Тогава не ми беше забавно, но в Букурещ в хотела от тавана течеше вода. Понеже бяхме с влак от София избрахме хотел отсреща на жп гарата. И наистина след толкова дълъг път, макар и с влак бяхме каталясали. Но водопад от тавана на стаята беше върха, това е най-лошия хотел в който сме отсядали.

Прочетох един Фб пост как някакъв човек имал з@пек и толкова време бил в тоалетната на самолета, че стюардесата на Wizz отворила вратата да види да не му е станало лошо.
Знам защо го правят - длъжни са да проверяват на пътник да не му е станало зле или пък да пуши. Но пак го намирам за смешна случка - напъваш, а те ти отварят вратата.И малко летищен смях от форума Магеланци:
Провериха абсолютно всички, които бяха с повече от един багаж и ако багажите бяха видимо по-големи, но не бяха priority. Аз бях с раничка, която е леко по-голяма, но беше полупразна и щеше да се вмести, та ме подминаха. Обаче ... имаше хора с билет с малък ръчен багаж, които бяха с по 3 (три) чанти, които не се побираха дори и в рамката за голям ръчен багаж. И се почна едно пъшкане, едно охкане, та сваляне на колела от куфари, обличане на дрехи, разместване на багажи.
Заотваряха се куфари, една баба сложи две шапки една върху друга, дядото ѝ обу втори панталон върху първия, облече още 2-3 блузи. А чантата не влиза и не влиза. И накрая бабата въздъхна тежко, отвори я, извади една почти цяла ролка кухненска хартия и със сълзи на очи я пусна в кофата. По-късно, вече в автобуса, каза - знаех си аз, че не си е работа със самолет, само се заяждат нарочно, с автобуса си е друга работа.
Накрая май пуснаха повечето хора, но поне ги накараха да се изгърчат, за да знаят какво е разрешено и какво не.
А мярката за багажи сигурно още пъшка от насилието, на което беше подложена.
Помните ли подобни шантави случки, на които сте вили свидетели или са се случили на самите Вас?
), отивам за пръв път с влак Лондон - Единбург. Късна есен е. Малко преди да влезем в града се изви такъв страшен вятър, че влакът спря за 15 мин преди да влезе. Когато слязох, се почувствах както в някаква приказка. Хълмовете, замъците, многоцветната окраска на дърветата.. И досега като отида отново (рядко), усещам полъх на нещо мистично.
Това включи на макс мрънкоча с начале, горе долу като във вица, че ти не си прав и майка ти не е права и т.н.