🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 31 525
  • 369
  •   8
Отговори
# 45
Не мога да ви разбера защо така осъждате Дениз, с какво се е изложила толкова? Всичко, в което я обвинява Виктор е от нейното минало, което няма как да изтрие и да промени. Да, миналото ѝ не е за гордост, напротив има доста излагащи неща, които той успя да изрови и да развее пред цяла България. Който само е подозирал, вече е сигурен с какво се е занимавала Дениз. И какво? Не може ли да се измъкне от това минало?! Всички тези истории, винаги ли ще я дърпат надолу? Няма нищо, което е направила, след като са били заедно с Виктор. Може и да пропускам нещо все пак.

Аз не мога да приема доводите на Виктор за Дениз и миналото и. Тя доста неща уж му е споделила в предаването, та той е трябвало да добие представа още там като добър анализатор. Просто така му е удобно да излиза от ситуацията. Също като Филипа с Йовица. Вътре не му се дърпаше като я целува после му коментира хигиената. Тя спеше в едно легло с него и все едно не го видя там още. Истината е, че всички бяха там за популярност. Петър го видях с момичето от сватбата/кумата/, която спрягаха за негова приятелка от преди предаването....
Ето тази....

Същата снимка има и той, но от 15.08, малко е съмнително.

Ето и още от него:

Според мен е абсолютно същото момиче, като се влезне в профила и и се вижда, че е с такова телосложение и на тези снимки е със същите маратонки като от сторито на Петър
+ момчето , на което беше кум ма снимката с ноктите отдолу е писал коментар “обичаме ви”

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 23:08 от Al.dencheva

# 46
На мен на снимките Маги ми изглежда много по-голяма от Калата, ама много им личи разликата в годините, явно едни 10,12 години си казват своето. Маги я харесвам на външен вид и за възрастта си стои много добре, но с това младо момче, еми като майка му е. Същите ми изглеждат и Алек и Царина. Няма значение това, да са щастливи и да се подкрепят, а и двете двойки ми изглеждат щастливи. Дано останат така

# 47
Чак майка и син не изглеждат, но им личи разликата.

# 48
Опасни сте с разследването за Петър- явно наистина се е събрал с предишната си приятелка, ако изобщо са се разделяли Simple Smile Или е имало някаква пауза около предаването и после са се преоткрили.

# 49
ЧНГ! За Габи Бланко - още не е съвсем руса, но на следващата боя ще стане.
Както и на някои новите силикони - ще се пооправят/наместят, носове нови имахме ли ? и т. н

# 50
Това “тъмно русо” ли се води по форумските стандарти?!

ЧНГ! За Габи Бланко - още не е съвсем руса, но на следващата боя ще стане.
Както и на някои новите силикони - ще се пооправят/наместят, носове нови имахме ли ? и т. н

# 51
Махнала е оная ръжда - недоразумение от главата си и Слава Богу😂така е пак добре👌

# 52
о, не знаех! Ама тия хора черно - русо, русо - черно..., ама добре, че има и есктеншъни.

# 53
Нямам надежди,че новият Ерген 5 ще е по-интересен.Съдейки от мин.година, когато прескачах епизоди от скука....А съм фенка на формата.
Огромна е разликата между работата на двамата продуценти,аз си оставам привърженичка на Тушев. При Николов всичко е много рафинирано,стерилно,няма  никаква тръпка в сюжетите.Прекалено обрани бяха ситуациите.
Ще видим тази година пак ли ще е толкова тъпо и "постно".

# 54
Русите снимки са стари, от преди ерген в ада 🤣

о, не знаех! Ама тия хора черно - русо, русо - черно..., ама добре, че има и есктеншъни.

# 55
А, и дано имат повече бюджет от Рая. Искам да гледам срещи на по прилични места.
Защо, нима не ти хареса ресторант с ойстъри и външна тоалетна, катерене по чукари за 5 минути или киснене във ваната пред имението?

# 56
Е, то и ергена на Николов беше бая постен. Само за Елвиса имаше някакъв бюджет, другите и ойстерс не видяха, а ядоха мизерна стрийт фууд ин дъ бест кейс. Та и сега, ако НН си е вкарал протеже, един ще издуха целият бюджет.
А, и дано имат повече бюджет от Рая. Искам да гледам срещи на по прилични места.
Защо, нима не ти хареса ресторант с ойстъри и външна тоалетна, катерене по чукари за 5 минути или киснене във ваната пред имението?

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 12:13 от mk974

# 57
Само какви ще са правилата на новото ШоО? Или няма да има такива, к'вото стане!

# 58
  • София /Абсурдистан
Мен ме дразни супер бюджетната обстановка. И яденето направо от пластмасови кутии, една голяма маса нямаше да се събират всички, много сме по мизериите начи… Липса на достатъчно бани и топла вода, липса на гардероби…
Като си се захванал да правиш нещо, пък направи го като хората, не икономисвай от всичко.

# 59
Да го правят тогава комедийно това риалити и да не се лъжем.

Целия ерген на една черга сядаха да си говорят, оустърите бяха само за Шерминчето, другите го карата на тейк аут.

Общи условия

Активация на акаунт