш в дупка, да гледаш в тавана и да се самосъжаляваш и обвиняваш другите … и т.н.

# 23
Аз в момента гледам С2 и Валерия ми е фаворитка, а Елена ми е грозна и псевдо-интелигентна. Продукцията на С2 ми прави впечатление на по-качествена и по-скъпа. Включително и монтажът е по-добър.
Другите сезони не съм ги гледала. Превъртях спора между ВикитУ и ВаскУ, всъщност цялата среща не я гледах. Аз за доктор по физика да учех , нямаше да слушам толкова за енергии. Нѝ моа̀ повече!

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 19:24 от Labubu8

# 24
Благодаря, Кло.
Анета много ми простееше. За Виктор съм категорично от онази вечер.
Бях за Капитонова, Елена форевър и за Надежда. И сега бие Елена в анкетата. Stuck Out Tongue Winking EyeНо това е минало.
В този сезон нямам фаворитка, то пък и кого да избереш. Но Ива ми беше много сладка. А Ана ми е интересна като човек.

# 25
1. Анета ми беше забавна и ме изненада с много адекватни включвания. Такъв образ щеше да бъде вкаран от самото начало и държан почти до края при старите продуценти. Затова за мен нещата не трябва да се очакват да са ЧАК толкова реални.
2. Категорично подкрепям Виктор. Васил ми е изключително фалшив и в случая не смятам, че имаше никакво право.
3. В сезон 1 подкрепях Капитонова, тъй като ужасно много не харесвах Гърдева. Но не смятам, че беше добър риалити образ, макар и като личност често да ѝ симпатизирам (не изцяло).
4. В сезон 2 предпочитах Елена, защото никак не харесвах Валерия, а и ми се струваше скучно победителката да е тази, която беше фаворит от трети епизод. Иначе и самата Елена ме е дразнила многократно вътре и вън от предаването.
5. В сезон 3 категорично подкрепях Надежда, така и не разбрах как и защо публичното мнение наклони към Магдалена. За мен това е най-фалшивият и същевременно скучен образ във всички сезони на предаването.

# 26
Е, ако е така, това е голяма отдаденост и саможертва от страна на Валерия - да нямаш личен живот или поне той да е свръх секретен, защото за пред хората си жената до Ваньо Алексиев. Това в най-хубавите ти години, с едничката цел да помагаш на животните.

От анкетата - Анета ме забавляваше, твърдо за Васил.

# 27
Кло, ти си от моите хора. 😁 Напълно споделям мнението ти.

# 28
Интересно върви тази анкета

# 29
  • София
Аз така и не съм обърнала внимание на прословутия спор В-В, така че не мога да кажа кой крив, кой прав.
Анета нещо ми идваше твърде куку и криндж, няма да ми липсва. От предни сезони бях за Капитонова (щото я знаех отпреди от Мастър шеф Grinning), Елена и Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт