Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 92 159
  • 221
  •   4
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

# 1
Пльос - следя. Благодаря за темата

# 2
Мартин и Даниела разделени ли са наистина?

# 3
  • На морето!
Последната информация е, че тя го е зарязала в края на предаването. Не е успял да валидира женската й енергия поради алкохолна слабост и постоянна комуникация с Косара.

# 4
  • София
Благодаря за темата!
Тоест Даниела ревнува от Косара?

# 5
# 6
Това значи ли,че Васил  избира Ади?

# 7
  • Вестерос
Дано, а не Косара

# 8
Аз идвам в новата тема с един спойлер, който чух при маникюристката😁Не гарантирам за достоверност. Накрая на Васил му остават Косара, Росица(още не мога да го повярвам това) и Адриана. Той има две рози и ги извиква една по една и дава на Ади роза, на Косара му отказва и той вика Росица и ѝ дава розата, при което тя пита за мен ли беше предназначена и той казва Да.
Момичето, което споделяше обясняваше, че има познат в продукцията, ама да видим де😆

# 9
Не разбрах - как има 3 останали, пък Росица не е разбрала, че Косара връща нейната?

# 10
Благодаря за темата 🌺
Знаем ли Виктор коя избира?

# 11
За Хелс Китчън бях чула за Тоби, че е победител, но сега някой каза, че Мартин е сигурен победител. Въпреки, че той се изложи последната серия, пак е по-добре да е той.

# 12
Последната информация е, че тя го е зарязала в края на предаването. Не е успял да валидира женската й енергия поради алкохолна слабост и постоянна комуникация с Косара.

това звучи много достоверно, точно в стила на Мартин. Те и да бяха навън, пак щеше така да постъпи.
Ревниви мъже като него най-много изневеряват, да не говорим за проблема с алкохола, който е нетърпим, ако трябва да си лягаш всяка вечер с пиян мъж. А Косара е злобарка, сигурно и нарочно му се е слагала.
Вчера Мартина и Бранимира са въртели кючеци в Джанъм, ясно е че не е с Даниела.

За Роси не се изненадвам, тя още си е в САЩ , а предполагам, ще по договорите ще трябва да дава интервюта и да се върне.

# 13
Не разбрах - как има 3 останали, пък Росица не е разбрала, че Косара връща нейната?

А де, аз също това се зачудих😁Или ги привиква една по една, както когато останат две, или Росица е тъпа😆Косара започнала да охладнява към Васил след като разбрала за баса и затова върнала розата.
Иначе от мен дойде спойлера за майката на Роси и ходенето до Шри Ланка, което на онзи момент ми се струваше невъзможно, тъй като още не се знаеше за третия ерген, да съм честна още не ми се струва възможно, ама два спойлера го потвърждават, та не знам😁

# 14
  • София
Никаква информация ли няма за "Един за друг"? Моля ви, кажете ми, че Ивелина и Герман не печелят.

Общи условия

Активация на акаунт