Тогава не ми беше забавно, но в Букурещ в хотела от тавана течеше вода. Понеже бяхме с влак от София избрахме хотел отсреща на жп гарата. И наистина след толкова дълъг път, макар и с влак бяхме каталясали. Но водопад от тавана на стаята беше върха, това е най-лошия хотел в който сме отсядали.

Прочетох един Фб пост как някакъв човек имал з@пек и толкова време бил в тоалетната на самолета, че стюардесата на Wizz отворила вратата да види да не му е станало лошо.

И малко летищен смях от форума Магеланци:
Провериха абсолютно всички, които бяха с повече от един багаж и ако багажите бяха видимо по-големи, но не бяха priority. Аз бях с раничка, която е леко по-голяма, но беше полупразна и щеше да се вмести, та ме подминаха. Обаче ... имаше хора с билет с малък ръчен багаж, които бяха с по 3 (три) чанти, които не се побираха дори и в рамката за голям ръчен багаж. И се почна едно пъшкане, едно охкане, та сваляне на колела от куфари, обличане на дрехи, разместване на багажи.
Заотваряха се куфари, една баба сложи две шапки една върху друга, дядото ѝ обу втори панталон върху първия, облече още 2-3 блузи. А чантата не влиза и не влиза. И накрая бабата въздъхна тежко, отвори я, извади една почти цяла ролка кухненска хартия и със сълзи на очи я пусна в кофата. По-късно, вече в автобуса, каза - знаех си аз, че не си е работа със самолет, само се заяждат нарочно, с автобуса си е друга работа.
Накрая май пуснаха повечето хора, но поне ги накараха да се изгърчат, за да знаят какво е разрешено и какво не.
А мярката за багажи сигурно още пъшка от насилието, на което беше подложена.
Помните ли подобни шантави случки, на които сте вили свидетели или са се случили на самите Вас?