Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Аз идвам с едно спойлерче и то е, че майката на Росица е ходила до Шри Ланка, тъй че май си е в топ 3 поне😊

# 61
Тръгнал ли си е Виктор?

# 62
ХодилА, не че в момента е там😂Явно е, че е ходила, докато все още се снима предаването🙂

# 63
Снимките са свършили. Виктор е в самолета тази вечер.

Въпроса е защо само той си тръгва?

# 64
  • София
Мартин и другият ерген не са длъжни да се приберат директно в България. Като така и така са в района, може да са решили да отидат някъде другаде.
Берке от Острова на 100-те гривни направи така.

# 65
Аз идвам с едно спойлерче и то е, че майката на Росица е ходила до Шри Ланка, тъй че май си е в топ 3 поне😊
Е, нали отпадала наказателно след скандал с Любомира? В топ 3 ли се е състоял въпросният скандал?

# 66
Май спойлерите, не са никакви спойлери, а сигурно хора от Продукцията.
Още от първата серия, ни пускат кукички, че нещо грандиозно ще се случи, а тоооооо тъпотия след тъпотия. Тук фантазирахме чак за Емануела или поне Йоана, а то някакви, никакви дойдоха. Уж чакаме трети ерген, нооооо само барман с леви наклонности. Големи скандали щеше да има, а то нагласен такъв и то за верни неща, общо известни. Ако за казване на истината, Николов спретва изкуствен скандал и интрига и смята с това да мине номер, то много пошло от негова страна и да ходи да си къса дипломите. Аз май наистина подходих с големи очаквания от този сезон, а то се оказа балон под налягане. Другото ми разочарование е Мартин, очаквах от него свалки с финес и елегантен подход към жените, душепразчик, а то дърводелец с голямата секира. В ИВ повече ми харесваше, но за роля на женкар, за мен е твърде груб, за моята нежна душа.

# 67
Поне моя спойлер е от човек, който познава майката на Росица, знам, че имаше спойлер, че отпада по-рано, но това съм разбрала, това предавам😁🙃

# 68
Поне моя спойлер е от човек, който познава майката на Росица, знам, че имаше спойлер, че отпада по-рано, но това съм разбрала, това предавам😁🙃
То не пречи да отпада по-рано и майка ѝ да е пътувала, за да пообикалят двете из Шри Ланка примерно.

# 69
Според мен спойлерът ти е ок,защото от това ,което помня че се писа, в тройката на Виктор са Косара,Любомира и Росица. Нали уж Бранимира отказва роза...

# 70
Моля, не пълнете темата с глупости и недомлъвки. Или пишете какво знаете или си замълчете. И без това предаването е достатъчно скучно и трудно за гледане, за да чета някакви кодови "спойлери", от които повече се изнервям, отколкото да ми стане поне малко интересно.

# 71
Не знам защо мислите, че продукцията би пускала спойлери тук. Да кажат, че ще влезе бивша на Мартин, а такава да не влезе, е все едно да се застрелят в крака. Ще оставят всички разочаровани.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 11:36 от Lilly_85

# 72
А в крайна сметка ще влиза ли тази бивша, защото до момента сезона е супер тъп? Чакам да влезе въпросната бивша, за да вземе да се случи нещо.

# 73
Наум е постнал стори, че след по-малко от седмица се прибират в България.

# 74
Бранка отдавна си е в София и си участва в постановките в Натфиз. Ако Виктор е излязъл, е било доста след нея.

Общи условия

Активация на акаунт