Къде да намеря безплатни мостри за бебешки продукти?

• 572
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! 😊
Търся информация за български сайтове или фирми, които дават безплатни мостри за бебешки продукти.
Ако някой е получавал или знае как става, ще съм много благодарна за съвети и линкове! 💕

# 1
За какви тестери става на въпрос точно?

# 2
Не знам дали е умишлено, но си пуснала темата в две категории.

# 3
Без да искам направих 2 теми !

Но искам в темата да съберем на едно място всички продукти за бебенца, които могат да се пробват като безплатни мостри, за да не се харчат излишни пари за продукти, които може да не са подходящи.

# 4
В болницата, в която раждах, имаше за бебетата торбички с продукти на "Бочко".

# 5
Преди да родя, ходехме по разни изложения + лекции, там раздаваха доста, а и лекциите бяха полезни, след като родих от болницата ми дадоха няколко плика с мострени неща, но ако трябва да съм честна не съм ползвала много от нещата. Бързо разбрахме кое ни харесва най-много като продукт и след това не сме правили експерименти, в крайна сметка бебешката кожа е много чувствителна и да изпробваш 4-5 продукта може да не е най-добрия вариант.

Мисля, че в хипп с регистрация също ми изпратиха кутия с техни продукти, пуфис и памперс имат в сайтовете си babyclub и там също може да "хванеш" някоя промоция, гербер наскоро имаха кампания и пращаха 2-3 пюрета за проба с ангажимент за попълване на анкета.

Като казваш бебешки продукти, за какви продукти говориш - хигиена/ козметика, храни, шишета/ биберони?

# 6
Силно се съмнявам тук мамите да организират тема за безплатни неща, та да не са харчат излишни пари.

# 7
Хип имат кампания, трябва да потърся сайта. Даже и от Хип Германия ми бяха пращали неща. В много аптеки има. Сега на Бебемания беше чуден момент за запасяване с всякакви мостри. По училищата за родители - също.
Факт е, че от полза са ми били само тези, които взех от аптеката, защото си ги избрах аз. Другите бяха подарени.

Общи условия

Активация на акаунт