Термин Декември 2025 👶

• 15 752
  • 363
  •   1
Отговори
Смело се записвайте декемврийски мами🩵🩷🩵🩷🩵🩷

# 1
Здравейте! Мен ме определиха за 11ти Декември. ❤

# 2
Здравейте, аз съм на 13 Декември 🥰

# 3
Здравейте! Аз бях на преглед и съм в 6 гестационна седмица, взе още не се чува пулс! При вас видя ли се вече? Доктората казва, че все още е рано, предвид това, че съм с късна овулация и в началото ми беше много нисък прогестерона. Много се притеснявам дали всичко ще бъде наред! Последната ми менструация беше на 21.02 с доказана овулация на 11.03

# 4
При мен е много рано и няма пулс, само се видя сака миналата седмица. Стискам палци всичко да е наред ❤

Със симптомите как сте?
При мен има леко отшумяване откакто започнах нещата, които ми изписаха, чак малко се стреснах, тъй като 10тина дни някъде бях със силно гадене, болки в гърдите и умора и от 2-3 дена насам се чувствам по-добре.

# 5
Аз нямам никакви симптоми, освен болка и напрежение в гърдите. Нямам гадене, не ме боли корема, надявам се при всички ни да бъде успешно до финал 🙏❤️

# 6
Записвам се тихичко, с термин 8.12. Следващата седмица съм на преглед да видим дали всичко ще е наред, тъй като на първия беше твърде рано. Втора бременност ми е и си имам доста симптоми от сега- болки в гърдите, умора, сънливост, осезаемо гадене. Надявам се сега покрай празниците да си почина и да си подредя мислите, че още не мога да повярвам, въпреки че е желана и много чакана бременност.

# 7
Записваме се и ние. С жена ми чакаме второ детенце. Тя го износва този път (първото износих аз), но не пише по форумите, затова аз следя темата. Тази седмица сме на преглед. Терминът е на 06.12., но няма да се казва Никол/а Grinning

# 8
Здравейте,  аз съм за 11.12 , в сряда се видя сакчето и точката вътре,  второ детенце ми е. Отново нямам никакви симптоми и си бременея спокойно, дано и така да си остане . Пожелавам и на вас лека бременностт !❣️

# 9
Здравейте, тихичко се записвам и аз. Другата седмица ми е първият преглед, рано е и се надявам всичко да е наред. Дълго чакана бременност е и доста се притеснявам и вълнувам.
Засега нямам симптоми освен болезнени гърди.
Нещо нетипично ми се случва обаче и не срещнах такива случаи - още от закъснението усещам парене в главата и очите всеки ден. Някой с подобен симптом? Нямам температура, меря постоянно.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 19:55 от Violetka91

# 10
Здравейте, записвам се и аз, тихичко както и останалите. Simple Smile
Термин 22.12., час за първи преглед съм записала на 07.05.
Втора бременност, много желана. Първата беше преди 10 години Simple Smile
Успех на всички!

# 11
Как сте със симптомите момичета? Аз бях миналата седмица на преглед, чухме сърдечна дейност. Днес съм в 7 и 4 дни но сякаш нямам никакви симптоми. На преглед съм чак след Великден.

# 12
Здравейте, дами, ето ме и мен. Аз съм в 5 седмица и 6 ден и преди малко изживях най-вълнуващия миг в живота си - чухме пулс Heart
Аз се записвам тихичко, защото миналата година изживях два аборта - един кухо яйце и една извънматочна. Не бяхме стигали до тук.
Доктор Чапанова от Надежда е най-страхотния лекар и Човек.
А за тези, които не са чули пулс - не се притеснявате, трябва 7-9 седмица да е. В Надежда просто имат най-добрите уреди. В други клиники и моите не биха ги чули.

# 13
Здравейте и от мен! Прошепвам много тихичко датата 12.12.2025г. С дамата отгоре сме с един ден разлика така като гледам, аз съм 5г.с.+5 дни. И аз съм в Надежда. Може да си споделяме на лични, ако е съгласна.
Аз мога да се “оплача”, че имам гадене сутрин и вечер, чувствам много силна умора и сънливост. Днес ми се зави и свят по едно време. Както и доста често огладнявам. Преди бях свикнала да се храня 1 макс 2 пъти на ден. Сега 3-4 пъти. Кара ме предимно на солени храни.
Желая успех на всички и пухкав и щастлив финал през м.12.2025г

# 14
И ние сме в Надежда Grinning След седмица ще чуем пулс, надявам се.
Ani92_3, удивително как са чули пулс още в 5+6! Аз мислех, че не е възможно поне до шеста седмица да се чуе. Браво! Hug Ние точно на 5+6 бяхме на преглед, но не са пробвали да чуят пулс.

Общи условия

Активация на акаунт