Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 55 529
  • 1 253
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите.

Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова (след контузия, нейното място заема Радослава Тодорова-Рори) и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.
Поощрителна награда от 15 000 лева ще получи на финала този от отпадналите участници, който е свалил най-много.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Старите теми: [1] [2] [3] [4] [5] [6]

# 1
  • София
Брей, аз ли съм първа? Мерси, Лаленце!
Аз гледам и рева Simple Smile

# 2
Ехе, Първа!(Редактирам, не съм!)
От сърце желая Вили от Плевен да спечели.
Иначе Мартин май не е имал сериозна приятелка към момента на влизане, от думите му така излиза. Ако е така, дано с Ани се случи нещо.
Иначе, не съм съгласна, че храната не трябва да е удоволствие, напротив, трябва. Ако се насладиш на храната, а не да похапваш набързо каквото и да е, намирам, че е по-здравословно и щадящо фигурата.

# 3
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Благодаря за темата Flowers Hibiscus.
И ние гледаме епизода и ревем с треньори и финалисти. При Тошко промяната е най-видима и голяма, но всички изглеждат добре. Най-важното е, че вече не са тези смазани, обезсърчени и отчаяни хора без никакво самочувствие.

# 4
  • Варна
Аз желая, въпреки своята скандалност и според мен, много грешки в начина на промяна към по-добър здравословен живот, но предвид целта на формата, за висока гледаемост, хората да си направят равносметка и да се опитат да променят живота, който живеят...
Ох, сложно го казах, но с две думи - да мислят с главата си, не с корема Simple Smile защото точно от корема идват сигналите към този Мозък Simple Smile
Само като видя с какъв боклук боклук пълнят количките хората в маркетите...
Днес отново по рекламите - при подут стомах, тежест, болки, ала бала... демек - вие така и така си скапвате здравето... я дайте някой лев за тези хапчета поне да замажем сигналите за вашето тотално скапване...

# 5
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата, Лале 🌷
Голяма промяна при всички, особено Тодор, но той почна с най-малко килограми и имаше само корем и бузи като на катерица пълни с лешници😀.
Играта не беше много равностойна, то беше ясно, че Тодор ще спечели.
Нямам търпение да ги видя още променени и дано успеят да достигнат оптималното си тегло.

# 6
Благодаря за новата тема!
На мен ми е носталгично, толкова стисках палци за всички да свалят, че направо не ми се иска да свършва предаването. Много се надявам след време или в началото на следващия сезон (ако има такъв) да ги снимат пак дали успяват да си запазят резултатите и във времето.

# 7
  • Варна
Наистина има голяма промяна, но е за хубаво.

# 8
  • Пловдив
Дано задържат новите фигури.

Нали Рая беше от село Богослов, сега и Мартин се оказа, че има нещо общо с него?

Скрит текст:
Леле, на Мартин майка му татуирана като него (не съм фенка аз).

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 21:11 от Магдена

# 9
Благодаря за темата.

Дано задържат и нека Барби им бъде предупреждение, а не пример.
Кога излезе кога си върна килата.

# 10
Някаква роднина се оказа, съпруга на братовчед му или нещо подобно.

# 11
Рая е майка на един от най-добрите му приятели, поне така се тиражираше в началото

# 12
Не е учудващо, но все пак ми прави впечатление, че в обкръжението на всички финалисти има повече от един човек с видимо излишни килограми.

# 13
Рая е майка на един от най-добрите му приятели, поне така се тиражираше в началото
Едва ли, тя е много млада да е майка на негов приятел.

# 14
Може да не съм разбрал правилно

Общи условия

Активация на акаунт