Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 243 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • На Изток от Рая
Какво стана със Златка и Гани, имаше ли екшън😂

# 721
  • София
Тях пък никой не разбра защо са ги повикали. Показаха се 10 минути - бутаха се върху кубчета

# 722
Светлиииииин

# 723
  • София
Той ли спечели? Ура! Дано съм разбрала правилно.

# 724
Той ли спечели ¿

# 725
Той, да. Нямах време да пиша по-подробно - виках и плясках. 😁😁😁

# 726
И аз виках и плясках, браво на Светлин! Напълно заслужено! Пръсна д-то на Алекса и беше крайно време някой да му затвори устата на този.
Имам какво да кажа за Добрин, но утре, че ми се затварят очите, този финал беше безкраен 🤷🏻♀

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 07:00 от Sugarchen

# 727
Добрин беше бесен. Да видим дали ще излъчат думите му "Загубих с 3 на 0 срещу вас".

# 728
Другата седмица си заминават Бранимира,Синтия и Александра

# 729
Имаш ли информация как стана така, че Бранимира се прибра в София преди триото? Снимали ли са нещо допълнително?

# 730
Скрит текст:
Добрин беше бесен. Да видим дали ще излъчат думите му "Загубих с 3 на 0 срещу вас".
Верно ли така каза ?!
Така го чух в залата. Дори не можах да повярвам на ушите си и реших, че нещо не съм разбрала. Но вкъщи ММ повдигна темата и се оказа, че е чул същото.

# 731
След загубата на Добрин, Ралица го попита дали е разочарован и той каза с кофти тон “Не, аз няма  от какво да съм разочарован, изобщо не ми пука. Аз се скъсах да тренирам, знам какво мога и на трасе никой от участниците няма шанс срещу мен, така че вие отново спечелихте! Честито, 2:0 за вас!” Единствено не съм сигурна дали каза, че никой няма шанс срещу него или “почти никой”, но което и да е, беше грубо и неуважително към останалите участници. Ралица остана абсолютно безмълвна, той продължи да си говори нещо към публиката да тренират и да не се отказват.
Уж не му пукаше, а направо си откачи, не знам как може да го изрежат, защото реално ще остане без реплики след загубата 😀
Накрая, след като излязоха всички след финала, Добрин си седеше със скръстени ръце на гърдите и си му беше тъпо..

# 732
Все още не съм гледала финала ,но Добрин защо така падна?Дунев ли го повлече надолу?Или Гешев си изигра добре играта?Любопитно ми е ,Добри не е за подценяване и го е доказъл.

# 733
Ние го гледахме наживо снощи в залата, не е излъчен.
Добрин падна на игрите, които са в клетката с  топката, а другите две игри бяха на два куба - качени горе върху куба с “боздуган” или щит трябваше да се избутват един друг от куба. Просто Гешев го разби, Добрин не е имал шанс на тези игри срещу Гешев.
В началото имаше отборни битки - първо 4/4, после 2/2 и Добрин загуби и двете, съответно Светлин ги спечели, стана първи и му се падна лесен съперник на полуфинал - Дунев. Иначе да, на отборната битка Дунев прецака всички от отбора.

# 734
Дунев го повлече надолу. Загубиха заради него първата отборна битка (Дунев, Раду, Гешев и Добрин бяха "племе"). Втората отборна битка също Дунев я загуби (Добрин и Дунев бяха двойка).  Така Добрин се озова на четвъртфинал срещу Гешев, а на тези 3 битки нямаше никакъв шанс срещу Гризлито, което го отнесе. И Добрин го знаеше. Още след първата загуба - избутването от кубовете с "боздуганите", Добрин беше бесен. Хвърли си каската. На втората битка, както Гешев сграбчи топката, Добрин даже първоначално се отказа да се бори и излезе от ринга.

И аз не знам как биха му изрязали думите, защото това са думите му след загубата от Гешев.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 07:41 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт