Ергенът 🌹 сезон 5, тема #7: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 54 883
  • 1 111
  •   1
Отговори
Добре дошли в седмата тема за 5-ти сезон на Wear Ring "Ергенът" 🌹
Ергенът ще се излъчва във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 по bTV!
За всички, които гледат предварително излъчените епизоди на Wear Ring "Ергенът" 🌹 по VOYO, молим да ползвате скрит текст.
Предишните теми:
Тема #1🌹
Тема #2🌹
Тема #3🌹
Тема #4🌹
Тема #5🌹
Тема #6🌹

Предишната седмица влезнаха още две участнички, от предишният сезон на Wear Ring "Ергенът" 🌹 - Любомира и Мартина! 🌹

🖤 Любомира влиза в „Ергенът“ с черна роза от Наум.
✨ Тя е от София и е актриса и модел. За себе си твърди, че е мъжко момиче – постави ли си цел, я гони до дупка. Не харесва скучни, лишени от емоции хора, които стоят мълчаливо в ъгъла, без цели и мечти. Зодия - Телец. Zodiac Taurus

🖤 Мартина влиза в „Ергенът“ с черна роза от Наум.
✨ Тя е от София и се определя като „жена – четири сезона“. Съчетава в себе си нежността на пролетта, огнената страст на лятото, златното спокойствие на есента и магичната красота на зимата. Зодия - Овен.Zodiac Aries

Влезна и Мартин Николов (Елвиса) не като участник, а като съветник и подкрепление на тримата Ергени.

Имена, зодии и снимки на Ергените и участничките:

Кристиян, Зодия - Скорпион. Zodiac Scorpius

Стоян, Зодия - Везни. Zodiac Libra

Марин, Зодия - Овен. Zodiac Aries

Гориция, Зодия - Везни. Zodiac Libra

Елена, Зодия - Стрелец. Zodiac Sagittarius

Бетина, Зодия - Стрелец. Zodiac Sagittarius

Симона, Зодия - Козирог. Zodiac Capricorn

Вероника, Зодия - Везни. Zodiac Libra

Цветелина Ненова, Зодия - Риби Zodiac Pisces

Нурджан, Зодия - Близнаци. Zodiac Gemini

Ангелина, Зодия - Дева. Zodiac Virgo
🥀 Отпаднала 🥀

Цветелина Велева, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

Анабела, Зодия - Скорпион. Zodiac Scorpius
🥀 Отпаднала 🥀

Илияна, Зодия - Овен Zodiac Aries

Мануела,  Зодия - Овен. Zodiac Aries

Пламена, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

Белослава, Зодия - ? (Няма информация)
🥀 Отпаднала 🥀

Доника, Зодия - Овен. Zodiac Aries

Татяна, Зодия - Близнаци Zodiac Gemini

Мария, Зодия - Везни Zodiac Libra

Алия, Зодия - Водолей. Zodiac Aquarius

Елеонора, Зодия - Близнаци. Zodiac Gemini

Анастасия, Зодия - Стрелец. Zodiac Sagittarius
🥀 Отпаднала 🥀

Румяна, Зодия - Телец. Zodiac Taurus

Михаела, Зодия - Риби. Zodiac Pisces

Санта Китана, Зодия - Дева. Zodiac Virgo

Марая, Зодия - ? (Няма информация)
🥀 Отпаднала 🥀

Кати, Зодия - Скорпион. Zodiac Scorpius
🥀 Отпаднала 🥀

Списък с инстаграм профили на Ергените и всичките участнички: 📸
Ергените:
@kgenchevv - Крис
@marinstaneev - Марин
@stoyan__dimov - Стоян

Участничките:
@nurdjanzlnv - Нурджан
@cveti_nenovaa - Цветелина Ненова
@donikastoykova - Доника
@tsvetelinaaveleva - Цветелина Велева
@еleonorrrak - Елеонора
@tatyana__fenix - Татяна
@beloslava111 - Белослава
@santakitana.real - Санта Китана
@mihaela.vasileva - Михаела
@veronikajordann - Вероника
@anabelageraskova - Анабела
@angie.sergienko - Ангелина
@iliyana.id - Илияна
@gorizia.gabrovska - Гориция
@manuelausheva - Мануела
@plamenaael - Пламена
@mariya_mhlv - Мария
@marayavladimirova_17 - Марая
@ekaterina_doynova - Кати
@spantova1111 - Симона
@goldenn.barbie - Анастасия
@barbolina.8 - Бетина
@pamskeafy - Елена
@rumiisback - Румяна
@martina_petrova777 - Мартина
@love.hristova - Любомира
Приятно гледане!

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 07:21 от MissBabyJane

# 1
Благодаря за новата тема! Гласувах, че съм против вкарването на стари муцуни. Още от ЕЛР ме надразни тази практика. Разбирам, че след публичните унижения, на които и РТ и НН подлагат участничките, никоя нормална не иска. Ние пък искаме нов продуцент и нов метод на кастване, а не безкрайно превъртане на едни и същи инфлуенци.

# 2
Благодаря и аз за новата тема!
И от мен глас за това, че съм против влизането на участнички от предишни формати. Смятам, че са дали каквото са могли вече за шоуто и не е необходимо да им се дава нова трибуна.
От друга страна, Ана Шермин беше една от старите участнички, които върнаха в новия формат на ЕЛР, но се показа в коренно различна светлина, понеже първият път я изгониха рано и нищо не видяхме от нея, та така че понякога има интересни попадения, които генерират рейтинг. Тя тогава изнесе целия сезон буквално, колкото и да я осмиваха.
Може би и липсват толкова желаещи моми, които да се записват в подобен тип реалити и затова прибягват до стари участнички.
Генерално мисля, че зрителя е настроен по-скоро да вижда непрекъснато нови лица и нови сюжетни линии, затова и масово има недоволство.

# 3
Гласувах с "не", макар че раздвижиха шоуто.

# 4
Благодаря за новата тема 🌷
Гласувах с твърдо варненско "Нйе!" 😏

# 5
  • София
Благодаря за темата.
По принцип съм против влизането на стари муцуни, но в конкретния случай се отрази добре и двете са ми симпатични.

# 6
Благодаря за темата. Не - нека старите муцуни ходят в ЕлР. Нови лица, вкарани на по-късен етап, също не са нужни и само разводняват епизодите. НН превърна предаването в разграден двор.

# 7
Благодаря за темата.🌷
Гласувах, че са ми симпатични и двете. Има нужда от раздвижване, но май само Мартина щеше да е достатъчна.
Според мен нямаше да се налага тази маневра, ако имаше редовно церемония на розата и си тръгваха поне по 2 жени, ако не и 3 (по една от отбор). Така нямаше да се чувстват като някакви недосегаеми принцеси, а щеше да им се наложи да се "раздадат" малко повече. Мъжете, най-вече Стоян и Марин, също щяха да се позамислят по-сериозно, коя харесват повече.

# 8
Гласувах с "не" за новите участнички, много е нагло да гледаме едни и същи, няма да казвам думата с к, да се разхождат на почивка до Шри Ланка всяка година. Особено пък Любомира, която беше масово нехаресвана от зрителите. Самата концепция е тъпа - предлагаме се на всеки ерген, който е в ефира, няма харесвам - не харесвам, ерген да е.

# 9
  • В Града на липите
Благодаря за новата тема!
Против съм влизането на едни и същи ергенки. Каквото имаха, показаха, едва ли са се променили толкова за една година.
Вместо ергенки да вкарат още един ерген, че тези са твърде категорични в избора си още от самото начало и повечето момичета са си направо статистки. Не им се даде почти никакъв шанс. Липсата на интрига води и до слабия интерес. Всички са като отворена книга с банален и скучен край. Тази година сценарият много куца.

# 10
По принцип не одобрявам влизането на стари, още като излезе спойлера за тях не повярвах и сметнах, че е тъпо. Но сезонът така зацикли с тая измислена “свобода” на Николов, че определено одобрявам. Симпатични са ми и двете, Любомира повече

# 11
  • София
Благодаря за новата тема! 🙂

Категорично НЕ!
Да се махат и двете. Вече имаха своя шанс миналата година. Това което се случва е гавра с формата.

# 12
Благодаря за темата! Flowers Rose
Гласувах с "не", разбира се! Този постоянен поток от нови хора ми е много досаден.

# 13
Няма никаква интрига с новите - финалът вече е ясен. Вкарването им не прави нищо друго, освен да удължи сезона с цел да задържат рекламодателите максимално дълго. С трима ергени и 20 мацки, 2 месеца е предостатъчно.

Последна редакция: пн, 30 мар 2026, 13:55 от Lilly_85

# 14
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за новата тема!
Гласувах с не, въпреки че раздвижиха малко скуката там. Все пак тези имаха шанс, показаха какво могат, но нямаше нужда да ги връщат. Така или иначе цялата история много зацикли, видяхме, че господата вече са си избрали и няма никаква промяна.
Михаела ми е досадна, никакъв живец и страст няма в нея. Коренно противоположни са с Марин, голяма скука са двамата заедно. Даже няма за какво да си говорят. Все едно са женени от 50 години.
Симона ми е отвратителна, самочувствие без покритие, Стоян го направи луд. Ако толкова не го харесва, може да му каже. Ама неее, ще остане без роза...
Искрено го съжалявам Стоян. На мен лично ми харесва, има нещо в него, което ме кара да му съчувствам и да искам да се променят нещата за него. Няма как да разчете сигналите на жените там, защото те постоянно му дават объркващи такива и в един момент уж го харесват, после обаче не. Това е тотално объркващо и смачкващо самочувствието. Не се прави така...
С изключение на проблема с говора - Алия ми харесва - страстна жена, знае какво иска, не ме дразни по никакъв начин. Тя знае за какво е там и се бори. Другите като спят и се правят на девствени, тя не им е виновна.
Елеонора е много фалшива и е опиянена от идеята, че е фаворитка. Тя няма нищо към Крис. Много показателен беше момента, в който се целуваха той като се появи. Тя доста се извръщаше настрани. Страст има само у Крис. При нея е игра. Обачеза сметка на това, ако има възможност, Марин с кеф би го праснала. Там гори яко, но ще я е срам да си признае.
Много искам Стоян да обърне внимание на Мария. Там ми се струва, че може да излезе нещо интересно. И е крайно време да изгони Симона.

Общи условия

Активация на акаунт