Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 179
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Успешна година на всички!

Закарахме децата сутринта и аз оставих ММ да чака дребната. Аз се изнесах на работа. Грам не ми се гледа програмата по откриването. Наборката ми вика "Не е честно. И аз не искам да гледам." Grinning

При нас от миналата година въведоха забраната за телефоните. Взимат ги в началото на часовете и им ги връщат в края на деня. Бързо свикнаха.

# 31
Аз отидох, за да взема учебниците, че им ги раздадоха и мислех да не стоя, ама видях други родители, та се заприказвахме. То от тържеството нищо не видях, че много народ, ама все тая.....

# 32
# 33
  • София
И аз сега го прочетох това. От училище няма нищо изпратено още. Малко късничко ми се струва да организират нещо смислено и да ги водят някъде, знам ли.

# 34
Хайде да ни е честита най-напечената година!

Пратиха ни на нас заповедта, обявили са че трябва да присъстват в училище, въпреки че е неучебен.

# 35
Ама и тези от РУО и кмета...?!?! Може ли така от днес (16 ч.) за утре...? Подиграват се с децата направо.

# 36
  • София
Ама те сега са разбрали, че утре е празникът на София Wink
Честно казано малко излишно ми се струва упражнението, но щом са решили. Ще откачат и още 1-2 дни заради изборите и т.н. И после ще се учи в дните с НВО...

# 37
  • София
И после да се напрягам.
Защо, всичко е...

# 38
Да, чуднично просто.... Досега не знам да е бил неучебен празникът на София. Един загубен ден в нищоправене..... поне да ги заведат някъде, но то няма време за организация. Просто ще се помотаят в училище и ще си тръгнат.

# 39
  • София
Беше някога, доста отдавна
"Преписаха" от Варна тази година.

# 40
  • София
За последно ходих да посрещам новата учебна година, не съм пропускала от 2007ма.

При нас преподавателите по БЕЛ и МАТ са си същите, което ме радва, няма да има стрес за децата.

# 41
  • Варна
 Спорна, ползотворна и присъствена да е новата учебна година!

# 42
Странно започва тази учебна година... едни откриват в неделя, други почиват, преди да са почнали...

# 43
В нашето училище ще си учат нормално утре. Току-що дойде съобщението. Моята беше супер недоволна

# 44
  • Бургас
От сутринта се опитвам, два пъти да се разпиша 😂и не успявам!😂
Та!
Честита да ни е новата учебна година!🍀
Спокойни и учащи деца, блестящи резултати на изпитите!🍀
Спокойни и леко опиянени/ пияни родители,покрай тях!😂🍻
Успешна да ни е!🍀

Общи условия

Активация на акаунт