Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 090
  • 760
  •   1
Отговори
  • Отвъд алеята зад шкафа

Полезни връзки:
НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН
Изпитни материали и решения
Заповед  за графици за провеждане на уч. олимпиади, на нац. … л. 30.08.2024 г.)
Сайтът на Дидева
УТВЪРДЕН ДЪРЖАВЕН ПЛАН-ПРИЕМ В VIII КЛАС ПО ПРОФИЛИ И ПРОФЕСИИ В …  08. 05. 2025 г.)

ВЕКТОР - Център за информация и обучение
Пробни изпити НВО - Варна

Материка
Пробни изпити НВО - Варна
Пробни изпити НВО - София

Междучасие

НИЯ

Образователни технологии
Пробни изпити НВО -Офис София
Офиси в други градове. За проследяване на пробни изпити там

Примерно
Пробни изпити - София, Бургас, Пловдив

Регалия
Пробни изпити - София

СМГ
Тренировъчни тестове - БЕЛ и МАТ

Статистика на успеваемост по области    (благодарности към Дидева Flowers Hibiscus)

Кариерно ориентиране (справочник за кандидатстване): https://most-learning.net/moodle/

Седмокласната поща
Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат)

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към Vache или Soul Free

С леко намигване от Мила Атова Wink

Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас
Да му подам съвет и в лош за мене час
Да му подам съвет и в лош за мене час

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

Втори клас: 1
Трети клас: 1
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Шести клас: 1
Шести клас: 2
Шести клас: 3
СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5 Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12 (първа изпитна), Тема 13 (втора изпитна), Тема 14 (редене на желания), Тема 15 (редене на желания)   Тема 16 (първо класиране) Тема 17 (второ класиране)

# 1
  • Пловдив
По последния казус от старата тема - наистина ли все още не сте потърсили РУО?

# 2
  • Куциндрел
По последната тема - апелирайте РУО и да се приключва сагата.

# 3
Казват че трябвало да го направя в четвъртък
Аз нещо не разбирам, какво е трябвало да направите в четвъртък?! Нали детето е било записано след второ класиране в дадено училище, в петък сте го отписали от там и сте му изтеглили документите, за да участвате на трето класиране?
Или изобщо не сте го записали след второто класиране?

# 4
Трябвало е да го отпиша в четвъртък за да може да се явя в трето класиране. Системата е заключена и РУО нищо не можело да направи.Къде е написано това защо ми дадоха документите тогава?

# 5
  • Куциндрел
Трябвало е да го отпиша в четвъртък за да може да се явя в трето класиране. Системата е заключена и РУО нищо не можело да направи.Къде е написано това защо ми дадоха документите тогава?
Кой го казва това? Ето от сайта инфоприем:

Обявяване на свободните места за трети етап на класиране 25 юли 2025 г.

Подаване на заявление за участие в трети етап на класиране 28 – 29 юли 2025 г.

Май от Бургас бяхте, ето от нета телефон: 056 813 249

# 6
И аз влязох в инфоприем, в графата за третото класиране пише следното:
За III класиране е важно да знаете:
1. Записаните на I. и II. класиране, но желаещи да участват за свободните места за III. етап на класиране следва да изтеглят оригинала на свидетелството за основно образование от училището, в което са записани.
Подаването на заявление за III. етап на класиране се извършва в училищата гнезда при представяне на оригинала на свидетелството за основно образование или онлайн, след изтегляне на документите от училището, в което сте записани на предишен етап на класиране.
Учениците, които не са приети на I. и II. класиране могат да подадат заявление за свободните места за III. етап на класиране и онлайн.
2. За участие в трето класиране трябва да се подаде ново заявление през системата онлайн. В него вие ще може да подредите нови желания за класиране само за паралелки, в които има останали след второ класиране свободни места.

# 7
  • София
Това са пълни глупости. След като са го отписали, това променя статуса му и те са длъжни да го отразят в системата. Нищо не е заключено. Вие свързахте ли се с РУО? Защо продължавате да се разправяте с училището, а не отидете в РУО?

# 8
  • София
И как точно ще си отпише детето в четвъртък, като още не се знаеха местата за трето? Публикуваха ги в петъл следобед.

Обадете се в РУО или отивайте направо там.

# 9
По последния казус от старата тема - наистина ли все още не сте потърсили РУО?
Много неприятно, дано вече е решен казуса.
Успех на всички проявили смелост да участват на трето класиране!

# 10
  • Куциндрел
С риск някой да ми се обиди ще кажа, че после се ядосваме на функционалната неграмотност на децата.
Всичко е разписано подробно в инфоприем, РУО имат телефони, а ние ще се тръшкаме в бг-мамма и ще вярваме на другарка в училище Х.
Същото е и с как се кандидаства за 3то и 4то класиране. Едно търсене в гугъл дава информация, освен бг-мама.

# 11
Винаги се търси горестоящият орган при проблем. Даже на МОН директно бих звъннала. На РУО също.
А най-добре в РУО на място с оригинала на свидителството..и не мърдате оттам докате не видите в инфоприем че е променен статуса.

# 12
Моля Ви,няколко директора на училища включително и РУО Бургас ми казват,че не може да участвам в трето класиране. Наложи се да звъня до МОН,а те да звънят на РУО,за да им кажат.Това отнема време.Сега ме чакат в РУО с документите дано всичко е наред,защото ще се побъркам вече.

# 13
В това РУО са за смяна!!!

# 14
В РУО ви казват така защото виждат статус записан. Вие казахте ли им че сте отписани реално?

За една тлъста жалба са всички...но вие черно на бяло нямате нищо...та е тегаво така на казъл рекъл.
Въпреки това бих ги описала после и сигнал в МОН.

Общи условия

Активация на акаунт