Ергенът 🌹 сезон 5, тема #7: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 54 474
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 45
Аз хич не съм доволна, че ги навкараха пак старите ергенки. Ако бяха за ден-два като чичо Марти - окей. Ама да се налага да се правят ергените сега, че ги харесват и тн... малко в повече идва. Честно казано, на мен никак не ми се стори Крис да харесва Мартина. Даже той и Марин ми се видяха леко пасивно агресивни към нея на онази игра с въпросите съм/не съм. И само въртяха очи тя като каже, че това не била правила, онова не била правила. Пък тя може и да си е била искрена. Но те двамата не й вярваха определено. Та си мисля, че Крис заради продукцията ще я кани насам-натам, докато поизгони някои от другите и после и нея. И Марин не мисля, че харесва Любомира, нито тя него. Особено пък щом и той е навързан с Викито. Ама и него ще го принудят да й обръща внимание, та да поседи и тя пак.
Аз нямам търпение вече, ако ще вкарват наистина още някой ерген, да се случва. Тези са от ясни - по-ясни... и съответно безинтересни вече.

# 46
  • София
Благодаря за новата тема! 🌹
Категорично не за двете нови-стари. Нито са ми интересни, нито са ми симпатични. Може и да имат шанс. Просто не разбирам идеята. Не са доволни от това, което се е получило с момите от този сезон ли, че вкарват тези?! Или е по сценарий? Ми, да не бяха избирали такива дървета. Искали са повече сеир ли? Били спрели да се кипрят и гримират, някой вътре отбеляза. Ми, в реалния живот всички ходят нонстоп с вечерен грим ли? Или все едно Любомира е постоянно нагласена. Имали право да потърсят любов. Ми, да я търсят навън. Така изглежда отчаяно.

# 47
Хора, да не забравяме, че участниците не са там на почивка, а на работа-за продукцията. Виждали сме как влизат екипите, разказвали са, че дните им са разграфени за нагласени срещи на по кафенце, синхрони, срещи, церемонии до среднощ и т.н. Имат и свободен ден ( поне в ЕЛР така бяха споделили). Т.е. не те избират кой, как и какво, а спазват сценария на този водевил. Така че, каквото и да си говорим, каквото продукцията каже, това е. И не само Мартина и Любомира ще изкарат докато им е казано, но и участията приключват по същия начин и за всеки. Пък ако има някакви симпатии извън сценария, още по-добре, но не е задължително.

# 48
Благодаря за темата! 🌹

Категорично НЕ за Мартина и Любомира.
Тяхното влизане е изцяло в противовес с правилата на класическия ,,Ерген".
Не знам дали някога въобще в традиционния формат в световен мащаб са вкарвани бивши участнички (тук изключвам ЕлВр, който си е отделен формат).
Като искат отново ефирно време, за Любов в Рая да се бяха пуснали, по-нямаше да е безсмислено.
Да, има някакво раздвижване на сюжета след тяхното влизане, но не виждам и какво ще направят особено.
Едната - победителка от миналия сезон, уж Виктор желаел слава, тя обаче се набута година по-късно отново. А и не ми е любимка.
Мартина от двете е по-приятна и поне е изкусителка, но пак не е логично влизането и в традиционния сезон.

Това което ще спаси сезона, защото до момента е много надолу, е вкарването на нов ерген както се спомена вече.

# 49
  • Пловдив
Гласувах с твърдо Не.
Нямат работа в този формат. Според мен им дадоха много преднина пред другите, което не е честно.

# 50
  • София
Очертава се интересен епизод, нямам търпение да чета темата 😁

# 51
В американската версия на "Ергенът" явно има участнички, които се връщат за втори път (Amber James, Becca Tilley), така че най-вероятно влизането на Мартина и Любомира не е срещу правилата. В началото не им се зарадвах, но покрай тях и Мартин малко се раздвижиха нещата.  По принцип непознати участнички биха били по-интересни, но те пък имат малък шанс тъй като ергените се закотвят на няколко фаворитки и дотам. Комуникацията между Любомира, Мартина и ергените премина доста леко, непринудено и дори да няма по-нататъшно равитие пак внесе разнообразие.

# 52
Забелязвам, че за съжаление прогнозите ми за този сезон се осъществяват - липсва душа, криейки драмите на жените в имението орязват образите им и ги правят едноизмерни (далеч съм от идеята, че трябва да се показват само скандали, но трудно можем да си построим адекватно мнение за "героините", пропускайки тези неща).
Ергените са с тотално нарушен имидж - 2 от 3 дори не са желани от жените, което обезсмисля цялостната идея на предаването. Не спират да се подиграват със Стоян, излъчвайки само смешни (не в добрия смисъл) моменти, както направиха и с Виктор миналата година. Защо са взели съответните образи, след като само се подиграват с тях?
Друг проблем, който имам е изкуствено наложеното пуританство - къде е любовта, като се мрънка нон-стоп, и едва ли не мъжът трябва да твори чудеса, за да се стигне до целувка? Защо влизат в това предаване с тези остарели нагласи?
Разбира се, това е само мое мнение и не задължавам никого с него - зная, че сезонът има своите фенове и уважавам това.
Продължавам да гледам от липса на интересни алтернативи (за мен).

# 53
Не се показва никаква комуникация между жените, нищо  не се разкрива от тях като персонажи.
По тази причина са и силно БЕЗЛИЧНИ за зрителя. Никакъв колорит в нито една.Само в Алия и малко в Китана.

# 54
Абе, тези хора как веднъж не ги показаха как сядат на маса да се хранят, как правят нещо ежедневно? Само около басейна лежат и евентуално ходят на някаква среща или игра. Много тъпо. Или е защото имението пак са го наели само в определени части за снимки, а иначе спят в някое крайпътно хотелче? Laughing Вярно малко са лишени от жизненост образите.

# 55
Твърдо НЕ за вкарването на новите стари муцуни.
И нови жени не искам.
Даже трябваше вече да са изгонили половината от първоначалния кастинг и да са останали само жени, които да са интересни на ергените и да дават повече за тях, да има повече групови срещи и игри.
Не ми харесаха особено последните епизоди, дори и партито.
Нищо не очаквах и пак съм разочарована.

# 56
На мен това ми се струва най-слабият им сезон досега.

# 57
Днешния епизод интересен ли е или се връщаме към познатата скука?

# 58
Гледахте ли Викито Ергеят при Братленце?

# 59
  • София
Днешния епизод интересен ли е или се връщаме към познатата скука?
Да не са му уруки, но се очертава да е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт