🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 95 584
  • 827
  •   2
Отговори
🌹Добре дошли в новата тема за най-коментираното риалити в българския ефир - "Ергенът"! 🌹

След вълнуващ телевизионен сезон, който завърши с три победителки, но нито една сполучлива двойка, имаме цяло лято да обсъждаме отминалите събития, всичко около участниците и предстоящото ново предаване "Ергенът: Любов в Рая", което ще ни заинтригува с нова концепция и нова водеща - Райна Караянева.

Предлагам да обобщим впечатленията си и да обсъдим очакванията си за предстоящите сезони с кратка анкета.

Приятно коментиране и не забравяйте да спазвате добрия тон!

# 1
Благодаря за новата тема, Кло
Ще ми е интересно като се посъберат мнения, кой Ерген води по симпатии.
Мисля, че Васето дотук ми е най- на сърце. Имаше акъл, нямаше социални умения, но пък се отприщи като мъж с Роси. И красавец.

# 2
И тримата не ми харесват никак като мъже.
Виктор има ушаци и конска усмивка, във Васил дразнещото ми е цвят на очи, коса и кожа - някак гадно са се съчетали, Мартин ми е анти мъж отвсякъде.
Егати капризната съм 😀

# 3
Благодаря за новата тема, Кло
Ще ми е интересно като се посъберат мнения, кой Ерген води по симпатии.
Мисля, че Васето дотук ми е най- на сърце. Имаше акъл, нямаше социални умения, но пък се отприщи като мъж с Роси. И красавец.
Красавец е, да. Малко дървен, но красавец.
Сби ми се с Мартин.
Вики.. като любовниците ми между същественото. Сладкиш.

# 4
Гласувах за Виктор аз. И аз съм много капризна. Той ми е компромисен вариант измежду другите.
Нека да е един ергенът следващият сезон, че нещо искам да ми е по-спокойно, като гледам.
Като интересен сезон сложих този последният.
Да сме живи и здрави, ще гледам следващият сезон, да.

Може ли повече инфо, линкове за Райна Караянева. Нищо не ми говори това име, сега ще се гмурна в Гугъл.

# 5
Гласувах за Виктор аз. И аз съм много капризна. Той ми е компромисен вариант измежду другите.
Нека да е един ергенът следващият сезон, че нещо искам да ми е по-спокойно, като гледам.
Като интересен сезон сложих този последният.
Да сме живи и здрави, ще гледам следващият сезон, да.

Може ли повече инфо, линкове за Райна Караянева. Нищо не ми говори това име, сега ще се гмурна в Гугъл.
Заповядай, а може и това.

Дамата е актриса и модел, имаше дълга връзка с Башар Рахал. Не е водила телевизионен формат досега.
Чудех се дали да не сложа информацията в първия пост, но все пак като обявят кога ще се излъчва, ще се пусне нова тема специално за предаването.

# 6
току-що го прочетох същото, мерси все пак. мацката изглежда добре. остана и да не ми мяучи на екрана.

# 7
  • София
Кло, 🌹

# 8
  • София
Благодаря за новата тема, Кло 🌹

За тези, които се интересуват от ТВ рейтингите и да не ми потъне поста, а и все пак бях помолен за него
Ето го тук:
https://bg-mam.ma/p/1777543/49804071

За анкетата:
1. Категорично сезон 2. Никакво сравнение не може да има.
2. 55 на 45 за Тушев, като Николов може да ме обърне със сезон 5. От него си зависи...
3. Мартин - той изнесе сезона и направи шоуто, а и беше най-честния с жените ерген и този, който целуна най-малко жени и изглъга най-малко жени. Факти.
4. Един ерген!
5. Да, категорично.

# 9
мацката изглежда добре. остана и да не ми мяучи на екрана.
Хубава дикция има Караянева, симпатична ми е.

Кло, Flowers Rose

# 10
Ааа, намирам, намирам.
Значи. Райна е на 36 години, бивша жена на Башар Рахал. Актриса, бивш модел, телевизионер, координатор между български пациенти и турски лекари. Имат син Антоний.
Има рожден ден на 26 юли. Родена в гр. Пловдив.
Играла е футбол и баскетбол, чупен ѝ е носа. На 17 години си направила операция на носа, но не попаднала на специалист и проблемите започнали. Правени са 13 операции - тук 10 и в Турция  - 3.
Има и второ дете - Стефан, родено 2024 г. Бащата е доктор-ортопед Стефан Церовски. Той има дете и от първата си съпруга.

# 11
Благодаря и аз за темата, Кло🙂
Засега Васил най ми допада. Пуснах си малко подкаста с Васко и татуиста - много леко и непринудено  протича(ще го догледам по-късно). Някак си ми идва като "глътка кислород" след отровните излияния напоследък на участниците и пряко засегнати личности. И Роси при чакалчето ще видя.😉

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 22:59 от a.vasileva

# 12
  • София
На мен Мартин ми хареса като мъж, ама аз съм луда и си падам по нарцисисти. А пък той не беше никакъв ерген де. Разведен мъж с емоционален багаж.
Иначе може би първият Виктор ми е топ.
Като предаване - последното, че беше най-раздвижено.

# 13
Как 13 операции, майко Уууу!
Мен от една ме е страх.
То това са си към 14 години възстановяване от тях
Weary

# 14
Благодаря за темата!
Само да кажа, че първия син на Райна не е от Башар Рахал, а от друг мъж. С Башар нямат общи деца. Иначе и аз ще гледам Васко, фаворит ми е от всички досега.

Общи условия

Активация на акаунт