Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 243 804
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Тъпо, има друг виновен за интригата и скандала вътре ама го отнесе Елвира, за съжаление.

Кой?

# 46
Тъпо, има друг виновен за интригата и скандала вътре ама го отнесе Елвира, за съжаление.

Споделете име

# 47

Това П за Пресияна ли подсказва?

# 48
И тук да напиша, ако Елвира чете - Елвирче, хич да не ти пука, момиче! Супер си! И никакви клевети не си казвала Purple Heart

# 49
Какво е сега това П? Ще спойлваме ли, няма ли да спойлваме? Ако ще се говори с недомлъвки, от които нищо не се разбира, по-добре да не се говори изобщо.

# 50

Това П за Пресияна ли подсказва?
Може и фамилия да е, на Мартина и Бранимира. Или Пресиана все пак?!

# 51
Хора, е за човека, от когото идва спойлера.

Нямам проблем да спра да споделям ако дразни.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 23:06 от С.

# 52
Ми, то ясно, че Елвира не може да спретне такава клюка, ама кой?

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 23:37 от Misi_36

# 53
Хора, е за човека, от когото идва спойлера. Понеже вече страшно много я ограничават в споделянето го правя аз.
Благодаря и на Вас и на нея специално!!! А може ли име на интриганката или не може, понеже е човек на НАШ ЧОВЕК, да се слави името и и да не се споменава тук ВЪОБЩЕ. ПП: Е само инициалите може.😀

# 54
Хора, е за човека, от когото идва спойлера. Понеже вече страшно много я ограничават в споделянето го правя аз.
Благодаря и на Вас и на нея специално!!! А може ли име на интриганката или не може, понеже е човек на НАШ ЧОВЕК, да се слави името и и да не се споменава тук ВЪОБЩЕ. ПП: Е само инициалите може.😀
Получил се е развален телефон просто.
Любомира —> Росица —> Елвира.
Затова и Роси толкова се натъжи и прегръща накрая Елвира

# 55
Получил се е развален телефон просто.
Любомира —> Росица —> Елвира.
Затова и Роси толкова се натъжи и прегръща накрая Елвира
Благодаря от сърце. Значи булчетата на Виктор спретнали заверата а го отнесе булчето на Мартин. Ех, няма справедливост. Ама и тя защо не ги изтропа. И че я набедиха, че не била заради ергените там. Ами чи, то коя е заради ергените?!🤷🏻

# 56
Благодаря за новата тема!

Влизам с нови спойлери, ще познаете на кого и от кого са по стила на писане се надявам. Засега може би няма да се включва активно в темата, но ще предавам.

- Довечера изгонена няма да е Елвира, прекалено е явно за да е тя. Ще бъде девойка от отбора на Виктор заради странна и не на място случка.

Малко ми е странна тази част от спойлера, било на С., било на П.

# 57
С. се поправи час по-късно, че не е разбрала и че изгонената не е девойката на Виктор.

# 58
Не, третият ерген се засича с Виктор и Мартин там.
Отделно, третият ерген е решен да го има още преди да започнат снимките в Шри Ланка.

Може да си е тръгнал заради Бранимира, за това нямам инфо, но със сигурност са били тримата ергени там.

# 59
Т.е.само аз не съм разбрала, че все пак очевидната Елвира ще изгонят и като глупак гледах епизода. Ами то май без спойлери по-добре се ориентирам.
Иначе ми е забавна конспирацията един анонимен потребител да пуска спойлери от името на друг анонимен потребител под надвисналата неизвестна заплаха от продукцията или телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт