🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 31 474
  • 369
  •   2
Отговори
Добре дошли в новата тема, в която ще обсъждаме всичко от вселената на "Ергенът" по време на паузата между есенния сезон "Ергенът: Любов в рая" и пролетния сезон "Ергенът 5".

За предстоящия сезон "Ергенът 5"
Класическият сезон на "Ергенът" този път ни среща с трима мъже, пускат в търсенето на своята половинка в новия сезон на романтичното риалити „Ергенът“. Те са различни, те имат собствени истории и мечти, но ги обединява желанието да намерят жената, към която да се обърнат с „моя любов“.
Както и предишните 4 години, тази пролет любовното шоу ще бъде водено от Наум Шопов.
Все още не е известна точната дата за старт на сезона

Кои са Ергените?
Кристиян Генчев

Крис е на 36 години. През 2014 г. заминава за САЩ, където сбъдва своята американска мечта. Днес Крис живее в Лос Анжелис, а бизнеса си развива в Оклахома. Това, което липсва в живота му е истинската любов. Жена, с която да сподели живота си, да растат заедно и да изградят стабилно семейство.

Стоян Димов

Стоян Димов е на 30 години, роден и живее в Пловдив. Макар да е завършил право, още след дипломирането си осъзнава, че юридическата професия не отговаря на неговата същност. Артистичната му душа копнее за сцена, творчество и вълнуващ живот, изпълнен с емоции. Днес Стоян работи като брокер на недвижими имоти – професия, която му носи удовлетворение и сам казва за себе си, че му се отдава.

Марин Станев

Марин Станев е на 27 години. Роден е във Варна, но от няколко години живее и работи в София. Израства в докторско семейство и самият той е лекар по образование, но не практикува в сферата на традиционната медицина. В момента работи като специалист по клинични проучвания в голяма компания.

За изминалия сезон "Ергенът: Любов в Рая"

„Ергенът: Любов в рая“ е риалити формат, в който необвързани мъже и жени се събират на екзотично място, за да изживеят романтични моменти, да изградят връзки и да преминат през различни предизвикателства. Участниците взаимодействат както в индивидуални, така и в групови ситуации, като се стремят да спечелят вниманието и симпатиите на потенциални партньори. Форматът комбинира елементи на съревнование и емоционална динамика, а зрителите проследяват как участниците балансират между лични чувства, стратегическо поведение и социални взаимодействия.

Сезонът приключи в началото на декември, а кастингът за нов сезон бе обявен официално и очакваме излъчването му да започне през есента на 2026.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:48 от Clouded

# 1
  • София
Благодаря за новата тема! Simple Smile

Да, със сигурност ще гледам пролетния Ерген. То това си е баш класическия тип Ерген, въпреки че аз съм против това да са трима.
За Стоян гласувах, вижда ми се по-разчупен. А този Марин ми дава много Евгени вайб, което не е добре, защото пианиста ми е трън в очите.

На Петър и Орлин само ми харесаха подкастите.

На коя страна вярвам повече:
Краси
Филипа
Калоян
Виктор
Петър

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 00:30 от Diavolo

# 2
Петър сподели на пост снимка с приятелката си. Чудя се дали не е Галена. Заради маникюра .. но пък този месец масово си правят червени нокти.

# 3
Във фб пишат, че е Галена . Те имах и някакво стори преди време от едно и също място, може би наистина е тя. Но тогава язък му за всички претенции на wanna be актьорчето Simple Smile

# 4
Не е Галена, на сторито беше тагната някаква Михаела но го е махнал вече

# 5
Просто на мен някак не ми се вярва да е Галена. Тя по сторитата много му се слагаше, тагваше.. то не бяха комплименти, но той път от своя страна не отвръщаше изобщо, нито прикачваше нещата, на които тя го беше тагнала, но прикачваше на другите от каста.

# 6
Благодаря за темата.
И честита 2026!

На външен вид ми харесва най-много Кристиян.
В подкастите ми допаднаха Натали и Петър.
На никой не вярвам, всички послъгват.

Отделно смятам, че на Вики и отива червено червило, добре че не ви слуша.

Препоръчвам и този подкаст с Маги, ако не сте го гледали https://youtu.be/bulkF28htks?si=U5yq6gmeTlEiRqJn мисля, че има шанс да им се получи с Калата

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 05:46 от Одри ♡

# 7
Да залагаме коя е … хората се майтапят , че е Дениз😂

# 8
  • Street of Dreams
За много години.
Не вярвам на Петър.
Случи ми се да гледам в един ден подкастите на Йовица и след него на Петър и ми направи впечатление как Йовица като истински вююбен мъж можеше да пресъздаде всяка случка хронологично, а Петър дори не можа да отговори на въпроса кога са се разделили - зададен два пъти. За мен този човек в нито един момент не е бил влюбен, особено като прибавим колко лежерно вижда ситуацията с голямата му любов и годеница Криси и Виктор.

# 9
Благодаря за темата!
Ще гледам задаващия се сезон, макар съм момента нито един от ергениНИте да не ми харесва.

# 10
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз ще гледам, как бих допуснала да пропусна този комедиен спектатъл.. Smiley
От 3-мата ергени,никой не ми допада на снимки. Кристиян ми е интересен от чисто американска гледна точка.

Петър със снимка провокация,за да е интересен.
От ясно,по ясно е,че е влязал само за реклама и пет пари не дава нито за Кристина (въобще не го виня),нито за самото предаване.

# 11
  • Вестерос
За много години!

Чакам новият ерген Grinning

# 12
  • София /Абсурдистан
За много години!
Кога ще бъде новият цирк?

# 13
За много години и благодарности за темата и от мен! И аз се записвам да следя, много се забавлявам с коментарите ви. Hug Ще ги гледам пролетните ергени, в крайна сметка Шриланкската продукция от миналата пролет повече ми хареса от райския фейк, нищо че от скандали си беше бая обрано по време на шоуто. На външен вид никой не ми харесва от тримата ергени (аз съм тийм Васил), но съм много любопитна как ще се представят, а и какви моми тази година са подбрали...Слушах представянето на Кристиян и Марин в ПО, интересен похват да ги представят толкоз рано чрез рода и приятели - изглеждат като нормални хора Stuck Out Tongue Winking Eye...и на фона на "Рая", даже и Мартин с Даниела и Йоана ми се сториха цвете, та да видим...харесва ми тази "конкуренция"  между двамата различни продуценти....То, и май няма какво какво друго да се гледа през пролетта (освен ако не ни залеят с бг нови супер сериали)....

# 14
Чакам и аз новата порция гювеч. По принцип най много харесвам класическата версия на Ергена, но и това с тримата от запаса ще се гледа.
Интересен ми е Кристиян, най вече как успява да сложи бизнеса на пауза за да влиза в риалитита. И никой ли не му каза, че няма как да намери любовта точно в бг формат.

Общи условия

Активация на акаунт