Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 81 925
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 15
  • ту тук, ту там
Е как ще стане това, като учебната година приключва, преди да са излезли резултатите?

# 16
Аз тази и следващите седмици съм в офанзива да следя срокове- кандидатстват и малките. Използвах за първи път ел. система и съм малко притеснена дали всичко съм направила както трябва.

# 17
Днес в един ден проверка на знанията по английски и по изобразително изкуство. Не знам за какво точно е по английски и къде се взима тази оценка, но рисуването е за конкретни училища важен. Дано да не е имало деца, на които да се е наложило да ходят и на двата изпита. Моята  принцеска е на рисуване. Да видим! Пожела го сама, което всъщност е най-важното

# 18
Първа Stuck Out Tongue благодаря за темата, чакам критериите аз за оценка на 16ти въпрос Simple Smile

Ако разберете нещо пишете, аз пратих запитване до Мон за оценяването на 16 въпрос по БЕЛ, но засега само е входирано, отговор няма.

Относно сгрешени сметки в задача, но затова пък вярно логически решение, ние имахме подобен случай на ПИ във Веди. На текстовата задача, още в А подточка, моята девойка беше написала някаква пълна глупост при сметките. От там нито един реално верен отговор нямаше, нито а, нито б и в. Мислехме, че цялата задача няма да признаят и ще пишат 0т, но и бяха взели само 2т.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:05 от slaveia84

# 19
  • София
Моето изобщо вече не учи. Само оформят неоформените. 

Май е време да се запозная със сроковете за кандидатстване.

# 20
При нас днес 5 на класно по БЕЛ. Ще видим дали ще го изпитва.

Но нещо се виждам по-ангажирана от детето, което като че ли не е наясно за какво се бори...
Очаквам резултатите и се почва драмата с редене на паралелки и въртене на кристалното кълбо...
Здрави нерви...

# 21
  • Бургас
Благодаря за новата тема!

Девойката по музика все така няма ни една оценка в Школо, повтарям, нито една за целия срок. И не е само тя. Днес им беше последният час.
Иначе валят постоянно срочни и годишни, всички в полза на ученика. По математика госпожата я е изпитала писмено, понеже имала малко оценки. Там ми е най-голямата драма, защото е за 4 за срока, а сигурно до сряда ще ни държи в напрежение с годишната.

Елени, това се чудя и аз, но и нашата математичка това е заплашвала децата. Иначе трябвало да дава обяснения защо нейната оценка се разминава с резултата от НВО.

# 22
Че те могат ли да виждат точките от НВО? Учителите имам предвид...резултатите публични ли са?

# 23
При нас още няма срочни и годешни, но днес валят оценки - по АЕ, химия, музика, БЕЛ, мат.
Сямо по география е на кантар... А, и по музика....

# 24
При нас учител по БЕЛ смени оценката в дневника след излизане на резултатите, така че всичко е възможно

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:06 от Щастлива съм!

# 25
Нашата българичка отсъства тази седмица...явно няма да изпитва за повишаване...

# 26
Да оценките са видими за учителите на децата.
Те присъстват и в свидетелствата им.

# 27
Миналата година срокът за резултати беше 02.07 и точно тогава излезнаха. Не мисля, че тази година ще ги видим по-рано.
Поправка на оценка след края на месеца ми се струва абсурд, освен ако не е имало техническа грешка. Доколкото знам отварянето на дневника за стар период не е лесно занимание.
А и оценката в училище би трябвало да отразява знанията на ученика за целия 7. клас. Най-малкото НВО включва и по-стар материал, да не говорим, че естеството на изпита е съвсем различно.

# 28

Резултатът от НВО се вписва в свидетелството за завършено образование ли? Така ли да разбирам?

Намерих го..не го знаех това.https://ruo-sofia-grad.com/%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%8F% … 0%B6%D0%B5%D0%BD/

# 29

Резултатът от НВО се вписва в свидетелството за завършено образование ли? Така ли да разбирам?
Да, както и НВО в 10 клас се вписва в свидетелството, както и ДЗИ се вписва в дипломата.

Общи условия

Активация на акаунт