Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 251
  • 974
  •   1
Отговори
Добре дошли в темата за спойлери от реалити предавания!
Тук е мястото, където може да се обсъжда всичко, което сме разбрали предварително за някое реалити предаване и то без да се крие текста.
Нека не се притесняваме да публикуваме и обсъждаме открито така наречените "спойлери".
Моля, ако имате някаква информация да я публикувате в темата, а не на лични съобщения!

Стари теми:

Нека бъдем толерантни към различните мнения и добрия тон да цари в темата! Ribbon
Моля да се придържаме към спойлерите - съответните предавания могат да се обсъждат в предназначените за тях теми.

# 1
  • Stockholm
Първа ли съм? Помислих си, че изобщо няма да има нова тема Joy Във връзка с това, че Емо от Фейсбук бил дал грешно инфо, че Червените /Жълтите падат, е имал предвид, че падат в днешната битка, а не в тази за територия.

# 2
Браво за бързата реакция, Clouded 💗! И благодаря за темата! Любимата 😍!
За "Емо от ФБ" - не мисля, че преписва оттук. Все пак той беше изброил поименно племената на лилавите и оранжевите, което го нямаше в нашата тема. Wink
За dido2k - той име черно на бяло не е писал, а подсказки в "стил Ковид" винаги са "добре дошли" за общата забава в темата.
Ей, липсва ми Ковид! Къде се загуби този човек?! 👀
Пак припомням, че на 24 юли Миряна "още тича из плажовете" на Игрите. Активна е от 1-4 август.
Какво става с Острова? Димитър още ли е там?

# 3
  • София
Добрин и Кралев ли ще са номинираните днес?

# 4
  • Stockholm
На мен ми е малко тъжно, че Светлин отпада тази седмица. Не съм му някаква върла фенка, но имаше атрактивни  изпълнения.

# 5
И на мен ми стана мъчно за Светлин, че нямаше късмет да попадне в правилното племе.

# 6
На мен ми е малко тъжно, че Светлин отпада тази седмица. Не съм му някаква върла фенка, но имаше атрактивни  изпълнения.

Светлин според мен трябваше да остане още ,не ми побира в ума как може Павел и доста други участници да са още в играта ,а той да си тръгва утре ...Той е на равно по сила с Добрин ,Димитър и Гешев.Те нарочно искат да се отърват от него,гладен е вече на колко битки го пратиха той се изтощи вече.

# 7
  • Вестерос
Вярно ли е, ще ББ е снимано по-назад във времето, отколкото казват и никакви лайфове  не са в събота?

# 8
Не, не е вярно. Влизането в къщата беше на 07.10, тоест един ден преди да започне по телевизията. В събота си има лайфове, както и в понеделник от 16:00.

# 9
Вярно ли е, ще ББ е снимано по-назад във времето, отколкото казват и никакви лайфове  не са в събота?

И аз се зачудих, защото Анджела като говореше за рождения ден на баща й, каза “днес, еди коя си дата”, а предаването не беше на тази дата, която тя каза.
Също и Ивоне когато питаше за зодиите и Николай или Виктор мисля че каза, че тъкмо е навършил годините, а няма как да е “тъкмо”.

# 10
Дейлитата вървят 1-2 дни назад, лайфовете са отделно. Рождения ден на баща ѝ каза, че е бил на 8-ми, а епизодът беше излъчен на 9-ти.

# 11
Съжалявам, че Светлин от ИВ отпада, можеше да избере друг противник. Не разбрах защо са го нарочили и какво не му харесват, обаче това им отношение на коалицийката му развърза ръцете. Можеше да избере Микяй, ако го е срам да е жена.

# 12
  • София
Кога отпада Благо?

# 13
Много тъпо - последния, т.е. най-слабият, в случая Кралев отива на блатото, от където има шанс да се върне в племената, третият /Светлин/ си отива в къщи, а вторият /Добрин/ взима грошове. А за победилият тримата /Гешев/ - нищо. Трябваше да е - последният от четворната елиминация вкъщи и грошове за първият, а от битката между вторият и третият, последния на блатото /и ако искат и на победителя пак да дадат грошове/.

# 14
Ако победител е Мартин, браво, намерили са как nerd да спечели формата, много оригинално Simple Smile само сега остана да отбележат и жена победител.

Общи условия

Активация на акаунт