Добре дошли в бебешката ни тема!

Линк към предишна тема:
Добре дошли в бебешката ни тема!

Но да си кажа за градините, специално питах големия ми син, каза че наистина са отваряли прозорците при лягане, но като се прибирали от вън са ги преобличали и не са били потни, след това обядват и се приготвят за сън. На мен специално ми се вижда нормално да се проветрява, защото това си е голям колектив от деца, тича се, праши се и трябва да се проветрява, за да влезе чист въздух и да излязат разни бацили и вируси ... Дали го правят с цел да разболеят деца, не знам, но пък изобщо не е изключено да има и такива "възпитателки", то какви ли ги няма. Не знам в нашата градина някои деца на обяд да са ги взимали, но за други градини в града съм виждала как чакат баби и дядовци да взимат след като обядват. За излизането навън, винаги когато времето е позволявало са били навън, изумително е, че в някои градини не ги изкарват. Обикновено бях от последните, които идваше да си взима детето, все се чудех как в 17 и 30 1-2 деца само останали, а понякога и последни си бяхме. Имахме късмет с учителките, с малкия се надявам да нямаме проблеми и пак да се случат поне наполовина толкова добри госпожи. Тази година няма да го пускам на ясла, направо на градина ще е, както беше и батко му.