Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 215 779
  • 1 285
  •   1
Отговори
  • Луната
Добре дошли в темата за спойлери от реалити предавания! Flowers Hibiscus
Тук е мястото, където може да се обсъжда всичко, което сме разбрали предварително за някое реалити предаване и то без да се крие текста.
Нека не се притесняваме да публикуваме и обсъждаме открито така наречените "спойлери".
Моля, ако имате някаква информация да я публикувате в темата, а не на лични съобщения!

Стари теми:

Нека бъдем толерантни към различните мнения и добрия тон да цари в темата! Flowers Hibiscus

# 1
  • Варна
Няма лошо, сега и ромка ще си имаме. Може ли линк към профила й ,благодаря.

Мерсаж за темата.

# 2
Сред потенциалните има ли покрити с татуси жени? Да видим цитираният коментар дали ще потвърди някоя участничка.

# 3
Скрит текст:

Нашумя покрай участие в някакво немско реалити за мис. После редовно ми излизаше в тик ток, че ще ходи на кастинг. Ходеше на някакви тренировки с бивши участници от подобни предавания в Германия. Каза, че не е минала първия кастинг, но ги умолявала, че и било мечта и я пуснали уж да им докаже на следващия кастинг, че може. А тя имаше някаква паника от вода и плуване. Очаквано не е минала за ИВ, но на островът за пълнеж става. 😄🫠

# 4
  • Варна
Симпатична изглежда.

# 5
Бързо ще си ходи вероятно.

# 6
Не си минаваш кастингите и се молиш, да те вкарат. Хубава работа ,ама......

# 7
Сред потенциалните има ли покрити с татуси жени? Да видим цитираният коментар дали ще потвърди някоя участничка.
Тази, за която се сещам, е фитнес мамата на три момичета - Джордита. Но тя, ако е участвала, бързо е отпаднала, а и не ми се вижда потрошена.
Скрит текст:

А младежът, който тренирал с Мирела, по-скоро го "виждам" като участник в Острова. Последвал е освен Острова Сано и Диляна. Потенциалните участници в ИВ обикновено следват Ралица и Димо. 😁

# 8
Записвам се, за да следя събитията. По-интересно ми е със спойлери 🙂

# 9
  • София
Да приветстваме новото синьо племе (Дръзки - колко подигравки ще отнесат за това име Joy):

Ето ги малко зуумнати:

Тук се виждат малко и жълтите:

А това е от другата арена (странен лилав цвят на може би пъзел):

П.С. Накрая ще погадая малко за името на третото племе: имаме вече Горди и Дръзки (това са имена на фрегати тип "Уилинген" от Българските ВМС). Третото име може би ще бъде "Верни" (пък да видим дали ще позная тук Grinning)

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 11:52 от dido2k

# 10
Ще има и "Смели", логиката това показва. Горди, Дръзки, Смели.... Мое предположение. Ще видим дали ще позная.

# 11
  • София
Ще има и "Смели", логиката това показва. Горди, Дръзки, Смели.... Мое предположение. Ще видим дали ще позная.
Hands Thumbsup
Има и такава фрегата на разположение на ВМС (Смели). Но има също така и такива с имена "Бодри" и "Верни" Grinning
Май някой беше споменал в предната тема, че племената в началото са били 5: дали не разпознахме вече имената на всичките?

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 12:56 от dido2k

# 12
Дядо ми е служил 2 години на "Дръзки", а брат му е изкарал целия си живот на този кораб, чак до пенсия, та явно си имам фаворит още преди началото Gift Heart

# 13
Ами сега остана напасяане по IG профилите 🤣🤣🤣

# 14
  • София
Нова порция снимки:

На знамето на зелените ми се струва, че пише Силни (така че май не познах)

А Дивата Река очаквано сега е Дивият плаж:

Общи условия

Активация на акаунт