🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 584
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 30
За Васил съм разбира се.
Виктор се държи като малко дете.

# 31
  • някъде другаде
За анкетата: Анета ми беше забавна. В спора съм за Васил. Симпатизирах на Капитонова , Елена и Надежда.

# 32
За първи път успех да прочета пълна тема(предната)и сега бързам да се включа в началото на новата,благодарности за нея на авторката😊

По анкетата гласувах:
Много харесах Анета,още от София
Виктор,но само в случая на конкретният спор,иначе ми е на дъното
Александра
Валерия
Надежда

За Валерия и отношенията и с Ваньо мнението ми е същото като но 7vivi7.
Абсолютно договорено ми изглежда,тя е разбрала преди нас,че Евгени не е много читав и по-добре(от нейна гледна точка) с любителя на животни.Знаем,че на нея не и пука за хорското мнение и знаем за любовта и към животинките.
Честно казано не мисля,че с Евгени е било само договор точно заради не парадирането с връзката им и не следването в соц.мрежи,предполагам Тушев щеше да ги накара поне това .

# 33
С нетърпение чакаме да се хванат за плитките днес. Гледа ми се бой SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 34
Благодаря за темата и аз. Прекрасно оформена, както винаги. Влизам с предвкусване на нови екранни разочарования.  Даниела и Мартин - нищо красиво! Да добавя и нещо друго - аз не съм ходила в Шри Ланка, но и интересът ми към това място тотално се изпари. Щом толкова хора екип не са в състояние да открият едно смислено забавление, за нас /примерно двама/ надежда никаква. Последното шофиране по плажната ивица с банда кучета наоколо, шатрата на плажа и онова висене върху кокили в морето - не, мерси. Храмове и йоги от този калибър също отхвърлям напълно. Какво точно предлага това място освен красиви гледки? Нека някой по-компетентен да обясни. Надявам се, не е избрано само заради отдалечеността и мизерийката. Simple Smile
Два пъти съм била / последните 3 години и сега - точно февруари/ и никак не е зле. Островът не е голям, но е много разнообразен : има джунгла, сафари, храмове, руини на древни градове, чаени плантации с английски къщи в Тюдор стил на 2000м надморска височина, живописни влакови линии, а хората са много дружелюбни. Плажовете не са особено прекрасни заради морето - непрестанно е бурно и доста опасно, затова ви изглежда непривлекателно, а на плажовете духа зверски. То затова съм била 2 пъти - мъжът ми е увлечен по хавайския сърф Blush Доста хора обикалят страната, а после отиват за плаж на Малдивите на час полет.
И кухнята не е нещо особено, а пресните плодове също са малко кът. Не е Тайланд, но според мен си струва. Освен това са в яка криза и е доста евтино - бяхме наели невероятна къща  с включен персонал от 7 човека за смешна за Европа сума. Вероятно затова снимат там.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 19:45 от NOmerci

# 35
Само да вметна, че съм убедена, че Даниела няма цена, която не би платила, за да е с вуйчо Биомет, но той не би я ѝ погледнал, има нетърпимост точно към такъв тип жени.
Настрани годините му, никак не е лоша партия, радвам се за Валерия, дано ѝ помага с приюта.
Сега за "Игра на ходове". Какво ще да е това? Как да влюбиш мъжа и да го накараш да те издържа с 50-60 хилки месечно? Даже Кобилкина не се цели толкова нависоко.

# 36
Благодаря за темата!
Гласувах, че подкрепям Васил в спора. При Виктор се получи малко ситуацията - гузен негонен бяга. Според мен, не му хареса, че един мъж не трябва да хленчи и заова ги апострофира. Преди това само се хилеше като неадекватен и не му пукаше особено за дискусията. Те имаха предвид, че мъжът трябва да е стабилен, което си е абсолютна истина. Говориха за характера на мъжа, а не за други кофти неща. Виктор ми изглежда малко несериозен. Уж управител в заведението на майка си работи, а той бутилка шампанско не можа да отвори в първия епизод. Сакън да не се помъчи и я бутна веднага в ръцете на момичетата да се оправят. Мъж на 26г в пика на силите си, а сякаш се интересува само да го снимат и да е известен, да показва мускули, а това си е излишна суета. Като започне да върти очите и да говори ужасно лигаво, не се трае. Ролята на мъжа не е просто да е краси пейзажа, даже напротив в дългосрочни отношения. Мисля, че една жена във връзка с такъв тип мъж иска или не, ще трябва да влезе перманентно в мъжката си енергия. Не знам дали има травма от развода, но малко хора имат идеален живот. Каза, че е бил на 10г и дядо му е поел ролята на баща му, не му е липсвала мъжка фигура. Не е споменавал, че баща му го е изоставил, поне нямам такъв спомен. имам опит с подобен тип мъже от супер сплотени семейства и са същите като него. Щото са симпатични и са свикнали жените да ги харесват, независимо от поведението им, и затова не си дават зор за нищо. За съжаление разводите са все повече и на някои момчета им се налага да възмъжеят по-рано. Васко сподели, че е бил бебе, когато са се разделили майка му и баща му, но не таи лоши чувства. Той ми е много готин и не виждам да се подмазва на момичетата. От 14 годишен живее в Англия, попил е от типичната английска учтивост и добри маниери. Добре прави, че не ги залъгва как само за очите им мисли, че ще хлътнат и край.
Стари сезони на шоуто не съм гледала, но Валерия ми допада и е красавица. Хубаво е, че има хора като нея, които имат кауза и са състрадателни към други живи същества. За Елена бях чела статии покрай ББ. Та, разбрах, че в шоуто с много отчаяни трикове се е предлагала на Евгени. Даниела е много по-адекватна в поведението си към мъжете от нея, нищо че тук какви ли не обиди отнесе.
Анета ми хареса. Показа, че проявява емпатия и е разсъдлива. Добре, че влезе, за да я опознаем, понеже във визитката я бяха представили в друг образ.
От момичетата в шоуто харесвам Бранимира. Много фино, спокойно, възпитано и нежно момиче.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 02:48 от Spero

# 37
Е, как така - настрани годините му?
Вие лягали ли сте си с 35 години по-възрастен мъж? Дъщеря ви бихте ли я подкрепили в такава връзка? Това не са десет, не са петнайсет, не са двайсет години разлика. Трийсет и пет! Пенсионер със студентка. Ако разбира се са в нормална емоционално-сексуална връзка, а не тя да му е параван.
Даниела нямало цена, която да не плати да е с Биомета. А Валерия? Ми явно и тя.

# 38
  • София
Какъв шамар за Даниела. Нейният сезон тече, а тук се обсъжда Валката. 😂

# 39
Чакам да видя колко хиляди ще похарчи Мартин

# 40
Алекса била влязла за слава, пък Косара - за любов. Смях. 😁

# 41
Ферайчето хептен е изплискала покрай кака си Данка Laughing

# 42
Айде... и Ферай е валидирана 😄

# 43