Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 807
  • 734
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24

# 1
  • Варна
Добро утро, добър ден.

Няма ли някой да пусне спойлер, кога си тръгва тая Шермин и Габриела с надениците, вместо уста, моля 🙏

# 2
Добро утро, добър ден.

Няма ли някой да пусне спойлер, кога си тръгва тая Шермин и Габриела с надениците, вместо уста, моля 🙏
И аз за Шермин чакам, Габриела според мен ще я държат, за да натиснат в посока на Калоян.

# 3
Аз чакам спойлери от ИВ...
На кого казвате Джиеземката и защо?

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:47 от monii

# 4
ИВ

Ако Дечо не влиза в племената от къде се познават с Пекин? Дали от кастинги? Тя му беше коментала снимка.

# 5
Най-вероятно от кастинга....
Всички участници там завързват познанства, правят уговорки, харесват се и т.н.

# 6
  • София
На кого казвате Джиесемката и защо?

Май Гизем

# 7
На кого казвате Джиесемката и защо?
Някой е решил, че Гизем звучи като джиесем.

# 8
ИВ

Някой с актуална информация за игрите тази седмица?

# 9
На кого казвате Джиеземката и защо?
На Гизем.

# 10
ИВ

Някой да има малко повече инфо за Мирослав ? На няколко пъти в началото на влизане Павел му казваше Канадеца ?
Забелязвам, че говори на диалект, значи е вероятно роден в източна България, но пък от друга страна е русоляв, което е типично за Западна България ( близо до Сърбите ).
Четох, че се занимавал с фотография и експедиции, но нямам никакво инфо за този човек. Понеже знам, че тук сте детективи повечето, някой да има повечко инфо ?

# 11
  • София
Ако говорим за първо впечатление, говор и изглед на спрягания победител, на мен ми изглежда като от Гоцеделчевските села. Така и не разбрах какво общо има с Канада този тип Grinning

# 12
ИВ

Някой да има малко повече инфо за Мирослав ? На няколко пъти в началото на влизане Павел му казваше Канадеца ?
Забелязвам, че говори на диалект, значи е вероятно роден в източна България, но пък от друга страна е русоляв, което е типично за Западна България ( близо до Сърбите ).
Четох, че се занимавал с фотография и експедиции, но нямам никакво инфо за този човек. Понеже знам, че тук сте детективи повечето, някой да има повечко инфо ?
Мислиш ли? Най-много руси хора съм виждала в Родопите и Ямболско. Е, и в Шоплука има доста.
Според мен младежът говори като болярин и вероятно е от Търновско някъде.

# 13
  • София
.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:02 от January_

# 14
От Велико Търново е.

Общи условия

Активация на акаунт