Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 610
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 275
Тази година липсват пъзелите-загадки за победителя
И тази година ги имаше, обаче когато бъде разкрит преди да им дойде времето на загадките, стават малко безмислени Joy
Инак усетихте ли капана: три твърдения, поне едно от които е грешно, съответно незабавно отречно, а за другите две никой нищо не каза Sunglasses
Още сега мога да кажа кой печели, ама да изчакам Емил от ФБ  първо. Joy
Айде Мери,казвай
Може и на ЛС

# 1 276
Мартин
Виж профилната на dido2k

И тази година ги имаше, обаче когато бъде разкрит преди да им дойде времето на загадките, стават малко безмислени Joy
Инак усетихте ли капана: три твърдения, поне едно от които е грешно, съответно незабавно отречно, а за другите две никой нищо не каза Sunglasses
Още сега мога да кажа кой печели, ама да изчакам Емил от ФБ  първо. Joy
Айде Мери,казвай
Може и на ЛС

# 1 277
Уф, още има неразбрали кой е победителя. Rage
Отново summary на старите постове:
1. Не е Добрин
2. Не е Гешев
3. Раду е втори
4. Профилна снимка искахте Joy

Има, да, бая неразбрали. Реално има: "не е този, май е този, мисля че е онзи, ама не е сигурно" из целия форум, защото се върнах до 1ва страница и прочетох всичко, преди да питам за победителя. Тъй като е много неясно, да се каже черно на бяло кой е със сигурност.

# 1 278
Уф, още има неразбрали кой е победителя. Rage
Отново summary на старите постове:
1. Не е Добрин
2. Не е Гешев
3. Раду е втори
4. Профилна снимка искахте Joy

Има, да, бая неразбрали. Реално има: "не е този, май е този, мисля че е онзи, ама не е сигурно" из целия форум, защото се върнах до 1ва страница и прочетох всичко, преди да питам за победителя. Тъй като е много неясно, да се каже черно на бяло кой е със сигурност.
В поста преди твоя е написано.

# 1 279
  • Другата България
Още сега мога да кажа кой печели, ама да изчакам Емил от ФБ  първо. Joy
Айде Мери,казвай
Може и на ЛС
Първо Емо да каже.
Ще си чакам.
Но ако ще препише от тука - да кажем, че е Марто.
Финалната тройка са Марто, Добрин и Гешев.

# 1 280
Ако е  Мартин, поне е компенсация за оставането без работа заради ИВ

# 1 281
Ех много рано излезе тази информация, очаквах седмица преди финала да е Satisfied

# 1 282
Мен победителя не ме интересува. Щом няма да е жена тази година, все тая кой е. Шеще да е хубаво за разнообразие нещо по- различно да е, ама "квот такова".
Значи ново инфо имаме другата седмица от блато отпада Крамарска ? или Кралев , а по някое време Миряна пак се връща там.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 17:25 от Joy 05

# 1 283
  • София
Ех много рано излезе тази информация, очаквах седмица преди финала да е Satisfied
Всъщност, конкретно тази информация беше написана тук в темата на 26.09 от същата потребителка която миналата година написа първо и за Рълев, ама кой да чете JoyJoyJoy

Мен победителя не ме интересува. Щом няма са е жена тази година, все тая кой е,  Шеще да е хубаво за разнообразие нещо по- различно да е ама "квот такова".
Значи ново инфо имаме другата седмица от блато отпада Крамарска ? или Кралев , а по някое време Миряна пак се връща там.
Мен също не ме интересуваше никак кой бие, имах си фаворитка (миньончето с рогцата), но просто с тези силови игри няма жена която да може да спечели.
За Крамарска и Кралев на блатото имаме само това което е казал Емо: "Кралев отпадал на 31.10 седмица след Крамарска", сега дали е наистина вярно ще разберем (за вчера сбърка този Емо, защото беше писал че Гордите/Храбри падали, а те пък взеха че биха)

# 1 284
Реално е написано, но не е потвърдено със сигурност, звучи като "най-вероятно" ще е еди кой си. Нормално е да се чудят хората, вече като е минало и повече време.

Всъщност, конкретно тази информация беше написана тук в темата на 26.09 от същата потребителка която миналата година написа първо и за Рълев, ама кой да чете JoyJoyJoy

Мен победителя не ме интересува. Щом няма са е жена тази година, все тая кой е,  Шеще да е хубаво за разнообразие нещо по- различно да е ама "квот такова".
Мен също не ме интересуваше никак кой бие, имах си фаворитка (миньончето с рогцата), но просто с тези силови игри няма жена която да може да спечели.
За Крамарска и Кралев на блатото имаме само това което е казал Емо: "Кралев отпадал на 31.10 седмица след Крамарска", сега дали е наистина вярно ще разберем (за вчера сбърка този Емо, защото беше писал че Гордите/Храбри падали, а те пък взеха че биха)

# 1 285
Моля някой да пусне нова тема.

Заключвам текущата.
Моля в следващата да се придържате към спойлерите, съответните формати да обсъждате в темите за тях и да няма спамо-чат.

нова тема

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:47 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт