Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 184
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Честито на всички! На децата да им леко, на нас - здрави нерви!!!

На добър час! При нас има нови правила - без телефони в училище.

Идеално!

Ще има абстиненция, ако го приложат при нас....

# 16
Дано, моля се, да се събират и при нас телефоните, но за сега нищо не се чува. Това с тези телефони си е зависимост, без майтап.

# 17
  • София
Бутафория при синът, но не очаквах друго, дори класната не видели. Утре с намалени часове

# 18
Сутрин класната събира телефоните, връща ги в края на деня. Драма няма.
При нас -  нова (но позната на  децата) учителка по БЕЛ, на мноооооого сериозна възраст, но със забележителен  авторитет. Надявам се да намери път към децата.
Цветя в нашето училище не се подаряват. Има кутия за дарения с различна кауза всяка година.

# 19
При нас е кутия за дарения. Миналите години купувах малка кутия бонбони, просто за уважение. Тази година отказа да ги вземе, нямало да носи. Тийнейджърска му работа......

# 20
  • Варна
И аз ви пожелавам успешна, ползотворна, спокойна, но вдъхновена нова учебна година - година на ентусиазма, мисълта, възможностите!
Бъдете здрави и на добър час на всички деца!

# 21
"Истинското образование се състои в това да извлечеш най-доброто от себе си." - Махатма Ганди
На добър час на всички деца! Те ще се справят блестящо!

# 22
Голямата от пети до седми клас беше с класен едно младо момче на 25 години. Носеха му цветя, той като че ли харесваше букетите, децата много го обичаха, беше чудесен класен. Сега малката е все с жени класни и нито ги харесва особено, нито не ги харесва, безразличие едно такова. Не са лоши учителки, но са едни такива дистанцирани. Попитах дали иска да купя букет, отказа ми категорично. Но пък другите деца занесли, само моята и още едно две деца били с празни ръце

# 23
От миналата година телефоните се поставят в кутия преди започване на часа. Който пропусне - забележка. Специална извадка от правилника ни пращаха в Школо за запознаване.

Сега като ги тресе пубертета цветята са според зависи от настроението, но от първи и до четвърти клас щерката беше с господин на занималнята. И въпреки, че тя спря да я посещава още втори клас винаги имаше "цветя" и за него, но под формата на картички.
Скрит текст:
Ето някой от тях

# 24
  • В Космоса
Успешна година на всички!
И ние сме със седмокласничка, която никак не е от амбициозните. Ще правим каквото можем, пък дано се подредят нещата без много нерви.

# 25
  • софия
Моя тийн иска сам от няколко години, но заради по-малката сестра все пак отиваме на тържеството. Той илиза пръв САМ и ние след него, все едно не се познаваме. Бях в що  годе добро настроение заедно с малката, но всеки който ме срещна, ми каза колко ми съчувства, че имам седмокласник и настроението отиде под нулата.

# 26
  • София
Наш юнак пък ми вдигна лют скандал, че съм купила розова роза. Как съм го виждала аз да пресече града с розова(!!!) роза!
Иначе настроение имаше... най-вече, че ще се види с приятелите 🤣

# 27
На добър час на седмокласниците!
Да им е здрава и успешна учебната година! Без нерви и притеснения да се справят с НВО-то и спокойно да изберат новото си училище!

# 28
  • София
Преди при нас в някои часове остявяха тел. в кутия, сега пак така щяло да бъде, така са им казали. На кабинетна система са, не могат да ги оставят в първия кабинет първия час.

Моля препоръчайте  помагало с текстове за преразказ, разглеждам store.bg, има на издателство Скорпио, на Диамант и др.
Ако някой има впечатления, ще се радвам да сподели.

# 29
  • София
Благодаря за новата тема!

В помагалото " БЕЛ за отличен" има преразкази. Засега друго не сме купували. Но и при нас в училище още няма информация за допълнителните помагала.

Общи условия

Активация на акаунт