Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 254
  • 974
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Чудя се как ще е победител Мартин. Той не е много добър в силовите игри, но явно е намерил начин. Яд ме е, че Гешев не печели. Аз съм за него.

# 16
  • Варна
Как се става победител в ИВ ?
Лесно. 🤣

Много ми е любопитно Влади от Острова докъде стига, има ли информация?

# 17
Светлин сам избра да играе по този начин. От първия ден започнаха да кроят планове с Рени. Не даваха капитанството, изпращаха Павката и Гешев на номинации - те колеха, те бесеха. Сега започна да се прави на жертва. Всъщност, той беше прецакан от Рени, която още от началото знаеше, че няма да издържи дълго и просто го употреби, за да не я изгонят преди тя да реши да си тръгне.
Силен играч е и не е лошо момче, но никой не му е виновен. Просто заложи на куц кон. Малшанс. А останалите трима мъже бяха заедно още в началото /малцинство/ и приемаха играта такава, каквато е. По-многобройната коалиция е по-силна. Естествено, че сега ще гласуват за него, няма да се избиват взаимно! Но чест им прави, че не номинираха Маги. Гешев е голям мъж - честен и достоен.
Единствено Маги от това племе ме дразни - винаги със силната коалиция. И все трябва да я пазят. Все недоверчива, а тя нито веднъж към никой не удържа на думата си.

Съжалявам, че Светлин от ИВ отпада, можеше да избере друг противник. Не разбрах защо са го нарочили и какво не му харесват, обаче това им отношение на коалицийката му развърза ръцете. Можеше да избере Микяй, ако го е срам да е жена.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 09:51 от ddarri

# 18
  • София
За гривните никакви спойлери ли няма? Много ми се иска да се пускат някакви трохи поне, за да има какво да се коментира, но уви...

# 19
В Гривните голяма част от екипа са чужденци и няма кой да снася информация, което е още една причина да ми харесва предаването. Така се поддържа още по-голям интерес

# 20
Мен много ме е яд за Светлин, фен съм му, заедно с Добри, Мартин, Раду и Анджито.
Светлин сам се закопа. Рени му закачи котвата и племето ще го закотви довечера. Адски много ме е яд.
Не ми се гледа довечера малкият финал, преди финала.

Надявам се поне, битката да си струва.

# 21
За гривните никакви спойлери ли няма? Много ми се иска да се пускат някакви трохи поне, за да има какво да се коментира, но уви...

За Гривните по-назад в предишната тема се спекулираше с имената на Берке и Кирил, ако не се лъжа - че евентуално стигат доста напред, но не знам дали това значи до финал. Отделно се обсъждаше, че уж гимнастичките си дошли с последния полет.
Друго, което се спомена, от човек срещнал участник, че на финал са трима мъже.
Нито едно от тези изказвания не е потвърдено.

Не е по темата, но ако с някакъв по-тъмен текст се макират предаванията, които се обсъждат, ще е много по-лесно за четене за хората, които следят само едно или две от всички. Wink

# 22
На мен ми е малко тъжно, че Светлин отпада тази седмица. Не съм му някаква върла фенка, но имаше атрактивни  изпълнения.

Светлин според мен трябваше да остане още ,не ми побира в ума как може Павел и доста други участници да са още в играта ,а той да си тръгва утре ...Той е на равно по сила с Добрин ,Димитър и Гешев.Те нарочно искат да се отърват от него,гладен е вече на колко битки го пратиха той се изтощи вече.
Да  не забавяме, че такава е играта, в крайна сметка най-умната стратегия е колкото се може по -рано да се отстраняват силни конкуренти.
Иначе и не мен ми е мъчно за Светлин, че така го нарочиха от самото начало.
Аз единственото, с което мога да се включа в темата за спойлерите и имам инфо, е че победител не е Мартин, но стига доста напред,  и че на финала са триама мъде, което явно всики го знаем.
Понеже навсякъде по клюките пише, че Добрин печели, кой го опреверга този спойлер та още се чудим?

# 23
Чудя се как ще е победител Мартин. Той не е много добър в силовите игри, но явно е намерил начин. Яд ме е, че Гешев не печели. Аз съм за него.
На мен пък Мартин ми е къде по-симпатичен, а вероятно и по-начетен и възпитан, от Добрин, когото някой от тук сполучливо оприличи на еквадорски наркодилър с тези 30 бани по рождение и хитростно изражение на обитател на гетата на т.нар. "интегрирани" коняци, роми де. Иначе Гешев е малко по-тромав от гледна точка комплексна спортна игра. Павел го плюят, но предвид неговото телосложение (една баба викаше "мяза ми на чръв", демек червей), се справя доста добре - и на халки, и с плуване, и се мъчи да влачи и тежко. Малко в повече са ми тези татуировки обаче. Simple Smile

# 24

Аз единственото, с което мога да се включа в темата за спойлерите и имам инфо, е че победител не е Мартин, но стига доста напред,  и че на финала са триама мъде, което явно всики го знаем.
Понеже навсякъде по клюките пише, че Добрин печели, кой го опреверга този спойлер та още се чудим?

Знам, че е грешка от клавиатурата, ама смешно се е получило 😁
С какво толкова Добрин е впечатлил ПР, че да е негова победата. Или може би, защото е бил лошо момче и спорта го е променил, т.е. да е пример за младите. Знам ли...

# 25
  • Stockholm
Тримата мъде на финал искрено ме разсмя JoyJoyJoy И какво сега? Не е Мартин, не е Гешев, не е Добри. Е Раду ли е тогава? Гешев и Добри си тръгват последни, според предни спойлери от активност в Инстаграм.

# 26
Тримата мъде на финал искрено ме разсмя JoyJoyJoy И какво сега? Не е Мартин, не е Гешев, не е Добри. Е Раду ли е тогава? Гешев и Добри си тръгват последни, според предни спойлери от активност в Инстаграм.
От последните на терена остана само Димо. Освен той да е победителя 😉

# 27
Аз Добрин го опровергах като победител още в началото на сезона и си стоя зад думите - точно той не е печелил Satisfied

# 28
А Мери Ан каза,че не е Раду. Аз си чакам нейните спойлери.

# 29
  • Stockholm
Значи е Гешев

Общи условия

Активация на акаунт