СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 27 947
  • 795
  •   1
Отговори

Полезни връзки:
НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН
Изпитни материали и решения
Заповед  за графици за провеждане на уч. олимпиади, на нац. … л. 30.08.2024 г.)
Сайтът на Дидева
УТВЪРДЕН ДЪРЖАВЕН ПЛАН-ПРИЕМ В VIII КЛАС ПО ПРОФИЛИ И ПРОФЕСИИ В …  08. 05. 2025 г.)

ВЕКТОР - Център за информация и обучение
Пробни изпити НВО - Варна

Материка
Пробни изпити НВО - Варна
Пробни изпити НВО - София

Междучасие

НИЯ

Образователни технологии
Пробни изпити НВО -Офис София
Офиси в други градове. За проследяване на пробни изпити там

Примерно
Пробни изпити - София, Бургас, Пловдив

Регалия
Пробни изпити - София

СМГ
Тренировъчни тестове - БЕЛ и МАТ

Кариерно ориентиране (справочник за кандидатстване): https://most-learning.net/moodle/

Седмокласната поща
Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат)

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към Vache или Soul Free

С леко намигване от Мила Атова Wink

Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас
Да му подам съвет и в лош за мене час
Да му подам съвет и в лош за мене час

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

Втори клас: 1
Трети клас: 1
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Шести клас: 1
Шести клас: 2
Шести клас: 3
СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5 Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10

# 1
И аз да се запиша - моят синковец ,вече на ваканция го е ударил - минаха класните вече и днес дори ме сюрпризира ,че от другата седмица,че до НВО -то нямало да ходи на училище ?? WTF - викам тва как точно го реши бе момче ??? Ами то целия клас няма да ходи ....викам, е ти ще ходиш ..няма как да седя и да те гледам как по цял ден играеш игри и си бъркаш в носа , а аз да дудна ?
Питах го дали ще правят пробни по БЕЛ и МАТ , уж да ..ама да видим. То не остана , а последните два ПИ са с плачевни точки ...не знам в СМГ -то ли бяха гадни пробните или вече не му дреме и не се старае въобще ...или просто толкова си може . Викам , каквото и да е , все тая ..за 2 седмици ,няма да научи всичко дето не го е за 2 години.
Ще се опитам събота и неделя да дам някое миналогодишно НВО , и толкова ..и ще наблегна над пиенето явно Simple Smile

# 2
  • София
Благодаря за темата. Днес е класното по БЕЛ. Втора смяна са заради 4 клас, хич не му харесва такъв режим.

# 3
  • София
Благодаря за новата тема, дано издържим психически и ние, и децата 🤞🏻В НГДЕК в петък има изходно ниво по история, което е същото като изпита за кандидатстване. Масово утре ще си останат вкъщи, за да преговарят. В петък са от 10 до 13 само на история. Оформянето тепърва предстои, кога точно не е ясно.

# 4
Запис и от мен.
Минаха класни, пробни матури, които се зачетоха за контролни, резултати трагични и сега борим лошите оценки наред с всакакви изпитвания, уроци, тестове и упражнения вкъщи.
Моя младеж е обратната ситуация - цяла година го даваше лежерно, а последия месец осъзна какво го чака и сега чак си седна на г**а, хубаво, ама......късничко!
Успех от мен на всички деца в оформянето в училище, че при нас има учители, които се гаврят направо с децата.

# 5
Доникъде с оформянето.

Здрави нерви и късмет😀

Благодаря за темата !

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:27 от Compass

# 6
Щерката от утре ги местят в друго училище, НВО ще държат в трето, въобще ... Някой спомена нещо за пиене...

# 7
  • София
Явно са решили, че ви е скучно. Да ви разнообразят малко.

Много хубаво заглавие Smile

Синът ми се прибра с лека температура, ще си седи вкъщи утре и в петък.

# 8
Здравейте и от мен! Класното по математика тепърва предстои. В нашето училище уж трябваше да има ПИ – да, ама не. Мислех и аз да дам малко почивка от училището преди изпитите, но с оценките сме доникъде. Остават още изходни тестове и оформяне по някои предмети... Не ги разбирам някои учители, наистина започвам да си мисля, че се гаврят с децата. Знаят на какъв огън се пържат, и въпреки това – сякаш ги е яд, че се набляга основно на БЕЛ и математика

# 9
  • София
Забелязах се, че почти всяка сутрин си повтарям като мантра "просто трябва да издържим някак"... Не е добър знак..

# 10
Благодаря за темата!
Не е ли време да я направим седмична  поне до края на юли? Иначе ще пускаме през ден тема.
PaulieM, в последното ти изречение е истината!
Утре има РС за НВО в училище - едва ли ще науча нещо ново, по-вероятно аз да ги образовам.
Изходни другата седмица бол, класната минаха - горе-долу резултатите са ОК.
Наборката иска да не ходи на изходни, щото нямало смисъл - била оформена, а преговора й изяждал от времето за учене за НВО! 😵‍💫

# 11
При нас изходните се правят само с  цел разваляне на успех и сме решили колкото може да скатае, ще скатае.

# 12
При нас минаха отдавна двете класни.
След тях има още оценки.
Изходни не знам кога ще са. Оформяне не знам кога ще е.
След НВО са на екскурзия.

# 13
  • София
Благодаря за темата! Purple Heart
И нашите са още доникъде с оформянето. На 16ти ще имаме родителска. Предполагам, за да ни дадат бележките за матурите.
За 25ти гласят екскурзия до Пловдив ако съберат достатъчно желаещи.

# 14
  • София
Благодаря за темата, заглавието е "един път", много точно описва ситуацията.
Моичкият вчера чак прави класно по БЕЛ. Оформянето по повечето предмети е мираж все още, не мога да разбера какво точно чакат учителите.  Другата седмица са им последните блокове по повечето разказвателни. След НВО-то и нашите са на екскурзия за 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт