Последният печели - тема 3

• 11 437
  • 243
  •   1
Отговори
  • Майничка
Добре дошли!
Тема 1
Тема 2
Линк към предаванията https://bnt.bg/news/posledniyat-pecheli-281378news.html

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 16:42 от gargamela

# 1
Благодаря, Гаргамела, за новата тема. Надявам се да я напълним с интересни коментари.

# 2
Благодаря за новата тема.
Да видим след малко дали Гавраил пак ще спечели.

# 3
Благодаря и аз Simple Smile
На мен ми харесва, когато победителите се задържат дълго време, но понякога им омръзва и сами се отказват.

# 4
Много оспорвана игра днес

# 5
Ха, един участник е на нула точки.

# 6
Благодаря и аз за новата тема.
Ще видим колко още победи ще направи Гавраил, но при такава конкуренция, нищо чудно да са над 30.
Поне през март ще има разнообразие отново, ще играят някои стари муцуни.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:56 от MianaNia

# 7
Неговият съперник беше много слаб.

# 8
Гавраил веднъж спомена, че изпитва ужас от факта, че някой ще го победи. Не вярвам да се откаже. Хвана номера с бутона, макар че в много случаи мълчи дълго, преди да отговори. И не пропуска да даде отговор, дано да е верен. Знае и играта му е стратегически построена, което е по правилата, но на мен не ми е вече толкова симпатичен, колкото в началото.

# 9
В повечето случаи противниците не знаят достатъчно. Не ги надиграва със стратегия
Имаше и конкурентни, но те са си виновни, че не си избират добри теми в третия кръг.

# 10
И на мен Гавраил вече не ми е симпатичен. Личи му, че е фиксиран все да печели,но да си бабаит сред слабаци не е трудно. Когато играха с Митко беше по-интересно и аха Митко да го бие. Друго си е да има равностойни противници... Иначе може така да си играят до безкрайност и Гавраил да се пъчи. Трябва да има мярка, но пуста човешка ненаситност...

# 11
Тази амбиция за победи е градивна, но, някак си, хората с повече победи си мислят, че някой ще открадне нещо, което е лично тяхно. Много си личи - притеснени, изчервяващи се, дори тембъра на гласа им се променя. При Гавраил се наблюдава същото, макар и да не е чак толкова застрашен.

# 12
Днес Гавраил май ще се поизпоти Joy

# 13
Чак се разплаках от вълнението на победител и победен 🤗 Много притеснен беше Парашкев, честита да му е победата.

# 14
И аз съм доволна. Гавраил май беше по-притеснен. И се случи най-болезнената загуба, с 5 точки. Успех на Парашкев.

Общи условия

Активация на акаунт