СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 27 894
  • 795
  •   1
Отговори
# 45
Абе по-добре да не сме на едно място преди да мине данданията, че ще изгоним другите клиенти
По това време на годината четвърти километър го затварят и упътват майките на седмокласниците, и някои бащи, към кварталните кръчми

Дестинация, моля.....

# 46
Hope,

много добре звучи математическата паралелка в 73-то.
Е, стига бала да не достигне висоти като в СМГ де😁

Немският е трън за моя набор, но като цяло мисля че тази паралелка ще е топ!

# 47
  • София
Благодаря, Соул! Heart
Благодаря за новата тема, дано издържим психически и ние, и децата 🤞🏻В НГДЕК в петък има изходно ниво по история, което е същото като изпита за кандидатстване. Масово утре ще си останат вкъщи, за да преговарят. В петък са от 10 до 13 само на история. Оформянето тепърва предстои, кога точно не е ясно.
От 10 ли? Моята цяла седмица е у дома да учи по химия и биология Simple Smile Аз мислех, че историята е от 8:00, поне такъв ми е спомена...

# 48
  • София
От 10 ли? Моята цяла седмица е у дома да учи по химия и биология Simple Smile Аз мислех, че историята е от 8:00, поне такъв ми е спомена...
9:45 най-късно да са в училище, това от 10 до 13 го решиха вчера

# 49
  • София
9:45 най-късно да са в училище, това от 10 до 13 го решиха вчера
Много благодаря!

# 50
  • София
Моето ще ходи на физика в събота. Не е много подготвен. Решаваше тестовете от предни години, но има неща, които е позабравил от 6 клас, а и има и неща, които няма от къде да знае.
Май трябваше да го запиша на курса в НПМТ.
Само това отчитам като грешка за момента.

# 51
  • София
Добър ден, посестрими. Мина външното оценяване на четвъртокласничката и си казвам тази сутрин- ето крачка напред...
Боже, боже дано избутаме (баткото втора сутрин ми казва колко дни остават и "проблемните зони'), което е учудващо за темерут като него.

# 52
И моят син записах на физиката в НПМГ, но без абсолютно никака подготовка и не си представям какъвто и да е полезен резултат да има. Нека пробва просто. В тази връзка как ще разберем в коя зала трябва да отиде, предполагам училището ще публикува някакво разпределение?

# 53
Някой получил ли е отговори по БЕЛ от последния пробен на Междучасие? Ако има - може ли да ми ги сподели?

# 54
В тази връзка как ще разберем в коя зала трябва да отиде, предполагам училището ще публикува някакво разпределение?

Има разпределение вече на сайта им.

# 55
В тази връзка как ще разберем в коя зала трябва да отиде, предполагам училището ще публикува някакво разпределение?

Аа, благодаря Ви Simple Smile Видях го сега, супер.

# 56
Не, още няма резултати по БЕЛ от Междучасие. Нашият изпит беше на 26.05. Учителят им беше болен и последното занятие го караха онлайн, та очаквам забавяне в резултатите.
Забравих да кажа, за заглавието е в десятката!
Какво е ПП? Професионален профил или нещо друго?
И в Испанската има къси клечки, да споделя...учителката, която преди няколко години изведе първенците по БЕЛ на ДЗИ е тотал  щета. Съжалявам, че го казвам, но положението е меко казано трагично. По МАТ също се махна учителка С. Гьорева, която преподаваше в Междучасие. Имат нов учител, но и той не е много читав, доколкото споделят децата. Старата учителка по МАТ е средна работа. Споделям лични (на синко) впечатления. Гроздето не ни е високо и като го пробваме се оказва, че вЕрно е кисело. Явно навсякъде има къси клечки, така че не гледам на дребно- средата е чудесна и приятелски кръг и общуване, възможност да срещнеш готини хора и да създадеш емоции за цял живот.
Голям смях в последните страници, чета на колегата и с глас се смея...
Аз изцяло съм махнала немски и руски като опции. Компромисно остава немския като втори език с вероятност и това да отпадне в зависимост от резултатите.

# 57
  • София
Коя учителка по БЕЛ в Испанската е тотал щета?

# 58
Una, благодаря за споделеното❤️
Точно тези мнения ми помагат да се убедя, че не всичко е ОК,  в набедените за "елитни" училища и да избираме много по-осъзнато, не на всяка цена...

Ще се радвам на подобно мнение и за 18-то!
Как мислите ще е новата математическа паралелка? Как са учителите там - специално по мат🤔

Поздравявам децата, които ще се явяват в НПМГ, особено героите по няколко дисциплини. Стискам палци, че гледам жестока конкуренция.

# 59
  • София

Извинявам се, но къде намирате тази информация?
Аз намирам само, че 'Очаквайте разпределение на учениците по зали и допълнителна информация за състезанието след 14:00 часа на 06.06.2025 г.'

Благодаря, предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт