Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 82 143
  • 1 852
  •   4
Отговори

Полезни връзки:
НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН
Изпитни материали и решения
Заповед  за графици за провеждане на уч. олимпиади, на нац. … л. 30.08.2024 г.)
Сайтът на Дидева
УТВЪРДЕН ДЪРЖАВЕН ПЛАН-ПРИЕМ В VIII КЛАС ПО ПРОФИЛИ И ПРОФЕСИИ В …  08. 05. 2025 г.)

ВЕКТОР - Център за информация и обучение
Пробни изпити НВО - Варна

Материка
Пробни изпити НВО - Варна
Пробни изпити НВО - София

Междучасие

НИЯ

Образователни технологии
Пробни изпити НВО -Офис София
Офиси в други градове. За проследяване на пробни изпити там

Примерно
Пробни изпити - София, Бургас, Пловдив

Регалия
Пробни изпити - София

СМГ
Тренировъчни тестове - БЕЛ и МАТ

Кариерно ориентиране (справочник за кандидатстване): https://most-learning.net/moodle/

Седмокласната поща
Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат)

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към Vache или Soul Free

С леко намигване от Мила Атова Wink

Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас
Да му подам съвет и в лош за мене час
Да му подам съвет и в лош за мене час

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

Втори клас: 1
Трети клас: 1
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Шести клас: 1
Шести клас: 2
Шести клас: 3
СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5 Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12 (първа изпитна)

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 14:08 от Soul Free

# 1
Първа Stuck Out Tongue благодаря за темата, чакам критериите аз за оценка на 16ти въпрос Simple Smile

# 2
  • София
Soul, оправи датата в заглавието. Не е 13.06., а 23.06. Blush

# 3
  • София
Браво и късмет в новата тема! Аз по български и за 12 въпрос и неговия отговор съм учудена, но каквото такова..

# 4
  • София
Благодаря за темата.

# 5
Благодаря за темата!
Днес изпитвали щерката / и други / по музика. Има деца с 2-ки. Ега ти и учителката. Последният час по предмета и....

# 6
Моята днес не е успяла да избяга по история и завършва годината с четворка. За изпроводяк тройка на изпитване, пет на проект.  Можеше и две да е на изпитване, съмнявам се, че моята знае за три.

# 7
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Благодаря за темата!
Моята така и така, се е поиздънила, та в крайна сметка, ще преразглеждаме списъка с училищата, но живи и здрави! Човек не знае какво печели, когато изпуска нещо! Дано Wink

Днес мина и изпита по английски, който до колкото разбрах е малко проформа, защото не видях да може да се използва за някъде, но пък не я спрях, като има желание. Иначе годината формално приключи доволно. Още няколко присъствени дни и 7ми клас е вече в историята …

# 8
Къде ги публикуват критериите за оценка на въпросите?

# 9
Записвам се и аз.Моята очаква висок резултат по математика и въпреки че БЕЛ няма да е топ резултат таи надежди за НПМГ .Някой с пресни отзиви за общежитието там.Чета назад в годините някакви, но няма много инфо.

# 10
  • София
Днес 1ви час тест по мат, божее....и после  по бел Заточеници на изуст. Край няма мъката!

# 11
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Да преобладават в нея шегите и закачките, за да не усетим колко бързо ще мине времето до дългоочаквания 1 юли.
Междувременно можем да заредим бара с питиета от най-различно естество, за да сме подготвени за тази важна дата. Flowers Four Leaf Clover С пожелание да полеем резултатите с радост!

# 12
Записче и от мен.
Благодаря за темата😀!
При нас в училище започват да пишат срочните и годишни оценки. Няма за момента изненади. Дано да е така до края.

# 13
  • София
Като ви чета се чудя какви са тия учители, които пишат тройки сега, на финала. Адски дребнаво и злобно ми се струва.
При моята щерка на практика годината приключи, макар и да не е оформена още по всичко - оценките са ясни. Единствената й петица е по физическо. Със скъсяване на ахилесовото сухожилие е и не може да покрие нормативите, занимава се със спорт, който учителят й не одобрява (фехтовка, а за него само футболът и баскетболът имат значение). Беше й обещал, че ако няколко пъти през годината пробяга по един километър, ще завърши с шестица, тя редовно си ги пробягваше, сега й казал, че няма да е честно спрямо останалите... То не, че тая оценка има каквото и да е значение, ама я е яд.

# 14
А аз мисля, че в нашето училище ще чакат да видят резултатите от НВО, преди да напишат срочни и годишни оценки по БЕЛ и Мат.

Общи условия

Активация на акаунт