Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 3 013
  • 17
  •   42
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

# 1
  • Варна
Вярвам, че ще е мъж, а не жена победителя в ИВ. Нямат шанс жените, а и четирите стола са ясна подсказка за това.

# 2
  • София
Благодаря за новата тема!
ИВ
 какво беше това със столовете - три сини и един синьо-жълт ли бяха?

# 3
Синьо, жълто и лилаво

# 4
Четирите стола, бяха 3 чисто сини, и един жълт с малко синьо и малко лилаво, най-долу.
Значи на финалната 4-ка е МИРО -моментния жълт стол, бил за малко син и започнал лилав блатен.
3 те сини са Калин Алекс и ТЕодор

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 08:22 от pinko

# 5
Четирите стола, бяха 3 чисто сини, и един жълт с малко синьо и малко лилаво, най-долу.
Значи на финалната 4-ка е МИРО -моментния жълт стол, бил за малко син и започнал лилав блатен.
3 те сини са Калин Алекс и Тодор
Предполагам имаш предвид Чикагото- той беше и зелен.

# 6
ИВ
Синьо на жълтия стол не е имало.
"Тодор" е Теодор. Wink

# 7
ИВ
Жълтия стол, мисля че беше с малко червено и лилаво.

# 8
  • София
Няма да има изненади в ИВ, Миро ще е победител. За съжаление всяка година едно и също в това предаване.

# 9
И аз мисля, че победителя ще е Миро, вече няма съмнение...

# 10
  • Буркина Фасо
Няма да има изненади в ИВ, Миро ще е победител. За съжаление всяка година едно и също в това предаване.
всяка година е различно. миналата победителя беше друг.

# 11
Да да, винаги победите е ясен, хайде да кажем от 3-4 седмица. И винаги се надявам, да не е вярно, но уви.

# 12
ИВ
 Аз също не вярвам да е Мирослав. Той много се извинява, но петното остава. Как продукцията ше наказва, а после ше награждава с чек.

# 13
  • София
Продукцията иска извинения и подмазване. Нямам съмнение, че ще е Миро победителят. То не беше разкаяние, то не беше извинение. Ако искаха да наказват от продукцията, щяха да изгонят Томи още като се е случило това с магазина, а не две седмици по-късно. Искаха и от него да си признае и да се самобичува.

# 14
ИВ
Според мен след случката на триото с баницата, продукцията прави някакво разследване и така стига случайно и до Томи. Няма логика толкова много време да го държиш в тайна, че си хванал някой в крачка при все, че имаше и шанс да отпадне. Ако беше отпаднал как щяха да го разобличат.

Общи условия

Активация на акаунт