Ергенът 🌹 сезон 5: от 17 февруари в 20:00 по bTV!

• 76 440
  • 1 596
  •   1
Отговори
Добре дошли в първата тема за 5-ти сезон на "Ергенът"🌹

Любимото ни реалити предаване се завръща с нов сезон от 17 февруари в 20:00 по bTV!
Предварително излъчване на първият епизод - по Voyo на 16 февруари от 20:00ч.

Запознайте се с новите ергени Кристиян, Марин и Стоян.

Крис е на 36 години. През 2014 г. заминава за САЩ, където сбъдва своята американска мечта. Днес Крис живее в Лос Анжелис, а бизнеса си развива в Оклахома. Това, което липсва в живота му е истинската любов. Жена, с която да сподели живота си, да растат заедно и да изградят стабилно семейство.

Марин Станев е на 27 години. Роден е във Варна, но от няколко години живее и работи в София. Израства в докторско семейство и самият той е лекар по образование, но не практикува в сферата на традиционната медицина. В момента работи като специалист по клинични проучвания в голяма компания.

Стоян Димов е на 30 години, роден и живее в Пловдив. Макар да е завършил право, още след дипломирането си осъзнава, че юридическата професия не отговаря на неговата същност. Артистичната му душа копнее за сцена, творчество и вълнуващ живот, изпълнен с емоции. Днес Стоян работи като брокер на недвижими имоти – професия, която му носи удовлетворение и сам казва за себе си, че му се отдава.

Последна редакция: пн, 16 фев 2026, 18:22 от MissBabyJane

# 1
Благодаря за новата тема.
Нямам търпение да видя новите ергени, нещо не ме кефят от представянето досега. Момите също са ми интересни.

# 2
Благодаря за темата! Нямам търпение за утре, надявам се да е хубав сезон.

# 3
  • 2860 км северно от Екватора
Запис и от мен.
Ще му дам шанс, но ако е тъп сезон предполагам, че ще ви чета тук.

Благодаря за темата.

# 4
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Дано се получат интересни истории.

# 5
Благодарим за темата!
Аз доколкото разбрах, един ден по-рано ще се излъчи за Voyo така ли беше? Така че предполагам ще имам повече клюки, още довечера.

# 6
  • София
Сега ми излезе реклама и веднага потърсих темата. Любов в рая ме отблъсна още от първи епизод и си дадох почивка от формата. Дано този сезон да става за гледане, за да ви чета с разбиране Simple Smile

# 7
От утре с нетърпение ще гледаме новите сеири.

# 8
Благодаря за темата!
Някак си по инерция цъкнах, че ще го следя, но се усещам как нямам абсолютно никакво желание и може би ще изпусна началото, а после ще наваксам при желание.
Да пиша и тук, че епизодът ще бъде качен днес в 20:00 във VOYO. Може би е добре да се разберем тук в темата как ще се коментира - например гледащите във Войо да си пишат спокойно в скрит текст?
Може и да си го платя, ще видим в какво настроение ще съм довечера.

Последна редакция: пн, 16 фев 2026, 17:34 от Clouded

# 9
  • София
Дано не забравя да гледам поне първи епизод, че да съм в час с участничките.
Бързо губя интерес след това, но ще чета тук.

# 10
  • 2860 км северно от Екватора
Няма да плащам войо. Даже съм на запис и ще гледам след вас.

# 11
Вече се разбра, че Мартина от предишния сезон ще участва отново. Май и за друга предишна участничка казаха, но забравих коя е.

# 12
Хайде тези, които гледат по-рано да коментират в скрит текст или да ни изчакат. Аз не мисля да плащам за Войо.

# 13
И аз мисля да е в скрит текст, няма да плащам за войо

# 14
  • Варна
Мерси за темата. Ще гледам, дано да си струва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт