Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 14 004
  • 523
  •   7
Отговори
  • София

Полезни връзки:

Ваканции и неучебни дни за 2024/2025 г.

НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН

Сайт "Уча се"
Заповед  за графици за провеждане на уч. олимпиади, на нац. … л. 30.08.2024 г.)
Изпитни материали и решения

Седмокласната поща

Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат)

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към Vache или Soul Free

С леко намигване от Мила Атова Wink

Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас
Да му подам съвет и в лош за мене час

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

Втори клас: 1
Трети клас: 1
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Шести клас: 1
Шести клас: 2
Шести клас: 3
Седми клас: Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат Тема 1

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:29 от Vache

# 1
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честит първи учебен ден и от мен!
Здрава, спокойна и успешна да бъде за всички, интересната година, която ни предстои! 🍀

Пу от първите Wink
Благодарим за темата!

# 2
И аз благодаря!
На добър път!

# 3
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успешна година!

# 4
Спокойна и успешна да е новата учебна година за всички!

Мерси за темата! Да си припомним "химна" от Мила Атова
Цитат
Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

# 5
  • София
С желание, да бе да, точното заглавие е БЕЗ желание, така зле се настроила моята, едва излезе за училище...

# 6
Успешна учебна година!

# 7
Честит първи учебен ден! Спорна и успешна година на децата! На добър чак!🍀🍀
Благодаря за новата тема!
Моята хубавица тръгна вече, облечена с носия, ще участва в откриването на учебната година. Аз ще отида малко по-късно в ролята на поддържащ екип.

# 8
И моята тръгна с прилично закъснение, но пък с голяма доза нежелание. Нежеланието е смесено с желание да си види приятелчетата. Аз няма да присъствам, отдавна не искам да го виждам това училище, но ще ми се наложи още една година. Винаги викат децата час-два по-рано, тъпканица, хаос, стоят прави или в пек, или в студ, пред кафето е манифестация от родители, манифестация от коли и като се затъкнат два джипа в тясната уличка и почнат да бибиткат, веднъж даже слезе една джукеста майка и дигна скандал на другия щофьор да се преместил, не, не ми се участва даже като зрител. После едни високопарни речи, ръкопляскане за двамата най-противни учители на света, слава Богу вече не ни преподават, мъчат други нещастници, после хоро и айде по стаите, нашите висят в коридора още час два, защото им е заета стаята, търсят друга, не намират, но пък за тях е купон.
Не носи цветя за класната, каза че не и пукало. Думите не ми пука вече са дежурни при нея, поставят се след всеки няколко изречения.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 09:48 от Априлски душ

# 9
Честит първи учебен ден! Спорна и успешна година на децата! На добър час!🍀🍀🍀

# 10
  • София
Хайде успешна да ни е годината и на деца и на родители! Да не откачим до края ѝ и всички да са доволни от постигнатото!
Моят тръгна рано-рано, но щеше да си забрави и главата от зор. Не знам от какво се беше ошашкал - от страх или от вълнение Simple Smile Накрая тръгна без ключове, добре че работя от вкъщи днес.
Уикенда стартира и занятията в школата. Хареса много госпожата по математика и не толкова тази по български, но каза че "бива" - не можела да се сравнява с неговата в училище.

# 11
Здравейте на всички! Не съм писала от 100 години!

Моето е предимно на самоотглеждане, с баба колкото да не е без хич! Питах го дали да му звъня тази сутрин, да не се успи случайно. Той пък се възмути. Било му все едно.

# 12
  • Sofia
Успешна учебна година, с по-малко стрес, но с блестящи резултати!

Ние вчера открихме годината, а от днес първокласникът е болен. Наборът обаче е в топ форма, сам си се грижи за нещата. Вчера го видях, че се измъкват рано-рано от двора с някои съученици, по-късно класният им се оглеждаше наоколо, дали си търсеше учениците или другиго, ще разберем евентуално днес.

От родителско-ученическата среща в ОТ и той излезе малко стреснат. Ще видим, като почне, надявам се и той да си хареса учителите и да му е разбираема литературата.

# 13
  • София
На добър час! При нас има нови правила - без телефони в училище. На РС ще има повече подробности. Как ще стане това - не знам, наборът каза, че не е възможно.

# 14
  • София
Може ли да се включа?
На добър час!
Ние ще сме само двамата, надявам се да се справим.

Общи условия

Активация на акаунт