Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 243 808
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Ето класирането след Пловдив:
Скрит текст:

За групиране на отборите използваха системата на Бергер (ако не бъркам името).

4Х4
Така червеният отбор включи Добрин и Дунев (1-я и 8-я) и Гешев и Раду (4-я и 5-я). Синият отбор - Светлин и Гридин (2-я и 7-я) и Алекса и Рълев (3-я и 6-я). Дунев го спъна (очаквано) баскетболът.

2Х2
Вторите отборни битки бяха двама на двама. Така Добин и Дунев (1-я и 8-я) се изправиха срещу Светлин и Гридин (2-я и 7-я). Пак имаше "баскетбол"... И Алекса и Рълев (3-я  и 6-я) срещу Гешев и Раду (4-я и 5-я).  И на Гешев, и на Раду "баскетболът" не е силен компонент. Заради невероятната сила на Гризлито понаваксаха изоставането и имаха някакъв шанс, защото Рълев заби на "баскетбола", но Раду си нарани пръстите и не можа да мине на ръце едно "колело".

Всеки един от отборите на победителите в двете битки получава по 8 точки, които се добавят към събраните след Пловдив. Така Светлин прибавя 16, Алексата също и т.н. Спрямо новото класиране се определят двубоите в четвъртфиналите.

1. Светлин (61 т.)
2. Алексата (59 т.)
3. Добрин (54 т.)
4. Рълев (50 т.)
5. Гридин (47 т.)
6. Гешев (42 т.)
7. Раду (35 т.)
8. Дунев (24 т.)

На четвъртфиналите играят 1-ят срещу 8-я (Светлин - Дунев); 2-ят срещу 7-я (Алекса - Раду): 3-ят срещу 6-я (Добрин - Гешев); 4-ят срещу 5-я (Рълев - Гридин).

Гешев ме изуми със силата си - тичаше по трасето и с пикапа, и с количката с чувалите.

Бая се посмях как Раду пердашеше Алекса с "боздугана". 😁 Голям бой му хвърли.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 09:16 от Bilyana14.

# 736
Ами ако говорим за нагласяне, то може да изразя такива съмнения и в полза на Добрин - на първата отборна битка имаше 2 гафа, точно в полза на Добрин:
- Люлката при Рълев не работеше вече и макарата не се събираше, той опита поне 2-3 пъти, супер много му се зави свят и накрая му казаха да ползва съседната. Това си беше загуба на време в полза на другия отбор.
- При преминаването на варелите Гридин си седеше стабилно на варела, даже се държеше с ръце и изведнъж пада назад.
Беше супер смешно и нелепо, но се случва.
Затова имаше различни тригерчета в полза на този и на онзи.
Преминаването на Светлин без осигурителни въже нямаше никакво значение за крайния изход на битката. Той победи Алекса с разлика.

# 737
  • София
Именно, винаги остават едни елементи на съмнение.
А за Светлин - по скоро как обезопасяват. Ако недай си Боже беше паднал и се пребил пред погледите на стотици деца.

# 738
Предполагаем спойлер за Живот на кантар. Мъжът ми сутринта е видял да снимат Ани и Ванко пред/в блок в Пловдив. Може би е от финалистите и заснемат нещо за финала със семейството й.

# 739
Предполагаем спойлер за Живот на кантар. Мъжът ми сутринта е видял да снимат Ани и Ванко пред/в блок в Пловдив. Може би е от финалистите и заснемат нещо за финала със семейството й.

Ми тогава трябва да се види, кой от участниците е от Пловдив ? Аз съм малко назад, но Славко е от Троян, Вили от Плевен май, другата Вили от Варна или Бургас ако не се лъжа, Тодор от Созопол и Мартин е Маке, но не помня от къде.
Кой тогава е от Пловдив ?

# 740
  • Сливен
Ани е от Стара Загора.

# 741
  • София
В спойлера си пише, че Ани са снимали, така че явно заради нея са били там. Тя май беше казала, че родителите ѝ живеят там.

# 742
Ани е от Пловдив, заминала е да учи в Стара Загора и е останала там. Майка й, сестра й и вторият й баща живеят в Пловдив.

# 743
Знаете ли какво става с Виктория от HK? Няма подкаст с нея, няма участие при Гала,… Тоника вчера беше качила сторита с Абигел, значи са се оправили? 🫢

# 744
Има ли инфо за победителя от ХК?

# 745
  • Варна
Има ли инфо за победителя от ХК?
Мартин.Колежката му се е похвалила.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт