ТВ+интернет от виваком или A1

• 1 404
  • 43
  •   1
Отговори
И двата оператора имат близки оферти за оптика+ТВ и се чудя коя е по-зле за да избера другата. Едните лъжат масово, другите също.

# 1
Бях на А1 няколко години. С всяка една година служителите им стават все по-нахални и лъжливи, повишават таксите всеки месец. Едвам дочаках да изтече абонамента и се прехвърлих на Виваком. Вече 2-3 години съм при тях, по-доволна съм.

# 2
  • Sofia
Бях на А1 няколко години. С всяка една година служителите им стават все по-нахални и лъжливи, повишават таксите всеки месец. Едвам дочаках да изтече абонамента и се прехвърлих на Виваком. Вече 2-3 години съм при тях, по-доволна съм.
Абсолютно същия опит.

Че и накрая, като разбраха, че искам да се махна от тях, започнаха всякакви да ми звънят всеки ден от А1, направо си беше психически тормоз с тези обаждания - те обаче не звъняли така, това било само защото съм им стар клиент, да съм се била връщала, щели да ми направят специални оферти и изведнъж цените главоломно започнаха да падат 😆. Да, ама аз вече не желаех да им се връзвам на глупостите.

От Виваком и аз съм доволна засега. Вече 2г.

# 3
Без пари да ми дават нещо, вече не искам да чуя за А1. От поне 5г съм на Виваком

# 4
Аз също съм на Виваком от година и нещо. Доволна съм и от телевизията и от интернета.

# 5
  • София
От 5 години на виваком , нямам оплаквания

# 6
Много години бях на Виваком и беше ОК, сега пак съм, но на новата система ЕОН. Не се оплаквам, има доста удобства.

# 7
Cooolbox? Интернета им е супер бърз.

# 8

Служителите при всички оператори са еднакви. Въпрос на късмет на какъв ще попаднеш. Такси не вдигат всеки месец.

# 9
  • Sofia
Баш пък А1 таксите за интернет и ТВ си ги вдигнаха няколко пъти едностранно. Ядосвах се, че аз не съм подписвала договор за подобни цени, но това е положението.

Засега при Виваком няма промяна в цената след подписването на договора.

# 10
Може да съм се изразила грешно. Не вдигат таксите, но ти добавят нещо, което не желаеш и докато го премахнеш, плащаш 2-3 месеца. Помня, че по едно време ми бяха сложили 2 лв. застраховка. Не е ясно какво застраховаш. Току добавят някаква спортна програма. Ами нямам интерес и не искам да плащам за спортни програми. Служителят ме излъга, че абонаментът ми е изтекъл. Като се прибрах вкъщи и си погледнах договора видях, че има още 3 месеца. Когато се огказвах, служителката отказа да ми каже какво имам да им връщам, непрекъснато повтаряше, че ще платя 200 лв., ако нещо не върна. Все едно са ми нужни техните рутери и държачи. И още... и още.... Не искам и да чуя за тях.

# 11
  • Sofia
Да, мен по телефона ме излъгаха, че няма нужда да давам едномесечно предизвестие тъй като договорът ми изтича. Като изтече договора, отидох на място в офиса, но там ми казаха точно обратното - че трябва едномесечно предизвестие. И реално ме принудиха да остана още един месец, за който разбира се си платих.
После имах и други проблеми с тях, защото служителите им са тотално некомпетентни.

# 12
И мен така във Виваком. Хем не се отказвах, а само минавах от една услуга на друга. И не знам дали са некомпетентни или просто си гонят някакви таргети. В това отношение всички са един дол дренки, а и вероятно си е до човек. има и свестни служители.

# 13
Имам чувството, ще на Виваком не са толкова напористи. На А1 са нещо страшно. Сигурно им правят семинари, за да ги надъхват.

# 14
  • София /Абсурдистан
Аз съм се карала много лошо със служители на А1 и едвам се отървах от тях. Нагли, лъжливи и много досадни. Няма други такива мизерници! Сега съм на Виваком и съм доволна.
Не се връзвайте с А1 в никакъв случай!

Общи условия

Активация на акаунт