Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 206 870
  • 680
  •   30
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

# 1
Благодаря за новата тема!
Чудя се, дали от игри на волята няма да е Туджаров - бяхте казали че барманче им трябвало, нали и мъжете щели да имат?
А дали пък не гони Елвира, при положиние, че тя говореше, че пиел и това го е ядосало. Как мислите?

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 10:41 от КремонаЛиза

# 2
  • Варна
Росица няма да е, нали Персона каза, че остава по-дълго.

# 3
  • София
Благодаря за темата! И аз се нареждам за всякакви спойлери. В предната някой писа, че е попаднал на снимачен ден на Един за друг, но нищо повече.

# 4
  • София
Благодаря за темата! И аз се нареждам за всякакви спойлери. В предната някой писа, че е попаднал на снимачен ден на Един за друг, но нищо повече.

Потребителката писа, че със сигурност са били Герман и Ивелина, и предполагам Марияна и Боби (понеже беше написала мургавите). Дано има още информация.

# 5
  • София
Благодаря за темата! 🌹

Вчера чух, че Силвия си е тук. Нямам много инфо, защото е от човек на човек казано и до мен достигна случайно.

# 6
Благодаря за темата! 🌹

Вчера чух, че Силвия си е тук. Нямам много инфо, защото е от човек на човек казано и до мен достигна случайно.
На мен ми е интересно дали ги карат да се крият, когато вече са си в България. За пръв път се случва снимките и излъчването да са по едно и също време.

# 7
Не ги карат да се крият.

# 8
Тук са си  Ана-Мария, Мартина и Силвия от 21.02, посрещна ги Диана на летището.

# 9
Тук са си  Ана-Мария, Мартина и Силвия от 21.02, посрещна ги Диана на летището.
Странно, явно от продукцията не държат да се пази в тайна кой кога излиза.

# 10
Странно, явно от продукцията не държат да се пази в тайна кой кога излиза.
Няма как да ги накарат да си стоят вкъщи и да не излизат… Макар че някои прекаляват, де. Вчера Силвия беше постнала стори как гледа предаването. Ива и Диана пък преди няколко дни се бяха снимали заедно в заведение. Можеше поне в СМ да не се издават.

# 11
Ами то точно прибирането няма как да остане тайна при пълен с българи самолeт, опитаха се да се прикриват в началото преди полета, но няма как толкова дълго време. Определено не се държаха така, че да привличат внимание.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 18:07 от Rusty15

# 12
Попадна ми някаква статия за това, че Мартина ще бъде изгонена, но не знам колко е достоверна.
Скрит текст:

# 13
Благодаря за новата тема!

Влизам с нови спойлери, ще познаете на кого и от кого са по стила на писане се надявам. Засега може би няма да се включва активно в темата, но ще предавам.

- Даниела наистина е човек на продукцията, защото само тя е спала отделно от момичетата и е имала достъп до техника и интернет. Тя вчера се издаде като каза, че там си пишела книгата... дали пише, дали цъка във фб... Някой я бута усилено просто.

- Любомира е другата, вероятно с протекции от БТВ. По всяка вероятност и Бранимира (затова е с телефонче вътре и активност)

- Някой е споменал, че е имало промо с три цвята рози - червена, розова и черна. Да, има черна роза! Била се давала, когато някое момиче обмисляло да си тръгне и това било един вид начин да се убеди да остане още някой ден.

- Довечера изгонена няма да е Елвира, прекалено е явно за да е тя. Ще бъде девойка от отбора на Виктор заради странна и не на място случка.

- Новият ерген ще разцепи малко ядрото Виктор-Мартин както и дамите.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:18 от С.

# 14
Дали трите упоменати дами са хора на продукцията или на ергените? Уж Бранимира нали беше поканена от Виктор?
За един за друг, доколкото разбрах щели да стоят някъде, докато по тв стане ясно че са изгонени двойките, нямало да си ги пускат да се разхождат по белия свят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт