СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 5 - Новата година мина, първи срок почти замина....

• 20 508
  • 616
  •   3
Отговори

Полезни връзки:
НВО за VII клас - модел и тестове от сайта на МОН
Изпитни материали и решения
Заповед  за графици за провеждане на уч. олимпиади, на нац. … л. 30.08.2024 г.)
Сайтът на Дидева

ВЕКТОР - Център за информация и обучение
Пробни изпити НВО - Варна

Материка
Пробни изпити НВО - Варна
Пробни изпити НВО - София

Междучасие

НИЯ

Образователни технологии
Пробни изпити НВО -Офис София
Офиси в други градове. За проследяване на пробни изпити там

Примерно
Пробни изпити - София, Бургас, Пловдив

Регалия
Пробни изпити - София

СМГ
Тренировъчни тестове - БЕЛ и МАТ

Седмокласната поща

Разполагаме с поща, която се предава от предния набор и е попълвана с години от родители на седмокласници с материали за подготовка. Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад (постове като "запис", "включвам се да следя" и подобни не се зачитат)

Всеки, който желае, може и да допълва. Триенето в нея е забранено. Моля за съвестното ползване на богатата сбирка от полезни материали, които биха били в помощ за успеха на децата ни!

За парола може да се обръщате на лични към Vache или Soul Free

С леко намигване от Мила Атова Wink

Кълна се
Никога да не филмирам теб
С когото
Пет (или колкото там) години сумА редове съм делил

Кълна се
Попадне ли в лошо класиране един от нас
Да му подам съвет и в лош за мене час
Да му подам съвет и в лош за мене час

Кълна се
Попадне ли във стрес да не предавам
Нисичкия бал аз да прощавам

Кълна се
Във Дявола и Бога
Да остана аз спокойна, доколкото мога

Заклех се!

Втори клас: 1
Трети клас: 1
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Шести клас: 1
Шести клас: 2
Шести клас: 3
СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4

# 1
  • София
Благодаря за новата тема! Успех на наборчетата в оформянето на оценките, явяване на олимпиади, класни и т.н. Heart

# 2
  • София
Благодаря за новата тема!

На въпроса за практикума на Регалия.
По БЕЛ - добре, въпреки, че тестовете специално са върху целия материал, но се пробва. Просто ако въпрсът е върху материал, който не е взет, пробва, гледа верния отговор после и така. Не е драма.
По математика - учителката й каза да не ги прави докато не вземе всичко, така че там сме на изчакване. 

# 3
  • София
Благодаря за темата! 🌸 Записах набора за пробните на Регалия. За практикума още се чудя. Седнах да му помогна за един преразказ за училище. Много му е трудно. Опитва се да бъде оригинален и прави лексикални грешки или пък излишно утежнява изреченията. Не му идва отвътре художественото. 😅 Като преписвал на чернова объркал на няколко места времето и има 5, но щял да се бори за 6 за срока. По другите предмети също вече горе-долу се изясняват оценките. По география, биология и история има по 5 оценки... Освен БЕЛ и математика.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:53 от Maidenly

# 4
Аз също купих практикумът на Регалия по БЕЛ,въпросите ми се видяха много задълбочени,но мисля от събота да пробвам госпожицата.Относно преразказът на НВО-то,първо на чернова ли се пише и след това на белова?Щерката е малко по-бавна и се притеснява дали ще и стигне времето.Ще трябва да правим доста тренировки преди НВО-то.

# 5
Аз също взех ПИ и Практикума на Регалия. Мисля, че е по-добре да се прави от април нататък/говоря за въпросите върху целия материал/. Големия син, който беше и на школа в Регалия, прави всеки ден по 2 бр. и по двата предмета последните 2 мес. и това много му помогна. Дотогава си правеше текущи тестове по предметите за дом. работа. Сега и с набора мисля така да направя. Няма смисъл да прави тест, в който половината въпроси са му непонятни, но ще губи време да ги чете . Взела съм му две помагала с пробни изпити за текуща подготовка с материал, взет дотук, на Регалия и на Просвета - това по мат. По бел по същия начин.

# 6
Аз не купих практикумите. Тя има по какво да работи, мога да я заровя в тестове, даже перчемът и няма да се показва, само желание да има

# 7
Запис и от мен!
Имате ли представа къде точно мога да прочета това, че МОН предвижда и пробни изпити, организирани от училището?
Мисля в предните теми някъде беше коментирано. Може и да не съм разбрала и за това искам да видя как точно е казано/написано.

# 8
  • Бургас
Благодаря ти,Соул за новата тема!
Дано я изпишем с висок успех за първи срок!

# 9
  • София
Благодаря за новата тема, Соул!
Нека я напълним с добри вести и идеи!

# 10
  • София
Благодаря и аз новата тема. Дано я изпълним с високи срочни резултати и много преминали деца на следващи кръгове на олимпиадите.
Практикум на Регалия не взех, а много му много се чудех. Може би като е на компютър щеше да му върви по-лесно от книжките. Но да минат първите пробни, може и да си променя решението.
При набора заваляха оценки в школо, личи че наближава края на срока. Само от днес има 4-5 броя.

# 11
Добре, че споделихте - точно се бях наканила да купя Пракикумите. Изкушаваше ме главно, че отговорите се провяряват автоматично, а не трябва аз да вися да сверя всяка задача на ръка. Обаче ако наистина масата от въпросите са върху невзет материал, твърдо ще откаже да ги прави. Явно ще го мисля пак април.

# 12
  • София
Моето дете има толкова много домшни по математика от школата, че понякога се случва да не му остане време да напише всичко, ако имат много контролни и изпитвания в същата седмица в училище. Особено след като започнаха геометрия, всичко е мнооого бавно, по половин час на задача съзерцаване, търсене на ъгли и описване. И като се има предвид, че по математика за училище почти няма домашни, само да попълва учебната тетрадка чат пат. Не знам как успявате да вкарате допълнително задачи от този практикум и пробни изпити вкъщи.

# 13
  • ПЛОВДИВ
Здравейте!

И аз да благодаря за новата тема!

Към ПЛОВДИВСКИТЕ  МАЙКИ

ОЦ Авигея организират пробни матури.
Ето и условията

Дата на провеждане :
математика - 5.02.2025 от 9.00ч
БЕЛ - 9.02.2025 от 9.00ч

Пробната матура е безплатна за учениците на Авигея, които са записани в група.
За всички останали ученици цената е:
по 1 предмет - 50 лв.
по 2 предмета - 90 лв.

За съжаление нямам идея на какво ниво са самите матури.

# 14
И аз с инфо за пловдивчани за ПИ, макар и може би да знаете:
Скрит текст:
От януари 2025 година започват пробните изпити по БЕЛ и МАТ.
Те се организират на следните места:
1. Образователни технологии, офис Пловдив.
За записване- ул. "Богомил" 31 всеки делничен ден без сряда от 10:00 до 17:00 часа. За въпроси, може да се свържете на телефон 088 735 3298. Цената е 35 лв за един предмет .
Изпитните варианти са съобразени с изискванията на МОН . Проверката на знанията ще бъде съпроводена от подробен коментар на допуснатите грешки , пояснение на правилните отговори и ориентация за проблемните места в подготовката.

2. Национална търговска гимназия, цена на изпит - 55 лв. (за записани четири и повече изпита - 50 лв.)
БЕЛ - 15.02.2025, 15.03.2025, 12.04.2025 и 10.05.2025
МАТ - 22.02.2025, 22.03.2025, 26.04.2025 и 11.05.2025

3. ОМГ “Акад. Кирил Попов”- датите ще бъдат публикувани на сайта им.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:28 от Мила Атова

Общи условия

Активация на акаунт